messer88 6 588 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Gierka podobno bardzo dobra, może się weźmie. Chociaż czas to słaby. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września U mnie obowiązkowo wjedzie, najlepiej w pudełku. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Ktoś wie co daje perk Breather Jade? Gierka mega dobra, parowanie satysfakcjonujące, 4 boss daje mocno w kość, tylko te spowolnienia na switchu mocno podnoszą poziom trudności W końcu jakiś powiew świeżości w gatunku. Cytuj
ogqozo 6 573 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada A nie ma napisane? Internal damage to czerwone na pasku HP. No i je odnawia na prawdziwe HP kiedy walisz tym atakiem. Możliwe że najlepszy jadeit w grze, można go połączyć z tymi które używają internal damage do wzmocnienia ataku czy ograniczenia "zielonych" obrażeń itp. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia (edytowane) Mial ktoś problem ze zdobycie urządzenia do rozwalania różowych? Nie wiem jak pchnąć to dalej. Boss Fuxi pokonany, dialogi na bazie zrobione, komputerek prosi o włosy Ji kiedy ona leży dawno ubita a w ekwipunku nie ma włosów Nie było tematu Edytowane 4 grudnia przez Szymek Cytuj
S_600 252 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Ok, ostatni boss ubity, samemu bez podpowiedzi, mega satysfakcjonujące uczucie, podobne pare lat temu miałem przy Ludwiczku z BB. 4 dni po pare godzin. Udało się. Polecam Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano czwartek o 07:26 Opublikowano czwartek o 07:26 Jest polska wersja jak coś, wczoraj pograłem z godzinkę i dobrze się zapowiada, ciekawy styl graficzny, parowanie intuicyjne, zobaczymy jak to dalej będzie. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano czwartek o 08:52 Opublikowano czwartek o 08:52 Ja już w końcówce gry i napiszę tyle- REWELACJA. Chyba najlepszy Hollow Knight od czasów premiery Hollow Knighta. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano czwartek o 16:14 Opublikowano czwartek o 16:14 Prawdziwa perła z gamepassa. Świetni główni bossowie chociaż widziałem dopiero 2 po 9h bo od początku jest dużo opcji na eksplorację, faktycznie jest sekiro-like combat bo mobki to tam chuj ale z niektórymi bossami deflektujesz albo giniesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi