Josh 4 524 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Będzie wpierdol i polecą klauny, ale wolałbym remaster Blood Omen 2 Pierwszy SR mnie ominął, ale dwójkę i Defiance ograłem jeszcze w czasach PS2 i obie mi się nie podobały, wręcz bym powiedział że te ślamazarne walki i łażenie po nudnych, sraczkowatych lokacjach (tam było sporo backtrackingu jeżeli dobrze pamiętam) okrutnie mnie wymęczyły. Tak narzekam na przesyt soulslike'ami, ale akurat taki pełnoprawny remake Soul Reaver z system walki jak w Dark Souls i mroczną grafiką (zamiast tego kolorowego, wygładzonego gówna z remastera) to bym przytulił, bo chamsko się seria zestarzała i remaster nie załatwia sprawy. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Jakbym nie kumał fabuły (bo ciężko cokolwiek lecąc od dwójki) i skupiał się na elementach, które nigdy nie były w tej serii wybitne to też naturalnie, że miałbym takie same odczucia. Blood Omen 2 był trochę z dupy sequelem i potem musieli wyjaśniać część dziur fabularnych w Defiance. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Ponoć Soul Reavery zostały zremasterowane, bo tak chciała społeczność, była ankieta czy chcą remaster, remake, reboot czy sequel i większość zagłosowała nad remasterem. Później się okazało, że głosujący nie rozróżniali pojęć remaster i remake XD. 2 1 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Pewnie chcieli kliknąć w opcje super duper deluxe remaster+ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Faktycznie jakieś survey było z 2 lata temu i pamiętam, że coś zaznaczałem xd sorki. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No z dupy taka ankieta bo każdy szanujący się gracz wybrałby remake ewentualnie sequel. I kogo oni ankietowani? Pracowników biedronki? LoK:SR ogrywałem lata temu i to była jak dobrze pamiętam pierwsza moja gra na PSX z pełną lokalizacją (nawet nie wiem czy to była wersja fanowska czy jak). Nigdy nie ukończyłem. Może jak będzie w plusie. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Twórcy Lollipop Chainsaw niedawno mówili, że fani ponoć prosili ich, żeby zamiast docelowego rimejku postawili na remaster, i jakoś nie byłem w stanie sobie tego wyobrazić, ale teraz wszystko zaczyna układać się w całość. Cytuj
Ddes 3 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Wiele dobrego słyszałem o tej serii, ale nigdy nie miałem okazji w nią zagrać. Jak trafi się dobra promocja, to remaster na pewno kupię. Tylko szkoda, że w pakiecie nie ma Blood Omen: Legacy of Kain. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Jestem mega fanem oryginałów ale faktycznie ten remaster wygląda zbyt kolorowo radośnie i komiksowo.Oryginał był mega mroczny i przygnębiający.Do tego gameplay wiadomo że się mocno zestarzał.Mam mieszane uczucia, ta gra zasługiwała na ciężki mroczny remake.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Bo tego typu odświeżenie wygląda Simsowo. A łów poły tylko dodawało abstrakcyjnego mroku. No bez sensu, ale przynajmniej będzie się wygodnie grało, bo oryginały z tą kamera i sterowaniem są już mało grywalne. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Z tego co wyłapałem to będzie opcja grania z oryginalną grafiką, więc jeśli ktoś będzie miał ciśnienie to będzie mógł przełączyć obrazek. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września No fajnie by było gdyby działało to jak w tych tomb raiderach, super tak sobie zmieniać graficzke w real time Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi