Tralalala 5 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Jeszcze wczoraj oglądałem jakieś filmiki z pierwszej części i myślałem sobie ale by było zaje.biście chociaż patcha pod next geny dostać a tu taka INFORMACJA Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Jeszcze The Evil Within 3, i można umierać. 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 4 minuty temu, SlimShady napisał(a): Jeszcze The Evil Within 3, i można umierać. Bez szans pod rządami tego tyrana ubijcy Spencera Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Tango nadal żyje pod tymi Koreańczykami od Calisto, wystarczy dać im zlecenie, niech się tylko knur po to schyli. Te gry wiele łączy, obie przyniosły razem z P.T. nadzieje do survival horrorów, gdy nie było niczego na rynku. Jedna i druga była sprzedażowym fiaskiem, ale też myślę, że jedna i druga może zrobić życiówkę jak dojdą do skutku, bo takie powroty po latach często się docenia bardziej, gdy wiesz, że następnego razu może już nie być. P.S. Spoiler No i najważniejsze, obie kupił nieodżałowany nobody, nówki, w folii, nawet nie mając konsoli do odpalenia, tylko żeby wesprzeć sprawę. Tęsknię za tym obrażonym autystą. Co ten Berlin robi z ludźmi. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Oby poszli w slady filmow i zrobili action horror. Bo cala gre na kuckach i przesuwanie sie 5 metrow na godzine to juz nie dla mnie. 1 1 2 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Ostatnio właśnie grałem, pierwszy raz od 10 lat. Nadal robi robotę, ale problem tej gry był taki, że jest za długa jak na styl rozgrywki, i to co ma do zaoferowania, jakieś 25h, jakby to skondensować do 15h, to byłoby w sam raz. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Przy jedyneczce bawiłem się doskonale. Mogliby przy okazji zrobić jakieś odświeżenie na PS5, chętnie bym wrócił w oczekiwaniu na sequel. Świetnie, że zostało to w rękach Creative Assembly. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Najlepsza informacja jesieni. Oby tylko grę robili oryginalni twórcy a nie jakaś zbieranina. Oby też nie zostali przymuszeni do zrobienia jakiegoś Rezydenciaka pif paf akszyn, bo się porzygam. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 6 godzin temu, smallv86 napisał(a): Oby poszli w slady filmow i zrobili action horror. Bo cala gre na kuckach i przesuwanie sie 5 metrow na godzine to juz nie dla mnie. Nikt nie zmusza Cie do grania. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Moze wroce do jedyneczki i za tego harda sie wezme. Do sequela droga jeszcze daleka, a wiec jakos bym uspokoil ten apetyt. Cytuj
Chewie 147 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Właśnie kolekcja jest na wyprzedaży, chyba się skuszę. Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Piękna wiadomość. Dziwiłem się, że przez tyle lat nie było informacji o sequelu i szkoda, że nigdy nie wyszedł patch do jedynki pozwalający grać na VR. Oby tylko twórcy nadal bazowali na klimacie pierwszych filmów i żeby się nie okazało, że Obcy jest lesbijką i ma zaimki onu/jenu Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Tylko że jak to wczesna deweloperka to ta gra wyjdzie pewnie za 6 lat Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Alien Isolation zajebista gra, platynowałem z przyjemnością. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 36 minut temu, Pupcio napisał(a): Tylko że jak to wczesna deweloperka to ta gra wyjdzie pewnie za 6 lat Ja jestem z tego zadowolony. Jakby wypuścili 3-4 gry, każdą co roku to już bym dawno odpadł, a tak będę grał aż będzie furczało. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Jemu chyba bardziej chodzilo o to ze od jedynki minelo 10 lat a tu jeszcze 6 (potencjalnie) czekania Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Nie, no wiem, ale wolę tak, niż dojenie franczyzy. 16 lat przerwy to oczywiście szmat czasu, ale nie ma mowy o przesycie. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 16 lat to zdecydowanie za duzo. DUZO za duzo. Jak juz jada z seria w dzisiejszych czasach to max 5-6 lat przerwy. Przesyt to moga miec fani kampani SP w CoDach czy tez fani Assasins Creed. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Jedna odsłona na generację, to powinno być takie minimum. Nie tylko w tym przypadku, ale ogólnie. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października (edytowane) No, ale masa gier w ogóle nie dostaje kontynuacji. Nie jest powiedziane, że musi być sequel. Często kontynuacja nie jest potrzebna. I tak jest lepiej niż np z filmami, bo tam, jak nie ma sensownej historii do opowiedzenia, to nie powinno się robić kolejnych części (Matrix, Piraci z Karaibów). A w grach są do poprawki mechaniki, nowe rozwiązania rozgrywki, itd. Edytowane 8 października przez dominalien Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października No w sumie nie musi, ale pod warunkiem, że konkretna gra jest samowystarczalna, nie jest nagle ucięta itd. Czego w grach, nie powinno się nigdy robić, bo później zostajesz z takim Shenmue 2, czekasz latami, i przy trójce w sumie też nic nie dostajesz, a w dodatku robią ci to samo. CZEKAJ, może nie umrzesz po drodze. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 3 minuty temu, SlimShady napisał(a): CZEKAJ, może nie umrzesz po drodze. W którejś przedmowie do któregoś tomu mrocznej wieży King pisał, że napisał do niego jakiś skazany w celi śmierci, że nie może się doczekać końca no ale może nie doczekać końca i żeby mu King napisał, jaki jest koniec. 5 minut temu, SlimShady napisał(a): później zostajesz z takim Shenmue 2, czekasz latami, i przy trójce w sumie też nic nie dostajesz, a w dodatku robią ci to samo. Na szczęście AI nie kończy się widokiem atakującego obcego, historia ma zakończenie, a nawet wielu by powiedziało, że jest niepotrzebnie przeciągnięta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi