Opublikowano środa o 15:282 dni Ja widzę: łączenie się przeciwników i tworzenie z tego nowych mutacji. Jeżeli to nie będą tylko jakieś sporadyczne, oskryptowane fragmenty, to możemy mówić o bardzo ciekawej i niespotykanej mechanice.
Opublikowano środa o 18:432 dni Mam wrażenie, że troche przesadzili z tymi efektami i gra nie będzie aż tak dobrze wyglądać finalnie.Za to animacja strzelania i poruszania się bohatera to chapeau bas
Opublikowano środa o 19:192 dni Super giera się szykuje. Oryginalny setting, oryginalna historia, oryginalne pomysły na łączące się potworki. Udowodnili swoją siłę z SH2, więc tutaj preorder wjedzie na pełnej i będzie grane jesienią.
Opublikowano środa o 19:412 dni Wygląda dobrze i nic więcej. O killerze Dead Space które gdzie nie gdzie czytam mogą zapomnieć, ale w oczekiwaniu na remake sh1 chętnie ogram.
Opublikowano środa o 19:482 dni Po remake'u SH2 CRONOS to był dla mnie pewniak na premierę i ten gameplay tylko to potwierdza.Nie zapędzajmy się jednak z tymi "nowymi mechanikami", bo takie "łączenie" było już w Dead Space chociażby, kiedy "ćma" reanimowała zwłoki.