Pupcio 18 603 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ogólnie wygląda spoko ale ja się najadłem już do syta jedynką (jeszcze dlc do ogrania xD) A tutaj chyba będzie identyko gierka, oby mniej lisów i obozów to może kiedyś odpale. Będzie mi też brakowało podwalania do wuja podczas kąpieli bo babą to już nie to samo a jeszcse fajna muzyczka westernowo chińska, tutaj wyszło to fajnie A nie jak w ac gdzie użyli rapsy przy murzynie xD I oni niby nie są rasistami A my już tak Cytuj
łom 2 010 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Fajny trailer i przynajmniej patrząc po tym jak wyglądał GoT to nie będzie downgoardu. Dopracować skradanko, ograniczyć ekwipunek żeby późniejsze walki też były wyzwaniem i dać mniej automatyczne skakanie a będzie hicior. Tylko wielkość mapy i znajdziek mnie martwi. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Mnie bardziej od baby zniesmaczyło używanie broni palnej. Mam nadzieję, że to będzie okazjonalnie wykorzystywana opcja w walce. A całością umiarkowany podjar, trochę to wygląda jak kolejne dlc, no i trailer do GoT robił duuużo większe wrażenie. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września A ja sie jaram mocno bo uwielbiam jedynke. Czekam na nastepne wiesci mocno. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): A ja sie jaram mocno bo uwielbiam jedynke. ja też, podstawka i dlc zrobione na 100%, grałem też sporo online. Po prostu liczyłem chyba na coś więcej niż typowy, bezpieczny sequel Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 6 minutes ago, number_nine said: Mnie bardziej od baby zniesmaczyło używanie broni palnej. Czemu, przecież była dostępna w tym okresie. Nawiasem mówiąc akcja dzieje się dokładnie w tym samym czasie co Shogun (no, 4-5 lat później) więc można nadrobić w ramach wczuwy Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Jedynka mi się mega podobała, w to też chętnie zagram. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ograniczą używanie broni palnej jak w NIoh czy Roninie i będzie dobrze. 2 Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 2 minuty temu, Homelander napisał(a): Czemu, przecież była dostępna w tym okresie. bo w zdecydowanej większości podobnych gier się strzela i czasami przyda się coś innego. Walki w GoT mi się mega podobały, można było robić kozackie akcje mieczem + "gadżety", więc mam nadzieję, że nie będzie dużego nastawienia na strzelanie z dystansu, tylko taki dodatkowy bajer Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Nie no, ja też wezmę, pewnie day1. Jedynkę uwielbiam. Po prostu ten trailer gry nie sprzedał za bardzo. Serio jedynka miała o wiele lepszy. Stąd obawy Cytuj
GearsUp 274 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ciekawe czy będzie system pór roku i rozwalanie malutkich japończyków dużą maczugą Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 5 minutes ago, number_nine said: bo w zdecydowanej większości podobnych gier się strzela i czasami przyda się coś innego. Walki w GoT mi się mega podobały, można było robić kozackie akcje mieczem + "gadżety", więc mam nadzieję, że nie będzie dużego nastawienia na strzelanie z dystansu, tylko taki dodatkowy bajer No broń z tamtego okresu nie była jakaś za specjalna, a Japończycy woleli łuki. Więc chociaż ze względów historycznych broń palna być musi to raczej dużej roli grała nie będzie Cytuj
mario10 547 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Będzie dobrze myślę. Zmienia się bohater i trochę ekwipunek ale jak dowiozą to co dostarczył Jin będzie elegancko. 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 7 godzin temu, Figaro napisał(a): W grobie bo akcja dzieje się 300 lat później Dzięki, nie zwróciłem na to uwagi, ale chodziło mi o to, że chciałbym kontynuację jego historii, a nie coś pobocznego. GoT ograłem dopiero rok po premierze, siadło mi niesamowicie, ale część aktywności pobocznych mocno męczyła (lisy), bo było tego za dużo więc mam nadzieję, że lepiej to zbalansują. Tutaj wjadę Day 1 i oby nie zapomnieli o Legendach, bo tam spędziłem masę godzin robiąc wszystko. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Nawiążą do 1 jakimś tarmoszącym siusiaka smaczkiem i będzie fajnie. Cytuj
łom 2 010 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Dadzą maskę i katanę Jina dla preorderowców XD 3 Cytuj
ginn 803 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Trailer poprawny i bez porywu, ale z racji tego że GoT dostarczył niesamowicie (moja druga platyna w życiu) to wjeżdża Day1. Podrasować graficzkę, zbalansować rozwój postaci, opakować całość w fajną historię, podbić poziom zadań pobocznych i będzie miodzik. Kobieca postać w ogóle mi nie przeszkadz, a Jin niech tam sobie spokojnie spoczywa, swoje już zrobił w uniwersum. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września W jedynce chyba też były jakieś strzelby prochowe jeśli dobrze pamiętam. Yotei dzieje się kilkaset lat później więc nie powinno to być zaskoczeniem, że broń palna zwiększyła swoje znaczenie. Cytuj
Krzysztof93 1 351 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 48 minut temu, number_nine napisał(a): Walki w GoT mi się mega podobały, można było robić kozackie akcje mieczem + "gadżety", więc mam nadzieję, że nie będzie dużego nastawienia na strzelanie z dystansu, tylko taki dodatkowy bajer Ja pamiętam to trochę inaczej. Oczywiście mieczem walczyło się bardzo dużo ale jak ktoś chciał to z łuku można było strzelać jak pojebion i był narzędziem mordu ostatecznego. Cytuj
łom 2 010 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 31 minut temu, Czoperrr napisał(a): W jedynce chyba też były jakieś strzelby prochowe jeśli dobrze pamiętam. Yotei dzieje się kilkaset lat później więc nie powinno to być zaskoczeniem, że broń palna zwiększyła swoje znaczenie. Można było rzucać bombami i strzelać z katiuszy więc broń palna o ile będzie zbalansowana, z normalnym przeładowaniem trwającym parę sekund to nie powinien być problem. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Zwłaszcza któreś strzały były mocarne. Wiadomo, że robotę robi(ła) walka na miecze i przełączanie się między stylami. Ciekawe czy tutaj dostaniemy to samo. Pewnie tak, bo schemat sterowania mają gotowy. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ja pierdole znowu granie kobieta. Rzygam już silnymi kobiecymi postaciami. 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 7 minutes ago, łom said: Można było rzucać bombami i strzelać z katiuszy więc broń palna o ile będzie zbalansowana, z normalnym przeładowaniem trwającym parę sekund to nie powinien być problem. Tak, ale przeciwnicy chyba mieli jakąś broń palną? Cytuj
Rozi 641 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Już jest znana aktorka, która zagra Atsu: Niech mnie chuj 7 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi