GearsUp 285 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Ukończyłem obie dawno temu na PC, wtedy to zmienianie świata real time naprawdę robiło. Czemu PS exclusive jak Tomb Raidery od tego studia były na wszystkich platformach? Ale to by wjechało pod Switcha 2 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września A to ex? Wydaje mi się że dali logo sonki bo to wyciek trailera z sopa Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 5 minut temu, Pupcio napisał(a): A to ex? Wydaje mi się że dali logo sonki bo to wyciek trailera z sopa Pewnie tak 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Żaden ex. Przecież nikt nie będzie reklamować innych platform na swoim pokazie. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września No tak średnio mi się podoba, zbyt cukierkowe i nie ma tego klimatu co oryginał, tej serii przydałby się remake na poziomie Demon’s Soulsów. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Niby 10 grudnia, na wszystko oprócz Switcha Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 6 minut temu, Frantik napisał(a): Niby 10 grudnia, na wszystko oprócz Switcha Jeżeli source tego tweeta to resetera to można go olać i założyć, że na Switcha też wyjdą te gry wiedząc, że Tomb Raidery wyszły na wszystko. Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Ciekawe czy będzie oryginalny polsko ruski dubbing.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 1 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Nie wiem co to za wersja ale pełniak był swojego czasu w CD Action Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września W sensie nie znasz jedynej oficjalnej wersji na Polskę dystrybuowanej przez branch ZSRR? Przecież w tę grę nie wolno inaczej pykać jak masz PL w dowodzie, to jest bardziej zakazane niż Wiedźmin po angielsku. 1 3 2 Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Nie zdziwię się jak ktoś przeniesie to tłumaczenie do remastera Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Bardzo fajna zapowiedz i na 100% wjedzie. Gralem na PSX, DC i PC w jedynke. Dwojka juz tylko PC. Mam duzy sentyment do serii. Cytuj
Jukka Sarasti 401 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Pewnie kupię, bo bardzo lubię tę serię i w zasadzie wszystko poza nudnawym Blood Omen 2 jest dalej grywalne, choć czasem wymaga zagryzienia zębów przez parę pierwszych chwil (kamera w Defiance). Choć najbardziej ucieszyłoby mnie zwieńczenie fabuły w formie jakiegoś komiksu, bo anulowano ostatnią część (The Dark Prophecy), ale tego pewnie nie doczekam. Szkoda, że za remaster nie odpowiada Nightdive, ani nie będzie prawdopodobnie żadnego przywracania części anulowanego contentu. W sensie przywracanie wszystkiego nie miałoby sensu (bo część rzeczy, które nie weszły do SR pojawiło się w jakiejś formie w SR2 itp.), ale nie obraziłbym się. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 9 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a): Pewnie kupię, bo bardzo lubię tę serię i w zasadzie wszystko poza nudnawym Blood Omen 2 jest dalej grywalne, choć czasem wymaga zagryzienia zębów przez parę pierwszych chwil (kamera w Defiance). Choć najbardziej ucieszyłoby mnie zwieńczenie fabuły w formie jakiegoś komiksu, bo anulowano ostatnią część (The Dark Prophecy), ale tego pewnie nie doczekam. Szkoda, że za remaster nie odpowiada Nightdive, ani nie będzie prawdopodobnie żadnego przywracania części anulowanego contentu. W sensie przywracanie wszystkiego nie miałoby sensu (bo część rzeczy, które nie weszły do SR pojawiło się w jakiejś formie w SR2 itp.), ale nie obraziłbym się. Tez troche zaluje ze nie NIghtdive ale ludzie od Tomb Raiderow tez dowiezli wiec jestem raczej spokojny o jakosc. Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września pasuje mi to do Switcha więc czemu nie chociaż to jeden z tych remasterów na odpierdol to wybroni się starą szkołą level designu tak jak te Tomb Raidery R Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ciągle mam swojego LoK1 ori na PS1, ale w dwójkę nie grałem, więc wleci na switcha. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Jakiś super cool remaster to nie jest ale i tak się ciesze bo chciałem się zapoznać z serią a sterowanie już trochę drętwe+jedynki na gogu nie ma wcale a dwójka nie obsługuje pada więc robili mi pod górkę gnojki Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 5 minut temu, Pupcio napisał(a): Jakiś super cool remaster to nie jest ale i tak się ciesze bo chciałem się zapoznać z serią a sterowanie już trochę drętwe+jedynki na gogu nie ma wcale a dwójka nie obsługuje pada więc robili mi pod górkę gnojki Wlasnie jedynke zdjeli z gog i Steam bo zaczeli robic te remastery (tzn tak obstawiam). Nie wiem tylko dlaczego dwojka zostala. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 5 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Wlasnie jedynke zdjeli z gog i Steam bo zaczeli robic te remastery (tzn tak obstawiam). Nie wiem tylko dlaczego dwojka zostala. Mylisz się kolego. Jedynkę zdjęli z GOGa trzy lata temu, ponieważ pecetowy port, nawet na GOGu, był okropnej jakości - zabugowany, niestabilny, z licznymi dowgradami względem nawet PSXa i w teorii miał wrócić do sprzedaży po odpowiednich poprawkach. Jak czytamy w komunikacie z 2021: Cytat "Square Enix has temporarily removed this title from sale to work on some important updates. Please check back soon!" Także jeżeli prace nad tymi remasterami nie trwały trzy lata to nie mają one nic wspólnego z wycofaniem SR1 ze sprzedaży cyfrowej. 1 Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Nie podoba mi się - gdzieś ten klimat uciekł, a postaci mają komiksowy sznyt. Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Może będzie możliwość przełączenia na stare modele jak w TR 1-3 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Teraz, Mari4n napisał(a): Może będzie możliwość przełączenia na stare modele jak w TR 1-3 Będzie, nawet w tym tłicie co wkleiłem jest takie info Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi