Szermac 2 743 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 41 minut temu, Kudlaty90 napisał(a): A ja z innej beczki. U Was też tak jest w październikowym kalendarzu psx w miejscu 30 września jest 25? czy mam jakiś jeden egzemplarz wyjątkowy warty za 100 lat majątek? Też xD Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Te przeprosiny Rogera w stronę G2A Nie kupowałem tam i teraz tym bardziej nie zamierzam. Polska firma z siedzibą w Hongkongu, złodzieje zajebane 5 Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Podoba mi się papier, zapachu brak. Na szybko przekartkowałem, zapowiada się grubas. Zaliczyłem recenzje Komodo nowej Zeldy i tak średnio bym napisał. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 4 godziny temu, Pix napisał(a): To tylko Konsolka. Nic co nie jest guilty gear albo niszową metroidvanią nie może u niego dostać więcej niż 8. W sumie 8- dla głośnej gry AAA u Konsolite to jak 10- u innych, więc Astro Bot i tak został łagodnie potraktowany. Edit. Dopiero teraz zauważyłem, że Roger musi chińczyków przepraszać w numerze Przecież napisał bardzo dobrą recenzję pochwalną dla Space Marine 2 w ostatnim numerze 1 1 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Wyjątek potwierdzający regułę. A tak poważnie, to ja bardzo lubię i cenię Konsolite. Między innymi za jego wiedzę, szczerość i trzymanie się własnego zdania. Natomiast zupełnie nie podzielam jego, moim zdaniem, skrajnie krytycznego spojrzenia na branżę grową i nie tylko. Ale tak jak mówię, to dobry chłopak Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października W saloniku w kerfie były dwa egzemplarze obok CDA. W skrzynce pusto, ale to nie problem bo mam backlog kilku numerów. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 7 minut temu, mitra napisał(a): W saloniku w kerfie były dwa egzemplarze obok CDA. W skrzynce pusto, ale to nie problem bo mam backlog kilku numerów. Jestem ciekaw nakładu ha tfu cda, jak szukałem okładki z nożem, to w jednym punkcie mieli 20 egzemplarzy i jedna sztuke szmatławca Cytuj
tajmeniczy czyletnik 31 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października (edytowane) 2 godziny temu, Shen napisał(a): Jestem ciekaw nakładu ha tfu cda, jak szukałem okładki z nożem, to w jednym punkcie mieli 20 egzemplarzy i jedna sztuke szmatławca ostatnio był jakiś wywiad z kimś tam od nich i na pytanie o nakład padła odpowiedź 30k, a nakład Retro 15k youtube.com/watch?v=mlLGFyhm53Y Edytowane 4 października przez tajmeniczy czyletnik 1 Cytuj
Mari4n 419 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 12 godzin temu, Shen napisał(a): Mozna sobie obok polozyc jakis numer specjalny i wtedy jest jak dawniej. Przyszło mi to na myśl Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października (edytowane) W dniu 4.10.2024 o 10:12, łom napisał(a): Do mnie PDF dotarł z 20 minut temu. Przejrzałem numer i Konsolite w końcu wystawił czemuś 10/10, jak dla mnie bardziej kontrowersyjna opinia niż oceny Butchera czy 10/10 dla MGS2 w Neo+ Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan… Shika, Shika, Shika, Shika, Shiiika, Shiiika, Shiiika, Shiiiiiiiikaaaaa, Shiiiiiiiikaaaaa, Shiiiiiiiikaaaaa, Shiiiiiiiikaaaaa Edytowane 5 października przez Konsolite 3 2 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 18 godzin temu, Pix napisał(a): To tylko Konsolka. Nic co nie jest guilty gear albo niszową metroidvanią nie może u niego dostać więcej niż 8. Guilty Gear, jeśli już 18 godzin temu, Pix napisał(a): W sumie 8- dla głośnej gry AAA u Konsolite to jak 10- u innych, więc Astro Bot i tak został łagodnie potraktowany. 18 godzin temu, Ludwes napisał(a): Ja go tam lubię, bo nie sypie wysokimi ocenami z kapelusza, no ale jak w tych pięciu zdaniach można przeczytać o tym, że Sony wreszcie dostało swoje Mario 64, gra się świetnie i jest to znakomita gra w swoim gatunku, to ta ocena końcowa wygląda jak jakiś błąd w druku, hehe Gdybym dostał więcej miejsca, to bym się rozpisał, dlaczego 8- Rozumiem że PS5 dostało w końcu dobrą grę, nie będąca interaktywnym filmem z uczuciami i przesłaniem, ale Astro to dosłownie poziom Mario64, a konkretnie mix Mario 64 i pierwszego Banjo, wiele dekad później. 2 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 13 godzin temu, Ukukuki napisał(a): Przecież napisał bardzo dobrą recenzję pochwalną dla Space Marine 2 w ostatnim numerze I jaką ocenę dałem, mimo oddania woli Imperatora? Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 4 minuty temu, Konsolite napisał(a): I jaką ocenę dałem, mimo oddania woli Imperatora? Pamiętam ,że wysoko więc 8 albo więcej xd Świetny tytuł, brakuje takich. Kompletnie nie żałuję zakupu pomimo tego ,że mam wywalone na multi czy dodatkowy co-op online. Dla mnie 10-12h bardzo dobrej kampanii jest jak najbardziej warte 200 zł. 1 1 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października (edytowane) 13 godzin temu, Pix napisał(a): Wyjątek potwierdzający regułę. A tak poważnie, to ja bardzo lubię i cenię Konsolite. Między innymi za jego wiedzę, szczerość i trzymanie się własnego zdania. Natomiast zupełnie nie podzielam jego, moim zdaniem, skrajnie krytycznego spojrzenia na branżę grową i nie tylko. Ale tak jak mówię, to dobry chłopak Moje podejście jest powiązane z latami (współ)pracy z wieloma firmami i jednostkami, oraz ograniem masy tytułów. Zbyt wiele widziałem, w dodatku mam wrażenie że od zbyt długiego czasu mamy trzy etapy: 1. ślepy zachwyt i brak krytycznego spojrzenia / ślepa nagonka 2. chwalenie byle by chwalić, kilka tygodni po premierze, gdyż złego słowa powiedzieć nie można / powtarzanie tych samych "argumentów" by utrzymać narrację 3. zapomnienie aż do czasu końcówki roku i rozdania nagród, które nic nie znaczą / przypomnienie sobie że było coś takiego Rzucanie wysokimi ocenami, dlatego bo trafił się smaczny kąsek to absurd, moim zdaniem krytyk powinien wykazać się wiedzą i znajomością tematu, oraz co ważniejsze przekazać ją, tak aby (z braku lepszego określenia) konsument był w stanie podjąć właściwą decyzję. Space Marine II mogłem dać nawet 11/10, jednak to nie było by uczciwe, ani w stosunku do gry, ani do graczy/czytelników. Staram się trzymać skali w PSXE, po coś ona jest. Tak jak pisałem i wspominałem wielokrotnie, jeśli nowa odsłona serii którą lubię, będzie słaba, to ocena będzie adekwatna. Niezależnie czy to będzie Shantae czy nowy Guilty Gear. Edytowane 5 października przez Konsolite 5 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Ulubiona gazetka dotarła i powiem wam, że na żywo robi większe wrażenie niż w suchych zdjęciach w necie. Te zacieki na szybie robią niesamowitą robotę. Chyba się przejdę po egzemplarz z Angelą jeszcze, bo to pełnowymiarowe dzieła sztuki wydrukowane na papier, które ludzie zachodu odrzucili - co jak widać było duzym błędem patrząc na twiterkowe zachwyty. 2 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 21 minut temu, oFi napisał(a): Chyba się przejdę po egzemplarz z Marią jeszcze Z Angelą ? Cytuj
Bzduras 12 525 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 30 minut temu, oFi napisał(a): Chyba się przejdę po egzemplarz z Marią jeszcze To jak taki znajdziesz to daj znać, sam Perez cię ozłoci. 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Hieny już sie zbiegly i za słówka łapia A jeszcze się zdziwcie jak znajdę Marię na okładce szmatlawca! Cytuj
Bzduras 12 525 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Palnąłeś głupotę i zostałeś poprawiony, przyjmij to na klatę i nie fisiuj małolat Cytuj
triboy 973 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 2 godziny temu, Konsolite napisał(a): 1 godzinę temu, Konsolite napisał(a): 1 godzinę temu, Konsolite napisał(a): Godzinę temu, Konsolite napisał(a): Konsolajti jaki spamer Spoiler No chyba, że na forum też płacą za znaki 2 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 21 godzin temu, LeifErikson napisał(a): Wow, aż tylu jest fanów SH nad Wisłą? Kolejny pomysł na specjalne zatem - SH/Horror Extreme (zaraz po Racer Extreme) @Roger @Perez przyjrzyjcie się uważnie słupkom sprzedaży bo takie tematyczne numery to mógłby być strzał w 10, szczególnie że miałby kto o tym pisać (chociaż CDA już was wyprzedziło z pomysłem, mieli numer o Soulsach) Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 5 października Autor Opublikowano 5 października 2 minuty temu, nero2082 napisał(a): @Roger @Perez przyjrzyjcie się uważnie słupkom sprzedaży bo takie tematyczne numery to mógłby być strzał w 10, szczególnie że miałby kto o tym pisać (chociaż CDA już was wyprzedziło z pomysłem, mieli numer o Soulsach) Juz o tym wspominalismy, ze one sa w odwodzie obok specjali sprzetowych. Natomiast ze slupkami sprzedazy ten problem, ze ich nie ma 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Najpierw może skończmy poszczególne sprzęty, trzeba doprowadzić temat do końca. Dacie 16 okładek, trochę erosomaństwa, ze dwie ekstra limitki dla autystów kolekcjonerów i jakoś będzie się kulało. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 2 godziny temu, Konsolite napisał(a): Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan, Shikanoko nokonoko koshi tantan… Shika, Shika, Shika, Shika, Shiiika, Shiiika, Shiiika, Shiiiiiiiikaaaaa, Shiiiiiiiikaaaaa, Shiiiiiiiikaaaaa, Shiiiiiiiikaaaaa Wpada w ucho. Czekam na Twój pijacki kower. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi