Josh 4 507 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października To, że będzie lepsze od Medium, to już teraz jest oczywiste. Tu przynajmniej będzie gameplay. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października 5 godzin temu, Josh napisał(a): Trójka aż tak słabo się sprzedała? Nie. "Dead Space 3, which launched February 4, sold 605,000 units in the United States during February, according to NPD data provided to GameSpot today." US w lutym a gdzie pozostałe miesiące + reszta świata. 1 Cytuj
Wredny 9 514 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Nie wiem, czy było gdzieś napisane, ale kto będzie wydawcą CRONOSa? Sami blooberzy? Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października 2 godziny temu, Wredny napisał(a): No ja się właśnie tak nastawiłem i parę razy przyjemnie mnie gierka zaskoczyła - ma swoje momenty - po dwójce już wiedziałem, w którą stronę to pójdzie, więc grałem z odpowiednim nastawieniem i miło wspominam DS3 po latach. Z ilością przeciwników to oni chyba w shootera celowali. Cytuj
Czokosz 60 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Cytat Nie wiem, czy było gdzieś napisane, ale kto będzie wydawcą CRONOSa? Sami blooberzy? Póki co tak, ale prezes Babieno wspominał, że są otwarci na współprace z innym wydawcą. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października W dniu 19.10.2024 o 17:58, suteq napisał(a): "Dead Space 3, which launched February 4, sold 605,000 units in the United States during February, according to NPD data provided to GameSpot today." US w lutym a gdzie pozostałe miesiące + reszta świata. Bez sensu są te dane. Przecież rynek gier to nie tylko USA. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi