Grześ 393 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Okładki sztos Skoro nikt nie chce to dajcie mi do paczki okładkę pielęgniarki z bimbołami Cytuj
PiotrekP 1 815 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Ja jednak będę wypatrywał czwartej. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września @Perez, we no tam na drukarni szepnij, że dla mnie okładka nr 1 z pielęgniarką Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Z Jamesem świetna, bym chciał w przesyłce :). A tak serio jak to wygląda - losowo są wysyłane z drukarni? Cytuj
Perez 1 764 Opublikowano 26 września Autor Opublikowano 26 września Drukarnia to już ma mnie dosc za te manewry :D. Ogolnie numer z Extreme Plus bedzie z Jamesem i tu niestety innych opcji nie ma, gdyz tego drukujemy tak malo, ze przy 4 okladkach to juz za duzo zachodu to dzielic. Natomiast jak ktos ma wyzszy prog na Patronite i przysluguje mu drugi numer to piszcie na redakcja@psxextreme.pl - sprobuje ogarnac przy pakowaniu, akurat bede mial wiecej czasu, bo numer we wtorek, a wysylka czwartek. Teraz, Kris Blake napisał(a): Z Jamesem świetna, bym chciał w przesyłce :). A tak serio jak to wygląda - losowo są wysyłane z drukarni? Tak, dokladnie, caly naklad drukowany jest po rowno i potem w miare po rowno do kazdego kolportera, do mnie i prenumeraty. Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Tajemnicze kwadraty, które sam tworca nie chce nawet powiedzieć o co z nimi chodzi, bo to jego prywata (w ostatnim numerze pisaliście o tym). Okladki TOP oraz nagłówki w felietonach sprawiają, że aż chce się prenumerować. Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No zrobiliście niemałe zamieszanie tymi okładkami, przynajmniej jeśli chodzi o zagranicznego twittera. Ludzie są zachwyceni tą czwartą wersją okładki z odbiciem James’a na nożu. 1 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Tylko kto to jest? 2400 obserwujących? Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Już nowy numer? Ale to leci. Okładki cudowne, ciekawe która wpadnie w skrzynce. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Szkoda, że patroni tej okładki nie dostaną, może wyjątkowo kupie drugi numer gdzies na miescie, niech Perez ma Cytuj
Bzduras 12 666 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 6 minut temu, grzybiarz napisał(a): Tylko kto to jest? 2400 obserwujących? Reddit dzisiaj też od groma toposów na temat tego arta wypluł. Ludzie wycinali go z okładki i ustawiali jako tło na Steamie zamiast oficjalnej grafiki 1 Cytuj
ProstyHeker 1 884 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września (edytowane) To co, Silent Hill 2 Extreme ENG? Na X już chłop z zagranicy pytał, czy gazeta będzie w fizyku Edytowane 26 września przez ProstyHeker Cytuj
Bzduras 12 666 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No już paru napaleńcom zza wielkiej wody podrzuciłem linka do sklepiku, Perez powinien wziąć przykład z takiej jednej firmy i szybko podnieść cenę tego wydania 2 Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Szybko tłumacza trzeba ogarnąć i startować z cyfrowym angielskim wydaniem. 1 Cytuj
Pix 917 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Ta, na reddicie są zachwyceni okładką z Angelą i mówią, że to powinien być oficjalny cover gry. Z patronajta wpadnie dżejms, ale chyba wyjątkowo rozejrzę się też za czwartą wersją. A w ogóle to fajnie, że po 27 latach na rynku, kiedy wszystkie inne gazety upadają, PE wciąż się ukazuje i wciąż potrafi zrobić szum nawet poza granicami kraju. Coś pięknego. Cytuj
Plugawy 3 697 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No okładki tym razem się udały. Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 16 minut temu, Pix napisał(a): Ta, na reddicie są zachwyceni okładką z Angelą i mówią, że to powinien być oficjalny cover gry. aż boję się spojrzeć co jest okładką. pewnie znowu bohater stojący po środku jak milion okładek 1 Cytuj
Josh 4 583 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Niech wypuszczą na styczeń kalendarz z równie dojebanymi grafikami, to cały nakład zejdzie w dwa dni. Cytuj
Szermac 2 784 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Same Bloobery i Lenart podbijają też te okładki na tweetku Cytuj
SlimShady 3 400 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Nic, Perez nie zna angielskiego. 8 Cytuj
Pix 917 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Pewnie Roman biega po redditach i próbuje w ten sposób wywierać presję na potężnym prezesie, ale nie z nim takie numery. Cytuj
Bzduras 12 666 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Ciekawe gdzie teraz są Ci forumowicze, co ciągle narzekali, że "ojezu znowu o okładkach gadajo ", hehe. Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września No fajne okładki. Też mam nadzieję na pielęgniarkę, ale będę czytał każdą wersję. Cytuj
Perez 1 764 Opublikowano 27 września Autor Opublikowano 27 września 26 minut temu, SlimShady napisał(a): Nic, Perez nie zna angielskiego. A mówili, żeby się uczyć, że się przyda i teraz by trzeba kasę wydawać, a tak tylko wzruszyć ramionami i idziemy dalej 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi