Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Podobno na UE5 i podobno w 2025r. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września To wygląda ciekawie. Jeden z nielicznych tytułów, który przykuł moją uwagę na prezentacji. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Trochę Stalker, trochę Jedi Survivor - intrygujące, razem z Cuszimką 2 gra pokazu. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 1 minutę temu, LukeSpidey napisał(a): To wygląda ciekawie. Jeden z nielicznych tytułów, który przykuł moją uwagę na prezentacji. Si, czarny koń, niewiele wiemy, a setting wygląda bardzo zacnie. Cytat Hell Is Us zapowiedziano ponad 2 lata temu, jako debiutanckie dzieło nowego zespołu Jonathana Jacques-Belletete’a, niegdyś reżysera artystycznego w studiu Eidos Montreal i jednego z twórców Deus Ex: Human Revolution oraz Deus Ex: Mankind Divided. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ziew, kolejna zrzynka z Soulsów nawet animacje podobne. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Mnie to śmierdzi Death Stranding, może nie gameplayowo, ale czuć naśladownictwo, aż za bardzo. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Chyba jedyna dobrze zapowiadająca się gra z tego całego pokazu. Aczolwiek na pewno nie będzie odkrywcza, bo na kilometr czuć od niej innymi soulslike'ami (Stranger of Paradise, Surge, Jedi Fallen Order), ale może klimatem dostarczy. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 31 minut temu, SlimShady napisał(a): Mnie to śmierdzi Death Stranding, może nie gameplayowo, ale czuć naśladownictwo, aż za bardzo. Death Stranding meets Dark Souls. Świat, stworki jak z DS, gameplay też jak z DS stranding ring shadow of kojima Cytuj
Tralalala 5 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ja tam wyczuwam też mocny wibe serialu Dark. Fajnie się to prezentuje, trzymam kciuki bo obok GoY najfajniejsze rzeczy na tym pokazie. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Kurde no ciekawie się zapowiada Cytuj
Jukka Sarasti 401 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Klimat fajny, ale walka wygląda jak w wykonaniu paralety nawet jak na soulslike - liczę, że to trochę przyśpieszą i upłynnią w dalszych pracach. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Chłop wzbrania się przed określeniem souls-like, ale spodobało mi się to co powiedział o tym, że jest ze starego pokolenia i gierka to taki throwback do lat 90tych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi