Goshkee 12 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 Niepopularna opinia, ale mnie akurat ten angielski dub bardzo pasuje. Gram głównie na słuch i np. w takim Kiwami część kwestii w ogóle mi uciekała, bo zapominałem, że trzeba czytać... Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 https://www.pushsquare.com/news/2024/12/like-a-dragon-pirate-yakuza-in-hawaii-just-keeps-on-getting-bigger Cytuj
Rozi 873 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Kuuurwaaaa To jest niepojęte, ile tutaj będzie czystego, konsolowego funu. Biorę na premierę, zajebiście, że w fajnej cenie będzie. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia 2 minuty temu, Rozi napisał(a): Kuuurwaaaa To jest niepojęte, ile tutaj będzie czystego, konsolowego funu. Biorę na premierę, zajebiście, że w fajnej cenie będzie. Też day1 i też na plejkę. Czysty fun :). Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Dobrze widzę, że brak systemu turowego? DayOne. 1 Cytuj
_Red_ 12 117 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Wszystko fajnie, ale nie przepadam za bitwami morskimi Ani w Assasynach, ani innych podobnych. I tak kupie... edit i kupilem xD Głupio nie wziąć w ciemno, gdy z paczkomatem w ramach Smarta wychodzi ok 198 zł. Nawet jeśli to będzie jakimś cudem 7/10. Cytuj
Labtec 3 708 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Preorder już jest, będzie sie działo za nie cale 3 tygodnie Cytuj
Kern 0 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Pograłem chwile w demo... Okropnie wygląda ta gra. Totalnie hype wyleciał ze mnie Cytuj
_Red_ 12 117 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Yakuza zawsze była troche butterface, ale gameplay chociaż dobry? Bo już mam palec na "zwróć towar" Cytuj
Rozi 873 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ale to będzie jebany hicior Walka jest najszybsza w całej serii, można skakać, walić kombosy, przyciągać hakiem, wskrzeszać klony i potężnych bogów-pomocników. Można przebierać Majimę od stóp do głów w różne ciuszki, peruki, akcesoria (dla poszczególnych partii ciała osobno), z Gaidena wzięto przyciąganie różnych rzeczy linką z hakiem - np. motyli, czy surowców. Można też wskakiwać na dachy Karaoke kochanym Goro? NO KURWA! A jak wygląda Madlantis, czyli piracki hub w jaskini A no i raczej bez przejścia Infinite Wealth nie ma co tutaj podchodzić, bo nie będzie się kojarzyło pewnych postaci, organizacji. Jadę z KCD i potem od razu biorę tę gierkę, oni są niesamowici! 4 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano niedziela o 08:44 Opublikowano niedziela o 08:44 W dniu 14.02.2025 o 12:44, Rozi napisał(a): Ale to będzie jebany hicior Walka jest najszybsza w całej serii, można skakać, walić kombosy, przyciągać hakiem, wskrzeszać klony i potężnych bogów-pomocników. Można przebierać Majimę od stóp do głów w różne ciuszki, peruki, akcesoria (dla poszczególnych partii ciała osobno), z Gaidena wzięto przyciąganie różnych rzeczy linką z hakiem - np. motyli, czy surowców. Można też wskakiwać na dachy Karaoke kochanym Goro? NO KURWA! A jak wygląda Madlantis, czyli piracki hub w jaskini A no i raczej bez przejścia Infinite Wealth nie ma co tutaj podchodzić, bo nie będzie się kojarzyło pewnych postaci, organizacji. Jadę z KCD i potem od razu biorę tę gierkę, oni są niesamowici! Zapisy z dema przechodzą może? Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano wtorek o 16:24 Opublikowano wtorek o 16:24 Nie zagram na premierę, bo Henryk, ale pudełeczko się kupi na PS5. Świetne recki, oczywiście budżet na cutscenki ścięty mocno (to chyba będzie najmniej w historii serii), to było wiadomo już na premierę, a tak to Dżakuza + Piraci <3. Czekam na spinoffy zombie, nigdy nie grałem w te Dead Souls :). Cytuj
Kern 0 Opublikowano środa o 08:50 Opublikowano środa o 08:50 Recki są pozytywne! Żadnych wspominek o grafice, więc chyba nie jest tak źle jak w demie mi się wydawało. Hype powrócił Cytuj
Labtec 3 708 Opublikowano środa o 18:55 Opublikowano środa o 18:55 Czas się szykować! arrrrrrrr Cytuj
Labtec 3 708 Opublikowano wczoraj o 06:49 Opublikowano wczoraj o 06:49 Kod na darmowy Kiryu outfit, rejestracja na https://cp.sega-account.com/ ważne do 25 lutego Cytuj
_Red_ 12 117 Opublikowano wczoraj o 07:13 Opublikowano wczoraj o 07:13 This promotion is not available for your platform or registered country/region Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano wczoraj o 07:34 Opublikowano wczoraj o 07:34 Dawno juz nie bylo zebym nie bral Dzakuzi na Premiere ale teraz to sie boje ze nie przejde na 100% przed Monster Hunterem i Majima musi poczekac ( Nie dam sie nabrac jak na Gaiden ze niby gra na 20h xD ) Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano wczoraj o 07:53 Opublikowano wczoraj o 07:53 23 godziny temu, Kern napisał(a): Recki są pozytywne! Żadnych wspominek o grafice, więc chyba nie jest tak źle jak w demie mi się wydawało. Hype powrócił Po wyłączeniu hdra wszystkio wygląda cacy w demie. Strasznie skopali tą funkcję. Plaża jest przejaskrawiona okropnie z tym. Cytuj
Beelzeboss 336 Opublikowano wczoraj o 17:56 Opublikowano wczoraj o 17:56 Sprawdziłem demko i niestety gra nie spełnia moich oczekiwań. Mamy rok 2025, a wciąż brak realistycznej interakcji z NPC. Zamiast tworzyć żyjący świat, w którym postacie mają swoje rutyny i reagują na działania gracza, to większość z nich stoi nieruchomo nie wnosząc nic do immersji. Świat gry wydaje się statyczny i pozbawiony głębi. No i taki jest. Wiele drzwi i budynków, które wyglądają na dostępne, okazują się być jedynie elementami tła, z którymi nie można wejść w interakcję. Walka to oczywiście znowu klepanie kilku przycisków na krzyż i modlenie się, że tym razem rng nie zablokuje ciosu. Wiele walk sprowadza się do tego, że przeciwnicy po prostu stoją i czekają na swoją kolej do ataku, zamiast dynamicznie reagować. mega zawód, Sega odcina kupony od lat. 3 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi