Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września W połowie października, za cenę 30$, będzie można nabyć najnowszą wersję Darksiders II. Twórcy mówią o poprawieniu szaty graficznej - 4k, ray tracing, ulepszone cienie, usprawniona gra świateł, dodatkowo loadingi mają znacząco stopnieć. Jeżeli ktoś posiada Deathnitive Edition na PS4, ulepszenie otrzyma gratis. Może warto przenieść temat do działu multi bieżącej generacji - tam znajduje się Darksiders 3 oraz Genesis. @Square, @Figuś 1 Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Założyłem nowy, bo gra jest z 7 generacji gdzie na tym forum były zakładane osobne tematy dla każdej gry XD swoją drogą mogli też odrestaurować jedyneczkę i zrobić dwupak aha podobno dla posiadaczy wersji z poprzedniej generacji ma być free upgrade, info podobno z ich discorda 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Godzinę temu, Figuś napisał(a): aha podobno dla posiadaczy wersji z poprzedniej generacji ma być free upgrade, info podobno z ich discorda Aaalbo z posta Sylvana, bo też o tym napisał. Na PS ma być upgrade za free, na Xboxie w ramach Smart Delivery. 1 1 Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Aaalbo z posta Sylvana aj widzisz nie doczytałem XD skupiłem sie na prośbie tegoż jegomościa no nic przejdzie sie trzeci raz Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Na PS3 udało mi się wbić platynkę, która przez wyłączone serwery i jedno głupie trofeum (z przekazaniem prezentu za pośrednictwem skrzynki pocztowej) jest już nie do zdobycia. Wersję PS4 kiedyś dorwałem za jakieś śmieszne pieniądze (używka), ale zabawy nie powtórzyłem, mimo że dwójkę lubię dużo bardziej niż jedynkę. W sumie kolejny niepotrzebny remaster, bo dzięki wstecznej można grać na PS5, ale jak dają darmowy upgrade to nie ma co narzekać 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi