Opublikowano 20 września 202420 wrz Mam wrażenie, że nigdy nie będę na bieżąco z tym gównem, taką sobie zrobili z tego taśmę w fabryce, tylko, że dorzucam do tego spin offy, czy zupełnie inne serie, ale na identycznych zasadach, jak hokuto, czy judgment.
Opublikowano 20 września 202420 wrz Tak jest dosłownie od premiery jedynki. To zawsze była coroczna seria.
Opublikowano 20 września 202420 wrz Nie zawsze, ale potrafili i potrafią wydać 2-3 tego typu gry, w ciągu jednego roku, dlatego nie idzie za tym nadążyć, a biorąc pod uwagę, że nowsze odsłony są coraz większe w zawartość i jeszcze spowolnione turówką, to już w ogóle nie ma o czym mówić.
Opublikowano 20 września 202420 wrz Szalona gra, ale gdy głównym bohaterem jest Majima to nie może być normalnie. Tylko kiedy to ogram, jak mam spore zaległości w serii, a Sega produkuje te Yakuzy hurtowo.
Opublikowano 20 września 202420 wrz 9 minut temu, SlimShady napisał(a): Nie zawsze, ale potrafili i potrafią wydać 2-3 tego typu gry, w ciągu jednego roku, dlatego nie idzie za tym nadążyć, a biorąc pod uwagę, że nowsze odsłony są coraz większe w zawartość i jeszcze spowolnione turówką, to już w ogóle nie ma o czym mówić. No powinni robić krótsze te odsłony. 7ka i 8mka to już przesada.
Opublikowano 20 września 202420 wrz Sega mogłaby mieć znowu własną konsolę na której byłyby tylko Yakuzy i Persona. i ta konsola miałaby więcej ekskluzywnego kontentu od Plejstejszyn i Xboxa.
Opublikowano 21 września 202421 wrz Ja jeszcze nawet Infinite Wealth nie kupiłem a tu już kolejna Yakuzka? No kurcze. Ale wygląda fajnie, Majima
Opublikowano 21 września 202421 wrz 13 godzin temu, ogqozo napisał(a): Sega mogłaby mieć znowu własną konsolę na której byłyby tylko Yakuzy i Persona. i ta konsola miałaby więcej ekskluzywnego kontentu od Plejstejszyn i Xboxa. Fakt, to mogłyby być złote czasy Dreamcasta, gdyby żył.
Opublikowano 22 września 202422 wrz 1 minutę temu, giger_andrus napisał(a): Wskazówka odnośnie długości gry. Czyli próg 20-30h przy normalnym graniu.
Opublikowano 22 września 202422 wrz Ja się zastanawiam tylko - skoro jest statek, jest załoga, to jak duży teren będzie i czy będzie zwiedzanie wysp, normalne pływanie statkiem, abordaze, etc.
Opublikowano 22 września 202422 wrz 9 minut temu, XM. napisał(a): Ja się zastanawiam tylko - skoro jest statek, jest załoga, to jak duży teren będzie i czy będzie zwiedzanie wysp, normalne pływanie statkiem, abordaze, etc. Z opisu Steam Zbierz jedyną w swoim rodzaju załogę i ulepszaj swój statek, eksplorując otwarte morze. Siej postrach, pogrążając w odmętach łajby swoich wrogów, zawierając niespodziewane sojusze i gromadząc bogactwa na swojej drodze. Gdy spostrzeże cię wrogi statek piratów, wybuchnie ekscytująca bitwa morska w czasie rzeczywistym. Zajmij pozycję i unikaj ostrzału, aby następnie zadać miażdżące straty i przejąć wrogi okręt, pokonując jego kapitana i załogę w bezlitosnej walce wręcz. Podbijaj morza, odkrywaj nieznane wyspy i gromadź stosy skarbów jak prawdziwy pirat Yakuza!
Opublikowano 26 września 202426 wrz Ogrywam te gry po kolei i dopiero Judgment przede mną. Myślałem, że coś się zmieniło, a oni nadal mają pyrkanie w niemych dialogach. Czy w obu częściach LaD albo LaD Gaiden jest tak samo?
Opublikowano 26 września 202426 wrz OK, dzięki. Nigdy mi to nie przeszkadzało, po prostu myślałem, że te najnowsze gry są bardziej nowoczesne i może dostały pełny VO. Zdaję sobie sprawę z tego ile tam jest tekstu i oczywiście gdybym miał wybierać więcej niemego tekstu albo mniej z VO, to wybieram to pierwsze. Zresztą, ten gejplej wygląda jak coś co już widziałem. Nie widzę tu skoku jakościowego od Y6. W takim razie skoryguję swoje oczekiwania.
Opublikowano 3 października 20243 paź Im bardziej zwariowana yakuza tym lepiej Nawet czekam, bo te rpegowe cośtam totalnie mi nie podeszło.
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru Angielski dub Nie ma się do czego przyczepić, chociaż mi ciężko byłoby się przestawić. Edytowane 22 grudnia 202422 gru przez DarkStar