Kafaresko 37 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września jezeli mapa biedzie pokrywala cale hokkaido, to zapowiada sie na duzo jazdy konnej Cytuj
Rtooj 1 617 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Zamiast opowiadać wierszyki bez rymu będziemy grać na bandżo, zamiast kościstego tyłka Jina, kobiece pośladki, fair deal. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września GoT był top Ubisofciakiem z wieloma super rzeczami, przede wszystkim niesamowitym art direction, klimatem i walką, ale liczę, że wraz z pozostawieniem starego silnika skupią się na open worldzie, bo ten nieco ssał swoją pustką. Zmiana postaci i nowa obsada wszystkich to trudne zadanie, na pewno kontrowersyjne, ale ma to większy sens niż Jin kolejny raz walczący o to samo, on już swoją historię przeżył, będzie dobra gierka. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 12 minut temu, Rtooj napisał(a): Got na pierwszym traileru szału nie robił. cooo? tam była piękna bujna roślinność, potem poszedł downgrade i finalnie tego nie było. niestety w Yotei też widać że obcięte, po tych polach to widać jak na dłoni ale tak czy inaczej to day1, bo to jeden z tych open worldów które chce mi się zwiedzać od deski do deski Cytuj
Rtooj 1 617 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Chyba cała ta pieczołowitość z jaką oddano Tsushimę i jej historię nie pozwoliłyby twórcom kontynuować nagle z pupy historii Jina. To od zawsze wiedziałem, ze Jina nie będzie. Nie wiedziałem tylko czy zostaną na wyspach czy właśnie przesuną się w czasie. Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Szczerze mówiąc, trailer jak dla mnie był średnio przekonywujący. Ale dobrze by było widzieć, że coś kwestiach open worldu poszłoby tutaj do przodu i gierka nie byłaby tylko i wyłącznie asset flipem, bo tego się trochę obawiam. Cytuj
Rtooj 1 617 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Wszyscy chyba dostaniemy szału jak znowu będziemy biegać w 50% po białych kwiatach. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 18 minut temu, Starh napisał(a): Akcja gry dzieje się w początkach 1600 roku kiedy to szogun przejął władzę i zaczął się okres Edo. Mega okres na wykorzystanie w grze. Baba samuraj? Były wojowniczki Onna-Bugeisha, więc jest to fakt autentyczny. Było ich sporo. Tylko że w okresie edo to te wojowniczki były już tak mniej więcej jak obecne wojowniczki w islamie praktycznie na smyczy za facetami łaziły tak ze troche z dupy podłoze historyczne Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 21 minut temu, Starh napisał(a): Akcja gry dzieje się w początkach 1600 roku kiedy to szogun przejął władzę i zaczął się okres Edo. Mega okres na wykorzystanie w grze. Baba samuraj? Były wojowniczki Onna-Bugeisha, więc jest to fakt autentyczny. Było ich sporo. A moga byc fakty "nieautentyczne"? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 4 minuty temu, Pierre Deck napisał(a): A moga byc fakty "nieautentyczne"? według ubisoftu mogą Cytuj
Rtooj 1 617 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Wkleiłem do paru stronek online to i wyleciało tylko coś takiego Cytat 1 Fuyu Nobukuru W sumie 35 wiosek, 3 sumy sote itd. Gi Gya Seiu Tsuji yWe Cytuj
SlimShady 3 383 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Najważniejszy element do poprawy, to skradanie, bo tam było potraktowane po macoszemu mimo, że grało główne skrzypce w fabule. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września BTW GoT 1 już 13 mln kopii. https://www.nytimes.com/2024/09/24/arts/ghost-of-yotei-tsushima-sequel-playstation.html Cytat Nate Fox and Jason Connell, creative directors on Ghost of Tsushima, had long envisioned a spiritual successor to the 2020 game, which brought players to the periphery of the Japanese shogunate period, with the Mongol invasion of the country's Tsushima Island in the 1200s. Critics applauded the game's historical accuracy, and the players who bought 13 million copies eagerly speculated about a sequel. Cytuj
Rtooj 1 617 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Faktem jest że mają naprawdę niewiele do poprawienia z pierwszej części, ogarną zbyt duże i puste przestrzenie, ogarną ciekawsze zadania, i będzie wspaniale, tylko żeby to była 1 połowa roku. 1 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Niby spoko ale babę jako głównego bohatera mogli sobie darować. Choć pewnie aktywiszcza i debile od dei by dostali białej gorączki. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Homelander 2 082 Opublikowano 25 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 września 2 hours ago, Figaro said: boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD edit: oho, już są, pyszności To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym lewicowym aktywiszczom wszyscy widzą drugie dno. Wpychane jest to do gardeł, nic dziwnego, że występuje odruch wymiotny 17 2 Cytuj
Observer 10 405 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Baba z mieczami idąca na zemstę to klasyczny motyw w Azji, nawet u nas na zachodzie był wprost kopiowany w takim np. Kill Billu. Ale tak jak mówi Homelander, teraz jest tego że zrzygać się idzie - nawet jak lubisz pierogi to będzie ci niedobrze jakby z każdego rogu wyskakiwał aktywista i wpierdalał ci do mordy pieroga wrzeszcząc, że jak nie zjesz to jesteś pierogofobem i faszystą. Zapowiada się dobra gra, tak jak poprzedniczka. Ma u mnie dodatkowe punkty za to że aż Ubisoft spierdolił ze strachu z targów jak się dowiedział że to zapowiedzą. 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Oni chyba sobie zrobili template jak Ubisoft i to teraz będzie taki Assasin tylko od Sony Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września (edytowane) Będzie jeszcze jakaś gra gdzie gra sie białym chłopem ? Edytowane 25 września przez Ma_niek Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ciekawe czy gra będzie tak samo duża jak Tshusima. Dziwnie to dla mnie wygląda. Wiadomo że pierwszy trailer, ale bez zadnych emocji, a takie powinna wywoływać zapowiedź " kontynuacji " tej gry. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Baba jak baba nie ma co narzekać, przecież ta gra będzie i tak z milion razy lepsza od ahistorycznego guwna obsranego z czarnuchem od ubiszrotu. 3 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 16 minutes ago, Ma_niek said: Będzie jeszcze jakaś gra gdzie gra sie białym chłopem ? Space Marine 2 Mam nadzieję, że ta babka dołączy do Lary Croft, Cate Archer, Sarah Kerrigan, Kait Diaz, Ellie Williams i innych świetnych bohaterek ze świata gier. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Mi się podoba trailer, day one. Co do rozmiaru to mogliby zmniejszyć mapkę bo w 1 Spoiler zimowa mapa mnie już lekko zmęczyła, no ale robiłem wszystko co nie zmienia faktu że była spora. No i jakieś zmiany z rozwojem postaci, bardzo szybko się robił OP Chińczyk. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Wiecie po prostu to była jedna z niewielu gier, gdzie grało się chłopem. Bo co zostało z ps studios, spider, gow? Ogólnie nie mam nic przeciwko, może być, ale wolałem kontynuowację. Gra też miała elementy woke (miekkie), więc luz. Byleby nie przesadzili i nie było to niestrawne. Gorzej, że hm jakoś ładniejsze i lepsze to to nie jest. Plus brak klimatu jedynki. Trailer był taki, hmm antyklimatyczny. Na ten moment DS2 >>GoY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi