Czokosz 237 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca (edytowane) Szkoda tylko, że praktycznie nic nie pokazali. Lepiej jakby zmontowali 1,5-2min trailer z fragmentami z rozgrywki zamiast tego gadania o inspiracjach i tego co znajdziemy w grze. O tym to można sobie poczytać, bo są artykuły na ten temat i wywiady z twórcami. Sam jakiś czas temu na anglojęzycznym IGN przeczytałem dłuższy wywiad o Cronosie i z tego materiału na FGS nie dowiedziałem się niczego nowego. Trzeba jak najlepiej wykorzystać czas ekranowy na takim wydarzeniu i pokazać coś więcej, a nie tylko pogadać o banałach, że będą bossy w grze, ufole i drabiny i zapowiedzieć, że już wkrótce pokażemy więcej. Niech oni się trochę bardziej rozkręcą z tą kampanią marketingową, bo samo "gra od twórców SH2R" nie wystarczy. Edytowane 20 marca przez Czokosz 1 1 Cytuj
zdrowywariat 562 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Wygląda to bardzo dobrze, zapowiada się sztos pokroju najlepszych survival horrorów. Cytuj
Wojtq 900 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Też się zawiodłem na prezentacji. Jak.zobaczyłem, że filmik na YT trwa 4 minuty to myślę sobie "będzie konkret", a tu tyle gadania i kilka sekundowych urywków gameplayu. Ale wierzę, że pokażą więcej nawet w trakcie trwającego Future Games Show. Cytuj
nero2082 883 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca #1 dla mnie na ten rok (wliczając GTA) wygląda na to że SH2R potraktowali jako blueprint na następne gierki i wygląda to soczyście (ten blok mieszkalny rozwalony w czasie to wowzers), inspiracje mają prawidłowe tj Dark także pozostaje tylko dopracować sposób prezentacji tego co ugotowali, szczególnie tego ich patentu co był sponsorowany z dotacji:) tj ewolucji/morphowania przeciwników https://www.bankier.pl/wiadomosc/Bloober-Team-otrzyma-8-8-mln-zl-dofinansowania-z-PFE-na-projekt-systemu-ewolucji-przeciwnikow-8790733.html Cytuj
SnoD 2 473 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Nie dałem rady obejrzeć przez angielski level Hideo Kojimbo :p Ale czekam mocno co z tego wyjdzie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi