Skocz do zawartości

PS3 Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde fajny pomysł na limitkę, ale samo wykonanie średnio mi siadło. Chyba dałbym inny kolor przejścia gradientowego i ujednolicił napis Extreme z logiem PS3 i wywalił te ikony przycisków.

Untitled-1.png.db21a431cacc0a7d0a6ac8151e73a6a1.png

• Plusik 5
  • Lubię! 3
  • Dzięki 1
  • This 4
Opublikowano
Godzinę temu, Perez napisał(a):

30 sztuk (23 Allegro + 7 sklep). 

Kurrr, nie zdążę chyba kupić. Szkoda, bo zależy mi na limitce - zdecydowanie najlepsza okładka, zaraz potem z DS.

• WTF 1
Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał(a):

I połowa to stockowe arty?

W dużej mierze tak jest. Takie TLoU miało jeszcze ten czarno-biały art, który był też na okładce pisma, ale nie ma za bardzo tak, że sobie leży tego 10 wzorów i wybieramy. Soulsy mają jeszcze taką samą wersję z postacią tylko niebieską. Heavy Rain tą z origami, która też była już kiedyś na okładce. Chyba w sumie MGS miał najwięcej różnorodnych opcji, ale kto jak kto no Komodo uznał, że ta najlepsza i fani docenią. 

6 minut temu, Veselar napisał(a):

Kurrr, nie zdążę chyba kupić. Szkoda, bo zależy mi na limitce - zdecydowanie najlepsza okładka, zaraz potem z DS.

Nie wiem, kiedy planujesz kupować, ale zazwyczaj to jednak kilka dni te 400 egz. schodzi (chociaż w sumie porównanie mam niezbyt duże, bo tyle co do Amigi, Arcade to się sprzedawała limitka dużo dłużej). 

Opublikowano
2 minuty temu, Perez napisał(a):

Nie wiem, kiedy planujesz kupować, ale zazwyczaj to jednak kilka dni te 400 egz. schodzi (chociaż w sumie porównanie mam niezbyt duże, bo tyle co do Amigi, Arcade to się sprzedawała limitka dużo dłużej). 

Prawdę powiedziawszy, myślałem o środku listopada, hehe

Opublikowano (edytowane)

@up co to za problem po prostu zamówić teraz, kiedy jeszcze są?

Limitka niezła i przede wszystkim minimalistyczna, co od zawsze stawiam w temacie okładek na pierwszym miejscu, ale za to art z MGS4 jest po prostu piękny, no i gra (przynajmniej w porównaniu do reszty tytułów) ma u mnie specjalne względy i jest jednym z ostatnich naprawdę peestrójkowych eksów, szkoda tylko, że całokształt okładki już taki do końca piękny nie jest (jak wspomniano, trochę mała grafika, no i za dużo napisów).

Z jednej strony nie jestem jeszcze chyba na tym etapie filantropii, żeby brać więcej niż jeden egzemplarz PE ze względu na sam cover, z drugiej i tak Smart jest od 45 zł, więc za dwa numery to tylko trochę więcej...

Dobra, niech to będzie mój potężny wkład w PRZETRWANIE prasy, wezmę oba. A sam numer (a właściwie ogólna tematyka, bo spisu treści nie chcę sobie spoilerować) jak najbardziej interesujący, będzie jak znalazł na okres przedświąteczny.

Edytowane przez kotlet_schabowy
Opublikowano

Biorę Uncharted, choć limitka kusi swym wyglądem. Gdyby okładka z Heavy Rain nie była podpisana to bym nie wiedział z której to gry - gdzie origami???

Zastanawiałem się też nad MGS4, ale niestety postawiono na tę rysowaną grafikę, a liczyłem na wielką facjatę starego pierdziela Snake'a jak na okładce gry. Motorstorm fantastyczna, ale miłość do Uncharted musiała zwyciężyć.

@Perez czy będzie można gdzieś zobaczyć pozostałe propozycje, które nie znajdą się w sprzedaży? Może mógłbyś je tutaj wrzucić? Czy była też propozycja z FF XIII?

Opublikowano
2 godziny temu, Grześ napisał(a):

Biorę Uncharted, choć limitka kusi swym wyglądem. Gdyby okładka z Heavy Rain nie była podpisana to bym nie wiedział z której to gry - gdzie origami???

Zastanawiałem się też nad MGS4, ale niestety postawiono na tę rysowaną grafikę, a liczyłem na wielką facjatę starego pierdziela Snake'a jak na okładce gry. Motorstorm fantastyczna, ale miłość do Uncharted musiała zwyciężyć.

@Perez czy będzie można gdzieś zobaczyć pozostałe propozycje, które nie znajdą się w sprzedaży? Może mógłbyś je tutaj wrzucić? Czy była też propozycja z FF XIII?

W przypadku HR zależało nam właśnie by nie była to koniecznie figurka origiami, która była wszędzie, włącznie z okładka europejskiej wersji gry i okładką jednego z numerów PE. Ta która jest owszem pochodzi z okładki ale mniej opatrzonej, japońskiej wersji.

Co do Snake'a - ale na okładce mieliśmy właśnie grafikę Shinkawy :). Chyba, że mówisz o okładce amerykańskiej, ta również była na stole ale uznałem, że rysunki artysty są bliższe naszym sercom - mieliśmy je na okładkach wszystkich gier (za wyjątkiem "piątki"), na instrukcjach, w sporej części materiałów promocyjnych.

Wśród koncepcyjnych nie było FFXIII. Był LittleBigPlanet, Gran Turismo 5, Fallout 3 i GTA IV. Ostatecznie postawiliśmy na exy.

• Dzięki 1
Opublikowano

Wziąłem TLOU - chyba to spowodowało u mnie największy opad szczęki na PS3 i najmocniej mi się kojarzy z tą konsolą. Limitkę wziąłbym, gdyby wyglądała tak, jak @MYSZa7 zaproponował, bo obecna po prostu mi się nie podoba :/

ALE! To zdecydowanie mój ulubiony temat numeru specjalnego, oby potem wleciał Xboxowy 360 :boomer:

• Dzięki 1
  • This 1
Opublikowano

Liczę na ciekawy artykuł o serii Driver albo choćby recenzję "Driver: San Francisco" :)

Szkoda, że swój limitowany egzemplarz "Driver: San Francisco Special Edition" (używka) kupiłem kilka miesięcy po tym, jak Ubisoft wyłączyło serwery, zatem nici z dodatkowej zawartości :(

spacer.png

• Plusik 1
Opublikowano

Ależ mi teraz zaimponowaliscie Perez :sadkek:

Ps3 to przede wszystkim mgs4 i gta iv, które leżą u mnie na ołtarzyku i są odpalane co roku w celach nostalgicznych oraz "kiedyś to bylo".

Mgs4 to również moja pierwsza platynka więc ładunek emocjonalny podwójny.

Co do okładek to nie zgodzę sie tutaj na pewno z Mysza7 - design z przyciskami bardziej mi pasuję. Chodziło o przedstawienie jednak chlebaka, a nie marki samej w sobie.

Czy przy edycji ps4 będzie możliwość głosowania na okładki? Wydaję mi się ze najwięcej ludzi kupi jednak co zaglądają właśnie tutaj. Fajnie by bylo mieć wybór ze wszystkich projektów przygotowanych na tę ewentualność.

Up to you:lapka:  

• WTF 1
  • Minusik 2
Opublikowano

PS3? Toście mnie zaskoczyli, na plus oczywiście. To była mimo wszystko świetna konsola, siódma generacja dostarczyła masę hiciorów, a Sony w jej trakcie było i na dnie i na szczycie. Fajnie to przedstawił Archon w swoim filmiku z serii Time Warp.

Najlepsze okładki z TLOU i Soulsami, limitka też okej. Art z Metala bym zmienił, tak samo Heavy Rain. A Motorstorm miał genialne grafiki przy dwójce (Pacific Rift).

Jaram się i zamawiam kilka egzemplarzy, póki co mnie nie zawiedliście. Uwielbiam czytać te specjalne numery.

Opublikowano
Godzinę temu, KOMODO napisał(a):

W przypadku HR zależało nam właśnie by nie była to koniecznie figurka origiami, która była wszędzie, włącznie z okładka europejskiej wersji gry i okładką jednego z numerów PE. Ta która jest owszem pochodzi z okładki ale mniej opatrzonej, japońskiej wersji.

Co do Snake'a - ale na okładce mieliśmy właśnie grafikę Shinkawy :). Chyba, że mówisz o okładce amerykańskiej, ta również była na stole ale uznałem, że rysunki artysty są bliższe naszym sercom - mieliśmy je na okładkach wszystkich gier (za wyjątkiem "piątki"), na instrukcjach, w sporej części materiałów promocyjnych.

Wśród koncepcyjnych nie było FFXIII. Był LittleBigPlanet, Gran Turismo 5, Fallout 3 i GTA IV. Ostatecznie postawiliśmy na exy.

Szykuje się gruby numer, ale mam pytanie, czemu nie postawiliście na GoW3 na okładce? To jednak popularniejsza marka niż Heavy Rain i MotorStorm. 

Opublikowano
1 minutę temu, Pix napisał(a):

Szykuje się gruby numer, ale mam pytanie, czemu nie postawiliście na GoW3 na okładce? To jednak popularniejsza marka niż Heavy Rain i MotorStorm. 

Pewnie była w tych 40stu projektach 

Opublikowano

Pomimo tego, że byłem przeciwny temu wydaniu (a przynajmniej wydaniu go w tej kolejności), to i tak wziąłem limitkę, bo nie mogę się doczekać. PS3 to dla mnie trochę taka epoka baśni i czytania wszystkiego o niej w Szmatławcu, bo swojej konsoli nie posiadałem (i nie posiadam do teraz).

Opublikowano
9 godzin temu, kotlet_schabowy napisał(a):

@up co to za problem po prostu zamówić teraz, kiedy jeszcze są?

Dla bezrobotnego, który nagle zachorował - dosyć spory.