Perez 1 817 Opublikowano 1 października Autor Opublikowano 1 października 3 minuty temu, Pix napisał(a): Śliczne okładeczki. @Perez to jest pewne, że z Patronajta z Extreme Plus przyjdzie wersja z Jamesem? Bo po robocie zaleciałbym jeszcze do jakichś saloników i poszukał Angeli. A w ogóle rozumiem, że piątek ze względu na embargo na reckę sh2? Chociaż z tego co widzę, to i tak Wasza recka będzie pierwsza na świecie, bo embargo schodzi dopiero o 9 rano w piątek, więc jak ktoś rano dorwie numer to się dowie wcześniej. Tak, Extreme Plus cały jest z Jamesem - już tu nie kombinowaliśmy, bo drukarnia by nerwicy dostała, jakby jeszcze miała 100 egz. drukować w 4 okładkach A przesunięcie zgadza się, związane z SH2. 1 Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Uuu no to w piątek też polowanie na reszte okładek Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Mnie dalej zastanawia ta kratownica, czy cokolwiek to jest. Nie lepszy byłby piramidogłowym jak w CDA? Może w innej pozycji, ale on od razu się kojarzy z Silentami. Chodzi mi ogólnie o taką grafikę, bo jest i na steelbooku. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Ikoniczny moment z dwójeczki. Piramidogłowy Bardziej banalnego i przeoranego motywu z SH2 chyba nie da się wymyślić, kwadraty lepsze. 2 1 Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Kwadraty są spoko z takiego czysto artystycznego punktu widzenia. Kolorystyka, symetria. Nie obraziłbym się jakbym ze skrzynki je wyciągnął. Cytuj
KOMODO 98 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Godzinę temu, PiotrekP napisał(a): Mnie dalej zastanawia ta kratownica, czy cokolwiek to jest. Nie lepszy byłby piramidogłowym jak w CDA? Może w innej pozycji, ale on od razu się kojarzy z Silentami. Chodzi mi ogólnie o taką grafikę, bo jest i na steelbooku. Kwadraty to też niewątpliwie nawiązanie do japońskiej okładki pierwowzoru. To zresztą chyba największa zagadka całej gry, do dzisiaj właściwie nierozwiązana. Nie ma odpowiedzi, są tylko poszlaki - chwilę rozmawiałem o tym z ludźmi z Bloobera, którzy przyznali, że to jedyny aspekt gry której Masahiro Ito nigdy im nie wyjaśnił. Stworzyli więc wokół tego swoją własną interpretację, ale bez próby karmienia łyżeczką i wyjaśniania zamysłu Japończyka. 4 1 Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października @KOMODO trochę ten cover przycięli. W sumie chyba pierwszy raz widzę japońską okładkę. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 3 października Autor Opublikowano 3 października Dzień dobry! - prenumeraty pocztowe wychodzą dzisiaj - niestety z racji na terminy SH2 nie bardzo było jak puścić to wcześniej - prenumeraty do paczkomatów i wysyłki Extreme Plus też wychodzą dzisiaj - czekają już spakowane na odbiór, tak że pewnie większość jutro będzie na premierę numeru - PDF na sklepie dostępny jutro od ok. 9.00 - e-wydanie na tych wszystkich platformach typu e-Kiosk, Publio itd. również od jutra od ok. 9.00 - numer w wersji papierowej można zamawiać na Allegro lub w sklepie - od jutra numer dostępny w sprzedaży papierowej, m.in. w punktach Kolportera, Empiku, InMedio itd. I chyba póki co tyle wieści 1 3 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Patroni i prenumeratorzy również dostaną PDFa jutro, jak zgaduję? Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 3 października Autor Opublikowano 3 października 3 minuty temu, Bzduras napisał(a): Patroni i prenumeratorzy również dostaną PDFa jutro, jak zgaduję? Dokładnie tak - gdzieś ok. tej 9.00 wleci na Patronite, na psxextreme.pl pewnie jakoś też w tych okolicach, bo tam jeszcze chwilę trwa to generowanie dla każdego prenumeratora, chociaż spróbuję to jakoś wcześniej odpalić do generowania. 1 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października @Perez właśnie zakupiłem na allegro. Wiem, że późna pora, ale może masz do paczkomatu blisko i jeszcze mi wyślesz dzisiaj Pamiętaj kto dzielnie walczył o monopol Szmatławca w punktach z prasą, elegancko chowając wrogów za jego okładką ;))))) 1 Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 3 października Autor Opublikowano 3 października 48 minut temu, Emtebe napisał(a): @Perez właśnie zakupiłem na allegro. Wiem, że późna pora, ale może masz do paczkomatu blisko i jeszcze mi wyślesz dzisiaj Pamiętaj kto dzielnie walczył o monopol Szmatławca w punktach z prasą, elegancko chowając wrogów za jego okładką ;))))) Wysle na pewno, wlasnie ogarniam co tam po poludniu wpadlo (faktycznie jest kilka zagranicznych o_O). Tylko to pewnie wrzuce ok. 19.30-20.00 to nie wiem jak to jest potem odbierane i wyglada terminowo. 1 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Możliwe, że wtedy na sobotę będzie A jak nie, to kupi się pdf a papier do wąchania będzie na później. Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 18 minut temu, Emtebe napisał(a): A jak nie, to kupi się pdf a papier do wąchania będzie na później. Nie ma już czego wąchać po zmianie drukarni. Całe szczęście Arcade Extreme dostarczył. 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Teraz zapaszek tylko w wydaniach premium. Cytuj
Pix 971 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Mam to, w paczkomacie już o 6 rano. Dzięki, Perez Pierwsze wrażenia? Ciężki, gruby numer, jakbym jakąś książkę trzymał w rękach. Komodo mocno nahajpował na Sh2 Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Piękna dziś pogoda na poszukiwania właściwej okładki. Prawie jak z Silent Hill, gdyby tam zamiast mgły był deszcz. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Roger obraził strone sprzedajaca lewe klucze? Nie pamietam tego tekstu,bedzie trzeba jeszcze raz przeczytac. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Numer zakupiony, okładka taka jak chciałem, tylko tego fenomenalnego zapachu brakuje Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Człowiek obszedł pół miasta w poszukiwaniu gryfno pielęgniareczki z dekoltem, tudzież kwadratów uosabiających 9 współistniejących chorób psychicznych wśród fanów silenta, tudzież baby przeglądającej się w kuchennym nożu, z wyrzutem sumienia na twarzy, po ubiciu świątecznego karpia. No i co? Oczywiście wszędzie obrzygane lustro. Spoiler Żeby nie było, każda okładka jest sztywniutka, nawet ta z efektem brudnych paluchów i zacieków na szybie, ale to było do przewidzenia, że nie natrafię, na to co chciałem. Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Jak tam idzie z PDFem dla prenumeratorów? Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 4 października Autor Opublikowano 4 października 11 minut temu, LeifErikson napisał(a): Jak tam idzie z PDFem dla prenumeratorów? Lecą od ponad godziny, ostatnio chyba w 1,5h były wszystkie, tak że jak jeszcze nie ma, to zaraz powinien wpaść. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi