Skocz do zawartości

CRONOS: the New Dawn (nowa gra od Bloober Team)

Szermac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szkoda tylko, że praktycznie nic nie pokazali. Lepiej jakby zmontowali 1,5-2min trailer z fragmentami z rozgrywki zamiast tego gadania o inspiracjach i tego co znajdziemy w grze. O tym to można sobie poczytać, bo są artykuły na ten temat i wywiady z twórcami. Sam jakiś czas temu na anglojęzycznym IGN przeczytałem dłuższy wywiad o Cronosie i z tego materiału na FGS nie dowiedziałem się niczego nowego. Trzeba jak najlepiej wykorzystać czas ekranowy na takim wydarzeniu i pokazać coś więcej, a nie tylko pogadać o banałach, że będą bossy w grze, ufole i drabiny i zapowiedzieć, że już wkrótce pokażemy więcej. Niech oni się trochę bardziej rozkręcą z tą kampanią marketingową, bo samo "gra od twórców SH2R" nie wystarczy.

Edytowane przez Czokosz
  • Plusik 1
  • This 1
Opublikowano

Też się zawiodłem na prezentacji. Jak.zobaczyłem, że filmik na YT trwa 4 minuty to myślę sobie "będzie konkret", a tu tyle gadania i kilka sekundowych urywków gameplayu. Ale wierzę, że pokażą więcej nawet w trakcie trwającego Future Games Show.

Opublikowano

#1  dla mnie na ten rok (wliczając GTA)

wygląda na to że SH2R potraktowali jako blueprint na następne gierki i wygląda to soczyście (ten blok mieszkalny rozwalony w czasie to wowzers), inspiracje mają prawidłowe tj Dark także pozostaje tylko dopracować sposób prezentacji tego co ugotowali, szczególnie tego ich patentu co był sponsorowany z dotacji:) tj ewolucji/morphowania przeciwników 

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Bloober-Team-otrzyma-8-8-mln-zl-dofinansowania-z-PFE-na-projekt-systemu-ewolucji-przeciwnikow-8790733.html