Jontek80 234 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 27 minut temu, nero2082 napisał(a): @Roger @Perez przyjrzyjcie się uważnie słupkom sprzedaży bo takie tematyczne numery to mógłby być strzał w 10, szczególnie że miałby kto o tym pisać (chociaż CDA już was wyprzedziło z pomysłem, mieli numer o Soulsach) Akurat o soulsach bym odpuscil. Nie moja bajka. No i gry taneczno rytmiczne plus spiewane. Predzej kupilbym numer o fifie i pesie choc w nie tez nie gram. Mozna i sensible soccer dorzucic. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Survival Horror Extreme (R) JRPG Extreme (R) FPP Extreme (R) Jakbyście potrzebowali podpowiedzi to Cytuj
Konsolite 552 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 46 minut temu, Jontek80 napisał(a): Wpada w ucho. Czekam na Twój pijacki kower. Nie wiem czy świat jest na to gotowy 1 Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 59 minut temu, SlimShady napisał(a): Najpierw może skończmy poszczególne sprzęty, trzeba doprowadzić temat do końca. tak tylko konkurencja nie śpi, a że im jeden temat wypalił (Soulsy) to będą następne Cytuj
Pix 915 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Remastered Extreme o wszystkich remasterach. Czytałbym 4 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października No dobra, to w takim razie rzucam super kasowe propozycje dla całych rodzin: Dla dorosłych: - GTA EXTREME - Wiedźmin EXTREME(POLSKA GÓRĄ EDYSZYN) - CALL OF DUTY EXTREME Dla nastolatków: - PUBG EXTREME - FORTNAJCIK EXTREME Dla dzieci: MINECRAFT EXTREME Wszystko od nintendo Wrzucasz coś takiego pomiędzy "normalne" numery, które są robione, tylko w ramach ciekawostki, i tym oto prostym sposobem będzie za co drukować następne. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października FPE Extreme i najciekawsze historie z forumka Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Raczej nie, bo kategoria AO, i nie będzie mogła być na wystawie. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października (edytowane) nie ma was w Inmedio ani Empiku w Łodzi, łodafak edit. Auchan uratował sprawę, mieli z kwadratami <333 Edytowane 5 października przez nero2082 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Chcialem okladke z dziewczyna ale byly tylko kwadraciki, teraz w rece to moze i dobrze bo ladnie prezentuje sie. Czytania widze bedzie sporo. Na pierwszy strzal artykul o filmach Pila. Beka z zagadki Fajny tekst jak zwykle samograj (samoczyt) ale jestem nieco zawiedziony bo liczylem na staranne streszczenie fabuly kazdej czesci i dossier postaci… wiadomo, ze kto ogladal ten zna, aczkolwiek taka retrospekcja podnioslaby mi dzisiaj adrenalinke… Mam nadzieje, ze beda takie opisy w artykule o Paranormal Activity, bo taki musi powstac! (chyba, ze juz to bylo) poza tym pozdro dla Konsolite za ocene Castlevania Dominus Collection pozdro dla Komodo za ocene tLoZ Echoes of Wisdom 2 1 Cytuj
Konsolite 552 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 34 minuty temu, Ken Adams napisał(a): pozdro dla Konsolite za ocene Castlevania Dominus Collection Pozdro za komentarz z pozdro za ocenę 2 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 11 minut temu, Konsolite napisał(a): Pozdro za komentarz z pozdro za ocenę W przypadku recenzji od razu kieruje wzrok ku ocenie koncowej, wzruszajac ramionami… 2 Cytuj
Ukukuki 7 011 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 3 godziny temu, nero2082 napisał(a): tak tylko konkurencja nie śpi, a że im jeden temat wypalił (Soulsy) to będą następne Soulsy to był 3 tematyczny, wcześniej był o Heroes i Gothic. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Soulsy to był 3 tematyczny, wcześniej był o Heroes i Gothic. O herosach bym kupil od psxa. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października W końcu dłuższa wzmianka o Panu Kmiocie w numerze zainicjowana przez Piechotę. Mam nadzieje, że pójdziesz za ciosem i będzie dłuższy wywiad w kolejnym szmatławcu z naszym forumowych recenzentem 1 1 1 Cytuj
Konsolite 552 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 22 godziny temu, triboy napisał(a): Survival Horror Extreme (R) JRPG Extreme (R) FPP Extreme (R) Jakbyście potrzebowali podpowiedzi to To jeszcze numery autorskie Roger extreme itp Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Kupiłem numerek, trochę przewertowałem i stwierdzam że będzie co czytać na kibelku. Wiem, że magazyn nie jest z gumy, ale fajnie jakby na dział forumkowy znalazło się ciut więcej miejsca (niemniej plus za wyróżnienie Kmiota, zasłużył chłopak). No i te 2 strony na recenzję SH2 to stanowczo za mało, oryginał dostał swego czasu cztery. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Fakt, recka SH2 mogłaby być dłuższa. W sumie reklam (w tym tekstów partnerskich) niespotykanie dużo, dodatkowe 8str poszło akurat na nie, więc wyszło chyba na zero. Kiedyś to spis treści był już na drugiej stronie. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Godzinę temu, Konsolite napisał(a): To jeszcze numery autorskie Roger extreme itp No myślę, że HIV Extreme mogłoby zrobić trochę szumu medialnego 4 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Numer grubas ale ma 124 strony plus jeszcze 8 stron Extreme Plusa - 132 strony. Dawno takiego grubasa nie widziałem. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 3 godziny temu, triboy napisał(a): No myślę, że HIV Extreme mogłoby zrobić trochę szumu medialnego Juz widze te 25 stron materiału "jak to wygrałem życie w destiny 2" 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Taki przegląd najlepszych HC roomów, listów czy rodzyn byłby całkiem spoko 1 Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Przecież to jelenie anime w ogóle nie jest śmieszne. Na koniec sezonu już nikt on nim nie pamiętał. Cytuj
Konsolite 552 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 1 godzinę temu, bastek66 napisał(a): Przecież to jelenie anime w ogóle nie jest śmieszne. Na koniec sezonu już nikt on nim nie pamiętał. Cytuj
Grześ 381 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Matko, dostałem tę okładkę z kratkami do gry w kółko i krzyżyk... Jedyna, której nie chciałem MGS V w dziale retro. Co to się porobiło... Od kiedy gry, które parę dni temu miały premierę, lądują w retro Chciałbym zauważyć, że w przeciwieństwie do Concord, serwery MGSa nadal działają 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi