Perez 1 722 Opublikowano 4 października Autor Opublikowano 4 października 8 minut temu, ProstyHeker napisał(a): Jak coś, to zero złośliwości z mojej strony, bardzo się cieszę, że wyprzedany! W kolejnych 2 punktach ta sama historia ze zwrotem. Lecę szukać dalej jak w 2004 Nie, nie, luz, bardzo dobrze, że mówisz. Ja takie info zbieram i też podrzucam kolporterom. Tu akurat jest prosty temat - im tak samo jak i nam zależy na sprzedaży, bo z tego żyją, z wożenia makulatury nikt nic nie ma, tylko szkoda papieru na druk. Tym samym jak mają takie info to czasami się przyjrzą bardziej, "bo może kurczę faktycznie tego PSX-a to by sprawdzić, skoro zabrakło w iluś punktach". 1 Cytuj
Atherius 35 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 10 minut temu, Perez napisał(a): Kurczę, chyba przez te manewry z tym, że najpierw było bez PDF-a, a potem dogrywany. Zerknij, powinno już być OK. Wpadło, dzięki. Cytuj
Enepsignos 11 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Wracając do tematu kolportażu i sprzedaży, to oczywiście tylko moja opinia ale moim zdaniem stosunkowo zbyt dużo egzemplarzy idzie w biedniejsze regiony kraju jak podkarpacie. A u nas mało kto kupi gazetę o grach bo to zbyt duży wydatek tutaj. Nie oznacza to że cena jest nieadekwatna do zawartości, ale niewielu może sobie pozwolić na taki zbytek. Nie lepiej w takim przypadku, żeby w danym mieście był jeden punkt gdzie można by kupić extrema, zamiast rozrzucać go po wszystkich możliwych kolpolterach czy kioskach, których w sumie już i tak nie ma? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 45 minut temu, SlimShady napisał(a): Jak to jest Roger, że inną ocenę dajesz w gazetce, a inną w PPE. Czyżby pismo ważyło więcej? Faktycznie, w szambie wystawił 9, a w magazynie Spoiler 8+ Cytuj
Roger 2 082 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 53 minuty temu, SlimShady napisał(a): Jak to jest Roger, że inną ocenę dajesz w gazetce, a inną w PPE. Czyżby pismo ważyło więcej? 3 grosze pisałem tuż przed ukończeniem gry, potem spędziłem z nią jeszcze 13-14 godzin, ogólnie dałbym w skali extrimowej 9-, jak Komodo, ale na PPE nie ma takiej opcji więc bliżej mi było do 9 niż 8.5. 2 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października "Znakomity, choć nieodkrywczy platformer" Ocena 8- 1 1 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Godzinę temu, number_nine napisał(a): Dziś kolejny raz odbiorę pismo z paczkomatu w dniu premiery No tak, ale za to z jaką okładką Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Trzy saloniki i wszedzie pielegniarka Cytuj
Pix 915 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 18 minut temu, Ludwes napisał(a): "Znakomity, choć nieodkrywczy platformer" Ocena 8- To tylko Konsolka. Nic co nie jest guilty gear albo niszową metroidvanią nie może u niego dostać więcej niż 8. W sumie 8- dla głośnej gry AAA u Konsolite to jak 10- u innych, więc Astro Bot i tak został łagodnie potraktowany. Edit. Dopiero teraz zauważyłem, że Roger musi chińczyków przepraszać w numerze Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ja go tam lubię, bo nie sypie wysokimi ocenami z kapelusza, no ale jak w tych pięciu zdaniach można przeczytać o tym, że Sony wreszcie dostało swoje Mario 64, gra się świetnie i jest to znakomita gra w swoim gatunku, to ta ocena końcowa wygląda jak jakiś błąd w druku, hehe 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ale czy ta ocena stoi w sprzeczności z sekcją "jak oceniamy"? 1 Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października W dniu 26.09.2024 o 12:55, Pix napisał(a): Trochę dziwne, że tekst o SH2 sprzed miesiąca nie trafił do tego numeru. Jedyne wyjaśnienie jakie widzę to niechęć do spoilowania historii gry, którą recenzujecie stronę obok. Ma to jakiś sens. jeśli reckę pisał @KOMODO to uważaj bo ten pan redaktor uważa to za starą grę i spoilował na forum na prawo i lewo swego czasu "bo jak nie zagrałeś do tej pory to już nie zagrasz" chichot losu bo nie wiedział że będzie moda na remastery i remake'i Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 4 października Autor Opublikowano 4 października 38 minut temu, kazetwu napisał(a): U mnie też brak pdf'a Podrzuć plis info na sklep@psxextreme.pl - zaraz wybadamy. 1 Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Numer czeka na mnie paczkomacie, a ja dzisiaj w kołchozie, i nie mogę zaciągnąć się nowym numerem Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Wow, dużo reklam i materiałów sponsorowanych w tym numerze, biznes się kręci. Widzę dwa grube teksty publicystyczne Grabarczyka. Z lekturą czekam jak zwykle na papier w skrzynce, ale już się boję. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 5 minut temu, Mari4n napisał(a): Numer czeka na mnie paczkomacie, a ja dzisiaj w kołchozie, i nie mogę zaciągnąć się nowym numerem Czym się chcesz zaciągać, to nie te czasy Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Na razie nie czytałem, tylko przejrzałem, ale jeśli chodzi o zawartość, to takiego grubasa nie pamiętam. Może z tego być gazetka targów. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października W lokalnym kiosku James. W sumie druga najlepsza okładka moim zdaniem, więc nie będę wybrzydzać. Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ja tam w empiku same dekolty miałem Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Godzinę temu, Shen napisał(a): Czym się chcesz zaciągać, to nie te czasy Dla zasady Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 7 minut temu, Mari4n napisał(a): Dla zasady Mozna sobie obok polozyc jakis numer specjalny i wtedy jest jak dawniej. Cytuj
Kudlaty90 0 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października A ja z innej beczki. U Was też tak jest w październikowym kalendarzu psx w miejscu 30 września jest 25? czy mam jakiś jeden egzemplarz wyjątkowy warty za 100 lat majątek? 1 Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 godziny temu, Pix napisał(a): Edit. Dopiero teraz zauważyłem, że Roger musi chińczyków przepraszać w numerze Ciekawe kto doniósł Spoiler 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października O lewych (hehe) kluczach na ich portalu to już dawno temu się chyba pisało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi