Jontek80 235 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 27 minut temu, nero2082 napisał(a): @Roger @Perez przyjrzyjcie się uważnie słupkom sprzedaży bo takie tematyczne numery to mógłby być strzał w 10, szczególnie że miałby kto o tym pisać (chociaż CDA już was wyprzedziło z pomysłem, mieli numer o Soulsach) Akurat o soulsach bym odpuscil. Nie moja bajka. No i gry taneczno rytmiczne plus spiewane. Predzej kupilbym numer o fifie i pesie choc w nie tez nie gram. Mozna i sensible soccer dorzucic. Cytuj
triboy 1 000 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 Survival Horror Extreme (R) JRPG Extreme (R) FPP Extreme (R) Jakbyście potrzebowali podpowiedzi to Cytuj
Konsolite 575 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 46 minut temu, Jontek80 napisał(a): Wpada w ucho. Czekam na Twój pijacki kower. Nie wiem czy świat jest na to gotowy 1 Cytuj
nero2082 827 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 59 minut temu, SlimShady napisał(a): Najpierw może skończmy poszczególne sprzęty, trzeba doprowadzić temat do końca. tak tylko konkurencja nie śpi, a że im jeden temat wypalił (Soulsy) to będą następne Cytuj
Pix 1 003 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 Remastered Extreme o wszystkich remasterach. Czytałbym 4 Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 No dobra, to w takim razie rzucam super kasowe propozycje dla całych rodzin: Dla dorosłych: - GTA EXTREME - Wiedźmin EXTREME(POLSKA GÓRĄ EDYSZYN) - CALL OF DUTY EXTREME Dla nastolatków: - PUBG EXTREME - FORTNAJCIK EXTREME Dla dzieci: MINECRAFT EXTREME Wszystko od nintendo Wrzucasz coś takiego pomiędzy "normalne" numery, które są robione, tylko w ramach ciekawostki, i tym oto prostym sposobem będzie za co drukować następne. Cytuj
triboy 1 000 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 FPE Extreme i najciekawsze historie z forumka Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 Raczej nie, bo kategoria AO, i nie będzie mogła być na wystawie. Cytuj
nero2082 827 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 (edytowane) nie ma was w Inmedio ani Empiku w Łodzi, łodafak edit. Auchan uratował sprawę, mieli z kwadratami <333 Edytowane 5 października 2024 przez nero2082 Cytuj
Ken Adams 289 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 Chcialem okladke z dziewczyna ale byly tylko kwadraciki, teraz w rece to moze i dobrze bo ladnie prezentuje sie. Czytania widze bedzie sporo. Na pierwszy strzal artykul o filmach Pila. Beka z zagadki Fajny tekst jak zwykle samograj (samoczyt) ale jestem nieco zawiedziony bo liczylem na staranne streszczenie fabuly kazdej czesci i dossier postaci… wiadomo, ze kto ogladal ten zna, aczkolwiek taka retrospekcja podnioslaby mi dzisiaj adrenalinke… Mam nadzieje, ze beda takie opisy w artykule o Paranormal Activity, bo taki musi powstac! (chyba, ze juz to bylo) poza tym pozdro dla Konsolite za ocene Castlevania Dominus Collection pozdro dla Komodo za ocene tLoZ Echoes of Wisdom 2 1 Cytuj
Konsolite 575 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 34 minuty temu, Ken Adams napisał(a): pozdro dla Konsolite za ocene Castlevania Dominus Collection Pozdro za komentarz z pozdro za ocenę 2 Cytuj
Ken Adams 289 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 11 minut temu, Konsolite napisał(a): Pozdro za komentarz z pozdro za ocenę W przypadku recenzji od razu kieruje wzrok ku ocenie koncowej, wzruszajac ramionami… 2 Cytuj
Ukukuki 7 164 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 3 godziny temu, nero2082 napisał(a): tak tylko konkurencja nie śpi, a że im jeden temat wypalił (Soulsy) to będą następne Soulsy to był 3 tematyczny, wcześniej był o Heroes i Gothic. Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 5 października 2024 Opublikowano 5 października 2024 Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Soulsy to był 3 tematyczny, wcześniej był o Heroes i Gothic. O herosach bym kupil od psxa. Cytuj
oFi 2 513 Opublikowano 6 października 2024 Opublikowano 6 października 2024 W końcu dłuższa wzmianka o Panu Kmiocie w numerze zainicjowana przez Piechotę. Mam nadzieje, że pójdziesz za ciosem i będzie dłuższy wywiad w kolejnym szmatławcu z naszym forumowych recenzentem 1 1 1 Cytuj
Konsolite 575 Opublikowano 6 października 2024 Opublikowano 6 października 2024 22 godziny temu, triboy napisał(a): Survival Horror Extreme (R) JRPG Extreme (R) FPP Extreme (R) Jakbyście potrzebowali podpowiedzi to To jeszcze numery autorskie Roger extreme itp Cytuj
Josh 4 923 Opublikowano 6 października 2024 Opublikowano 6 października 2024 Kupiłem numerek, trochę przewertowałem i stwierdzam że będzie co czytać na kibelku. Wiem, że magazyn nie jest z gumy, ale fajnie jakby na dział forumkowy znalazło się ciut więcej miejsca (niemniej plus za wyróżnienie Kmiota, zasłużył chłopak). No i te 2 strony na recenzję SH2 to stanowczo za mało, oryginał dostał swego czasu cztery. Cytuj
PiotrekP 1 938 Opublikowano 6 października 2024 Opublikowano 6 października 2024 Fakt, recka SH2 mogłaby być dłuższa. W sumie reklam (w tym tekstów partnerskich) niespotykanie dużo, dodatkowe 8str poszło akurat na nie, więc wyszło chyba na zero. Kiedyś to spis treści był już na drugiej stronie. Cytuj
triboy 1 000 Opublikowano 6 października 2024 Opublikowano 6 października 2024 Godzinę temu, Konsolite napisał(a): To jeszcze numery autorskie Roger extreme itp No myślę, że HIV Extreme mogłoby zrobić trochę szumu medialnego 4 Cytuj
grzybiarz 10 333 Opublikowano 6 października 2024 Opublikowano 6 października 2024 Numer grubas ale ma 124 strony plus jeszcze 8 stron Extreme Plusa - 132 strony. Dawno takiego grubasa nie widziałem. Cytuj
oFi 2 513 Opublikowano 6 października 2024 Opublikowano 6 października 2024 3 godziny temu, triboy napisał(a): No myślę, że HIV Extreme mogłoby zrobić trochę szumu medialnego Juz widze te 25 stron materiału "jak to wygrałem życie w destiny 2" 1 Cytuj
LeifErikson 1 131 Opublikowano 6 października 2024 Opublikowano 6 października 2024 Taki przegląd najlepszych HC roomów, listów czy rodzyn byłby całkiem spoko 1 Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 7 października 2024 Opublikowano 7 października 2024 Przecież to jelenie anime w ogóle nie jest śmieszne. Na koniec sezonu już nikt on nim nie pamiętał. Cytuj
Konsolite 575 Opublikowano 7 października 2024 Opublikowano 7 października 2024 1 godzinę temu, bastek66 napisał(a): Przecież to jelenie anime w ogóle nie jest śmieszne. Na koniec sezonu już nikt on nim nie pamiętał. Cytuj
Grześ 422 Opublikowano 7 października 2024 Opublikowano 7 października 2024 Matko, dostałem tę okładkę z kratkami do gry w kółko i krzyżyk... Jedyna, której nie chciałem MGS V w dziale retro. Co to się porobiło... Od kiedy gry, które parę dni temu miały premierę, lądują w retro Chciałbym zauważyć, że w przeciwieństwie do Concord, serwery MGSa nadal działają 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi