Agent_Man 165 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 23 minuty temu, Bzduras napisał(a): Ciekawe gdzie teraz są Ci forumowicze, co ciągle narzekali, że "ojezu znowu o okładkach gadajo ", hehe. Ech, znowu o tych okładkach 1 Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Ech, ciekawe jaka mi się wylosuje. 1,2,4 najładniejsze, więc z moim fartem dostanę 3 o ile listonosz dotrze z przesyłką A Prezes to rynkowa wyga co niejednego kołcza mogłaby zawstydzić, jak biznes wzywa to poliglota a jak na redditach Romana chcą ozłocić to się okazuje, że on w szkole włoski miał 4 Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Godzinę temu, BRY@N napisał(a): Ciekawe co na to @Perez Nie żebym umniejszał Romkowi, ale to nie jest tak, że arty przychodzą od wydawcy gry? Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Teoretycznie można by zatrudnić tłumacza, ale to też nie są tanie rzeczy, i mogłoby się okazać, że grafik zamiast zyskać jakiś bonus, to musiałby jeszcze dopłacić ze swojej kieszeni. 2 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Ja jestem niezadowolony, bo dostanę ten z Extra, więc okładka #3. NAJGORZEJ. Trzeba będzie dokupić jakąś ładniejszą i oprawić nad łóżko gracza. Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 27 września Autor Opublikowano 27 września Zanotować "usunąć Adamusa z listy redakcyjnych prenumerat, bo się za mocno wozi po forumku". 1 Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 2 minuty temu, Kmiot napisał(a): Ja jestem niezadowolony, bo dostanę ten z Extra, więc okładka #3. NAJGORZEJ. Trzeba będzie dokupić jakąś ładniejszą i oprawić nad łóżko gracza. Mi tam się podoba, drugie miejsce zaraz po czwartej, te trzeba bedzie dorwac. Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 2 minuty temu, SlimShady napisał(a): Teoretycznie można by zatrudnić tłumacza, ale to też nie są tanie rzeczy, i mogłoby się okazać, że grafik zamiast zyskać jakiś bonus, to musiałby jeszcze dopłacić ze swojej kieszeni. Akurat tłumacze to pierwszy zawód, który wyginie jak jeszcze trochę ejaj dopracują, tuż przed copywriterami i grafikami. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Ale w sumie ciekawe, czy ten szum wokół numeru wpłynie jakoś na lepszą sprzedaż. Dla Pereza gwiazdka w tym roku przyszłaby wcześniej. Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 27 września Autor Opublikowano 27 września 3 minuty temu, Pix napisał(a): Ale w sumie ciekawe, czy ten szum wokół numeru wpłynie jakoś na lepszą sprzedaż. Dla Pereza gwiazdka w tym roku przyszłaby wcześniej. Z historii pamiętam, że to raczej średnio wpływało. Słynny Killzone Najemnik, gdzie nie dogadaliśmy się coś z terminami i materiały poszły przed embargiem aż Mazzi z Japonii podsyłał screeny jak tam okładka i screen tekstu latały Pewnie jeszcze z kilka takich historii by odnalazł, że wokół numeru był szum. Ale ogolnie numer wydaje się bardzo OK, też reklamowo wyszło ponad normę jak na dzisiejsze czasy (stąd dodaliśmy 8 stron, bo by zaraz @Shen przyszedł i narzekał, że cena ta sama, stron tyle samo, a na reklamy pozabierane!111), tak że oby takich wydań więcej to jak nic czekolada i pomarańcze pod choinkę! Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Kiedy ja narzekałem na reklamy, jak są reklamy, znaczy, że pismo sobie radzi Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 2 minuty temu, Shen napisał(a): Kiedy ja narzekałem na reklamy, jak są reklamy, znaczy, że pismo sobie radzi To będzie pewien truizm, ale jakie fajne są te reklamy w piśmie drukowanym. Można oczywiście przesadzić, ostatnio znalazłem w piwnicy jakiś magazyn komputerowy z lat 90. Na oko 500 stron, z czego 3/4 to reklamy. Ale tak, jak są w PSXE teraz, to miód na moje oczy. Widać, że pismo sobie radzi, przyciąga reklamodawców, nie przeszkadzają, jak zaciekawi się przeczyta, jak nie to się pominie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perez 1 814 Opublikowano 28 września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 września Zaczyna się... "Hello there I'm very interested in your next issue and I was wondering if you also print in English? I'll still be buying regardless but it would be great to be able to receive it in my native language". Zaraz Translator Google i pyk PDF po angielsku! 5 10 Cytuj
PiotrekP 1 860 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września I myk, pdf eng za 10$ na sklepik Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Ale na próbę można by PDFa zrobić jednego w języku angielskim i wrzucić na twiterka info, że istnieje wersja ENG. Może by chwyciło, jak ostatnio tyle gazetek zagranicznych się pozamykało. Masa ludzi pewnie szuka alternatyw zapewne, a okładeczka widać szum zrobiła na twiterkach. Tylko pozostaje jedna kwestia - kto by to z redakcji przetłumaczył? Spoiler A jeszcze może by wrzucić na japońskiego twiterka te okładki przez Mazziego? 1 1 Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września To by była konkretna robota, tłumaczenie tego. Oczywiście są translatory, ale wiadomo jakie są efekty i że trzeba poprawiać. Myślę, że dla jednej osoby to pracy na jakieś 2 tygodnie. Poza tym mogłoby się okazać, że nasz polski światopogląd jest oburzający dla zachodu i byłyby gównoburze o jakieś pierdoły. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września (edytowane) A może numery specjalne? Rzadziej wychodzą, są dłużej aktualne. Jak coś się z tego urodzi, to pamiętaj Perez kto ci to podsunął Spoiler W sensie, temat specjali Edytowane 28 września przez triboy Cytuj
Pix 965 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Można by było pomyśleć o tej wersji ang. Gorzej jak w konsolometrach jest znowu gruba Aloy. Wtedy wam niestety zachód zrobi cancela Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Po cichu liczę na spotkanie Alohy z grubą Marią i Angelą. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 1 godzinę temu, Pix napisał(a): Można by było pomyśleć o tej wersji ang. Gorzej jak w konsolometrach jest znowu gruba Aloy. Wtedy wam niestety zachód zrobi cancela Myślę że to są rzeczy o których wszyscy myślą że są źle (np grube baby) ale nie wolno głośno tego mówić. To samo odnośnie ciapatych. Widziales te filmy Anglików, Niemców, czy Szwedów jak podróżują po Polsce i są zdziwieni bezpieczeństwem, czystością na dworcach i brakiem murzynów? Także gdyby wyszło tłumaczenie PE na angielski, to myślę że wiele osób zbiło by piątkę. A lewaki zawsze będą psioczyć. Cytuj
PiotrekP 1 860 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 3 godziny temu, dominalien napisał(a): Poza tym mogłoby się okazać, że nasz polski światopogląd jest oburzający dla zachodu i byłyby gównoburze o jakieś pierdoły. U nas nie ma "polskiego światopoglądu" od dawna. Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 5 godzin temu, grzybiarz napisał(a): Myślę że to są rzeczy o których wszyscy myślą że są źle (np grube baby) ale nie wolno głośno tego mówić. To samo odnośnie ciapatych. Widziales te filmy Anglików, Niemców, czy Szwedów jak podróżują po Polsce i są zdziwieni bezpieczeństwem, czystością na dworcach i brakiem murzynów? Także gdyby wyszło tłumaczenie PE na angielski, to myślę że wiele osób zbiło by piątkę. A lewaki zawsze będą psioczyć. No, tak, ale w tych krajach „oficjalna” linia jest jedna. Jeśli to prawda, że teraz w UK mówienie prawdy jest kryminalizowane, to ludzie mogą najwyżej coś myśleć, ale już nie mówić. Forum angielskiego Eurogamera zostało jakiś czas temu zamknięte, tych maks kilkudziesięciu regularsów przeniosło się w inne miejsce i wszyscy mówią jednym, bardzo lewicowym głosem. Z opowieści to są normalni goście, ale mózgi mają wyprane stuprocentowo. Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 1 października Autor Opublikowano 1 października Chyba pierwszy raz tak na spokojnie sobie wysyłkę paczkomatową ogarnę. Tak że jak zaczną Wam wpadać powiadomienia to o nowy numer chodzi, ale sama wysyłka czwartek i dostawy na piątek. 6 3 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Śliczne okładeczki. @Perez to jest pewne, że z Patronajta z Extreme Plus przyjdzie wersja z Jamesem? Bo po robocie zaleciałbym jeszcze do jakichś saloników i poszukał Angeli. A w ogóle rozumiem, że piątek ze względu na embargo na reckę sh2? Chociaż z tego co widzę, to i tak Wasza recka będzie pierwsza na świecie, bo embargo schodzi dopiero o 9 rano w piątek, więc jak ktoś rano dorwie numer to się dowie wcześniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi