Czoperrr 5 084 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Kurcze, klimaty sci fi no trudno ale może się uda. 1 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 17 października Autor Opublikowano 17 października Już co nieco potrafią potężne Bloobery. Zobaczymy czy im wyjdzie ze story. Sądzę, że po przygodzie z Japońcami, wyjdzie Cytuj
Czokosz 60 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Dead Space od Blooberów nachodzi. Biorę pudełko na premierę i postawię sobie obok SH2R. Cytuj
Paolo de Vesir 9 104 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Poziom zaufania do Mistrzów z Krakowa diametralnie wzrósł po Silencie. Wygląda jak cross DeadSpace'a z Returnalnem. Miałem ciary. Cytuj
Wojtq 791 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Mega klimat. Trailer intrygujący. No takiej świeżości mi było brak w tej generacji. Cytuj
mugen 1 952 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Jebani jak się rozbestwili Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Kurde no... patrze, ładnie to wygląda, ciekawy design i klimat (z początku przez ten strój skojarzyło mi się z Bioshockiem) i na końcu jakież zdziwko jak zobaczyłem, że to Bloobery (przewijając za pierwszym razem pominąłem moment jak na początku było ich logo). Się chłopaki rozkręcają. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Brawo! Za ciosem. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Teraz jestem ostrożnie optymistyczny co do nowej gry, dawać krakowiaki do pieca autorskim projektem. 1 1 Cytuj
Wredny 9 514 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Żeby mi ktoś pół roku temu powiedział, że będę się jarał zapowiedzią nowej gry bloober team to bym tylko popukał się w czoło Mega intrygujący klimacik, a nawet i gameplay na koniec trailerka się załapał. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Trailer ma klimat. Choć gameplayowo już pewnie bardziej w strzelanie pójdzie. Cytuj
Wredny 9 514 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Zajebiście, że polskie klimaty i ogólny pomysł mega oryginalny. Fajnie, bo widać, ze ten Silent Hill 2 był dla nich taką przepustką, żeby móc robić to, co się chce - poziom zaufania do ich teamu wzrósł niewyobrażalnie, wystarczy poczytać komentarze pod tym trailerem na ich kanale YT. Cytuj
Gregorius 480 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Day One z szacunku i w podziękowaniu za Silenta. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Bloober się nie zatrzymuje, mistrzowie horroru. Do tego polskie vibe, więc będzie 9/10 od polskich portali growych. Prócz Dead Space to Somę tutaj widzę. Wishlisted. Cytuj
SnoD 2 316 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października 50 minut temu, Szermac napisał(a): Zajebiście to wygląda Cytuj
Czokosz 60 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Cytat Prócz Dead Space to Somę tutaj widzę. Ze szczyptą Bioshocka i Kojimy. Cytuj
Nyu 769 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października (edytowane) Fajnie, artystycznie wygląda intrygująco. Hełm tylko słaby "Zmierzy się z przytłaczającą siłą licznych wrogów" - czyżby gra a'la RE4 & Dead Space zamiast survival horroru? Edytowane 17 października przez Nyu Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Grubo, bardzo grubo. Ten Bloober Team to chyba największy upgrade w historii giereczkingu, żeby z takiego syfu jak Basement Crawl, a później tony kiepskich samograjów awansować do pierwszej ligi survival horrorów to tego nawet najstarsi górale szarpiący na konsoli nie widzieli. Silenta ogarnęli niemalże perfect, teraz zrobią swojego Dead Space, a może z czasem i coś w stylu RE wysmażą. Tak czy inaczej Cronos wrzucony na wishlistę i będę czekał motzno. 2 Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października - mamo chcę nowe Dead Space!! - przecież mamy Dead Space w domu czyli to będzie ta gra o której mówili w wywiadach że "nie było jeszcze gry gdzie Polska byłaby ukazana w godny sposób, myślę, że potrafilibyśmy to zrobić" grafa już wygląda wykurwiście, setting i tematyka rewelacja (jeszcze timetravel do Polska 1980?! no wow) i coś czuję że będzie brakujący element z SH2 czyli jeszcze bardziej soczysta walka i rozczłonkowywanie tam nie pasował ale tutaj wręcz obowiązek tak w ogóle to propsy dla Bloobera za płodność bo większość devsów wypluwa teraz góra jedną gre na generację i to w wielkich bólach.. #1 na liście najbardziej oczekiwanych w '25 Cytuj
Jukka Sarasti 357 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Bardzo podoba mi się design głównej postaci, taki zasyfiony retrofuturyzm. Nie chcę popadać w hurra optymizm itp., ale po POTĘŻNYM SH2 mają u mnie spory kredyt zaufania i wierzę, że dowiozą sztosa. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Ostatnio wrzucałem info o tym nowym dofinansowaniu na unikalny system przepoczwarzania wrogów, kolejne dofinansowanie z UE dla Bloobera, to już wiadomo o jaką grę chodziło :). Cytat Celem projektu opracowanie i wdrożenie innowacyjnego, modularnego systemu ewolucji przeciwników w połączeniu z nowatorskimi elementami rozgrywki i systemem łączenia umiejętności przeciwników. W ramach projektu zostaną przeprowadzone 4 zadania mające charakter prac rozwojowych: System ewolucji i manipulacji geometrią przeciwników; Budowa i implementacja środowiska testowego dla projektowanych elementów; System weak-pointów (słabych punktów) przeciwników oraz System rozwoju i łączenia umiejętności przeciwników. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi