Skocz do zawartości

CRONOS: the New Dawn (nowa gra od Bloober Team)

Featured Replies

Opublikowano

Ja widzę: łączenie się przeciwników i tworzenie z tego nowych mutacji. Jeżeli to nie będą tylko jakieś sporadyczne, oskryptowane fragmenty, to możemy mówić o bardzo ciekawej i niespotykanej mechanice.

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 7,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę nowych artworków:           Ten już był, ale najbardziej mi się podoba jako ukazanie naszych polskich blokowisk w tak odmiennej scenerii:

• Ciekawe jaka sprzedaż usatysfakcjonuje Blooberów. Praktycznie całą produkcję gry sfinansowało Take-Two przed rozwiązaniem umowy, więc Blooberom zostają tylko koszty marketingu plus część kosztów muszą

Opublikowano

No wyjebongo - Dead Space + Dark (serial)

Opublikowano

No robi wrażenie obama. Chyba wleci preorder.

Opublikowano

Mam wrażenie, że troche przesadzili z tymi efektami i gra nie będzie aż tak dobrze wyglądać finalnie.

Za to animacja strzelania i poruszania się bohatera to chapeau bas hi

Opublikowano

Super giera się szykuje. Oryginalny setting, oryginalna historia, oryginalne pomysły na łączące się potworki. Udowodnili swoją siłę z SH2, więc tutaj preorder wjedzie na pełnej i będzie grane jesienią.

Opublikowano

Wygląda dobrze i nic więcej. O killerze Dead Space które gdzie nie gdzie czytam mogą zapomnieć, ale w oczekiwaniu na remake sh1 chętnie ogram.

Opublikowano

Po remake'u SH2 CRONOS to był dla mnie pewniak na premierę i ten gameplay tylko to potwierdza.
Nie zapędzajmy się jednak z tymi "nowymi mechanikami", bo takie "łączenie" było już w Dead Space chociażby, kiedy "ćma" reanimowała zwłoki.