Opublikowano 26 września 202426 wrz Okładki sztos Skoro nikt nie chce to dajcie mi do paczki okładkę pielęgniarki z bimbołami
Opublikowano 26 września 202426 wrz @Perez, we no tam na drukarni szepnij, że dla mnie okładka nr 1 z pielęgniarką
Opublikowano 26 września 202426 wrz Z Jamesem świetna, bym chciał w przesyłce :). A tak serio jak to wygląda - losowo są wysyłane z drukarni?
Opublikowano 26 września 202426 wrz Autor Drukarnia to już ma mnie dosc za te manewry :D. Ogolnie numer z Extreme Plus bedzie z Jamesem i tu niestety innych opcji nie ma, gdyz tego drukujemy tak malo, ze przy 4 okladkach to juz za duzo zachodu to dzielic. Natomiast jak ktos ma wyzszy prog na Patronite i przysluguje mu drugi numer to piszcie na redakcja@psxextreme.pl - sprobuje ogarnac przy pakowaniu, akurat bede mial wiecej czasu, bo numer we wtorek, a wysylka czwartek. Teraz, Kris Blake napisał(a): Z Jamesem świetna, bym chciał w przesyłce :). A tak serio jak to wygląda - losowo są wysyłane z drukarni? Tak, dokladnie, caly naklad drukowany jest po rowno i potem w miare po rowno do kazdego kolportera, do mnie i prenumeraty.
Opublikowano 26 września 202426 wrz Tajemnicze kwadraty, które sam tworca nie chce nawet powiedzieć o co z nimi chodzi, bo to jego prywata (w ostatnim numerze pisaliście o tym). Okladki TOP oraz nagłówki w felietonach sprawiają, że aż chce się prenumerować.
Opublikowano 26 września 202426 wrz No zrobiliście niemałe zamieszanie tymi okładkami, przynajmniej jeśli chodzi o zagranicznego twittera. Ludzie są zachwyceni tą czwartą wersją okładki z odbiciem James’a na nożu.
Opublikowano 26 września 202426 wrz Już nowy numer? Ale to leci. Okładki cudowne, ciekawe która wpadnie w skrzynce.
Opublikowano 26 września 202426 wrz Szkoda, że patroni tej okładki nie dostaną, może wyjątkowo kupie drugi numer gdzies na miescie, niech Perez ma
Opublikowano 26 września 202426 wrz 6 minut temu, grzybiarz napisał(a): Tylko kto to jest? 2400 obserwujących? Reddit dzisiaj też od groma toposów na temat tego arta wypluł. Ludzie wycinali go z okładki i ustawiali jako tło na Steamie zamiast oficjalnej grafiki
Opublikowano 26 września 202426 wrz To co, Silent Hill 2 Extreme ENG? Na X już chłop z zagranicy pytał, czy gazeta będzie w fizyku Edytowane 26 września 202426 wrz przez ProstyHeker
Opublikowano 26 września 202426 wrz No już paru napaleńcom zza wielkiej wody podrzuciłem linka do sklepiku, Perez powinien wziąć przykład z takiej jednej firmy i szybko podnieść cenę tego wydania
Opublikowano 26 września 202426 wrz Szybko tłumacza trzeba ogarnąć i startować z cyfrowym angielskim wydaniem.
Opublikowano 26 września 202426 wrz Ta, na reddicie są zachwyceni okładką z Angelą i mówią, że to powinien być oficjalny cover gry. Z patronajta wpadnie dżejms, ale chyba wyjątkowo rozejrzę się też za czwartą wersją. A w ogóle to fajnie, że po 27 latach na rynku, kiedy wszystkie inne gazety upadają, PE wciąż się ukazuje i wciąż potrafi zrobić szum nawet poza granicami kraju. Coś pięknego.
Opublikowano 26 września 202426 wrz 16 minut temu, Pix napisał(a): Ta, na reddicie są zachwyceni okładką z Angelą i mówią, że to powinien być oficjalny cover gry. aż boję się spojrzeć co jest okładką. pewnie znowu bohater stojący po środku jak milion okładek
Opublikowano 27 września 202427 wrz Niech wypuszczą na styczeń kalendarz z równie dojebanymi grafikami, to cały nakład zejdzie w dwa dni.
Opublikowano 27 września 202427 wrz Pewnie Roman biega po redditach i próbuje w ten sposób wywierać presję na potężnym prezesie, ale nie z nim takie numery.
Opublikowano 27 września 202427 wrz Ciekawe gdzie teraz są Ci forumowicze, co ciągle narzekali, że "ojezu znowu o okładkach gadajo ", hehe.
Opublikowano 27 września 202427 wrz No fajne okładki. Też mam nadzieję na pielęgniarkę, ale będę czytał każdą wersję.
Opublikowano 27 września 202427 wrz Autor 26 minut temu, SlimShady napisał(a): Nic, Perez nie zna angielskiego. A mówili, żeby się uczyć, że się przyda i teraz by trzeba kasę wydawać, a tak tylko wzruszyć ramionami i idziemy dalej