Pix 965 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 2 godziny temu, KOMODO napisał(a): Stawialiśmy przede wszystkim na marki unikatowe dla PS3. GoW3 był oczywiście głośną premierą, wszyscy czekaliśmy na finał przygody z ery PS2 no ale właśnie - jakkolwiek by tego nie rozpatrywać, God of War jest marką ery PS2, narodziła się, zrewolucjonizowała i doprowadziła na szczyt zarówno serię jak i gatunek właśnie w tamtym czasie. Na PS3 dostaliśmy "raptem" zakończenie tego wszystkiego. Z kolei takie Heavy Rain narodziło się i pozostało na pokładzie PS3, podobnie Motorstorm. Tutaj pierwotnie Perez faworyzował Gran Turismo 5 ale uznałem, że jest z nim dokładnie tak samo jak z GoW - to marka należąca do epoki PSX-a i PS2, jeżeli już mają być jakieś wyścigi to te wykreowane, spopularyzowane i od razu zmarłe na PS3. Jedynym wyjątkiem od tego klucza jest MGS4 ale raz, że to jedyny odcinek cyklu który "utknął" na pokładzie jednej tylko konsoli przez co stał się dla niej ikonicznym unikatem, a dwa, że prywatnie mam słabość do serii i skorzystałem z pozycji wojewody z porzekadła o wojewodzie i smrodzie Ma to wyjaśnienie jakiś sens, mimo że serce boli z powodu mojej miłości do tej części. W każdym razie powodzenia przy realizacji tego specjala! Ogarnąć to całe towarzystwo zapewne nie jest prostym zadaniem! Cytuj
Benson 23 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Hmm, spodziewałem się, że okładki będą wszystkie z mega pier...ciem, a tu robią mi tylko U2 i TLOU. I to na którąś z nich się zdecyduję. Szczerze mówiąc, myślałem,że limitka mi się nie załadowała albo jakiś błąd był przy pisaniu posta - w ogóle do mnie nie trafia. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 25 października Autor Opublikowano 25 października Godzinę temu, MYSZa7 napisał(a): @Perez planujecie jakieś mniejsze poprawki do okładek jeszcze? Czy to już temat zamknięty? Zależy od tego, co by było do zmiany. Kosmetyka spoko, no ale arta już nie wymienimy, bo jednak ktoś już zamawia konkret motyw okladkowy. 1 Cytuj
triboy 984 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Może tę limitkę to podrasujcie troszkę, żeby wyglądała na 60GB fata Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Szkoda ze GTA nie weszło. Ale limitka super, zamówione. Cytuj
Badus 281 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października To już Super Slimka by się na limitkę bardziej nadawała z tą karbowaną fakturą Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Zamówiona wersja z Uncharted 2. Jak tylko dostałem maila z informacją, 2 minuty później potwierdziłem zakup Blikiem. Jeszcze 55 dni. Teraz czekam na special o x360. Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października (edytowane) Mam pytanie. To, jaka okładka będzie w konkretnym kiosku to pewnie kwestia losowa,na i kiosk zapewne nie będzie mieć na stanie paru okładek ? W moim małym mieście jest parę punktów, gdzie prawdopodobnie dostał bym PSXa, ale ta z Ds wydaje się być szczególnie kozacka kurcze. Edytowane 25 października przez lysyolec Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Limitki już nie ma. Szybko poszło. 1 Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 3 minuty temu, lysyolec napisał(a): Mam pytanie. To, jaka okładka będzie w konkretnym kiosku to pewnie kwestia losowa,na i kiosk zapewne nie będzie mieć na stanie paru okładek ? Numery specjalne tylko do kupienia online w kiosku nie znajdziesz niestety 1 Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 1 minutę temu, K.Adamus napisał(a): Numery specjalne tylko do kupienia online w kiosku nie znajdziesz niestety Aa ok dobrze widzieć bo bym czekal niepotrzebnie Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 6 minut temu, PiotrekP napisał(a): Limitki już nie ma. Szybko poszło. I trochę osób kupiło po 2 lub więcej sztuk - 308 osób dokonało zakupu. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października To jaki był rozkład limitki allegro-sklep? Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Skalperzy, jak ja ich nienawidzę! Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Meh, szkoda, że tym razem o PS3 - zdecydowanie wolałbym coś starszego. Do tego te okładki... poprzednie limitki zazwyczaj były słabe, tutaj tragedia. Nie wiem czy się skuszę w ogóle, poprzednie numery leżą wciąż nieruszone. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 6 minut temu, PiotrekP napisał(a): To jaki był rozkład limitki allegro-sklep? 400 minus to co na allegro. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Te wytłumaczenie z brakiem okładki GoW3 trochę głupie bo jak wytrzumaczyc okładkę mgs4. Gdzie seria zostala o wiele wcześniej xd Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 25 października Autor Opublikowano 25 października 3 minuty temu, Słupek napisał(a): Te wytłumaczenie z brakiem okładki GoW3 trochę głupie bo jak wytrzumaczyc okładkę mgs4. Gdzie seria zostala o wiele wcześniej xd Uuu, odważnie! Wjeżdżać Komodowi na MGS-a. Fajnie @Słupek było Cię znać 4 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 5 minut temu, Słupek napisał(a): jak wytrzumaczyc okładkę mgs4 No wytłumaczył akurat dość konkretnie. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 25 października Autor Opublikowano 25 października 18 minut temu, PiotrekP napisał(a): To jaki był rozkład limitki allegro-sklep? 355 Allegro vs 45 sklep, ale na Allegro już ze 3 zwroty wjechały i jest z 5 zamówień nieopłaconych, gdzie jest limitka (a nawet i dwie), tam bodaj jest jakiś czas, że jak płatność nie wleci to zamówienie z automatu się anuluje. Tak że zakładam wzorem Amigi, że jeszcze pewnie będzie dogrywka na jakieś 7-8 sztuk jak już te wszystkie zamówienia się wyjaśnią i podliczę, ile faktycznie fizycznie jest do wysłania. 1 Cytuj
Artix 2 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października (edytowane) 26 minutes ago, Perez said: 355 Allegro vs 45 sklep, ale na Allegro już ze 3 zwroty wjechały i jest z 5 zamówień nieopłaconych, gdzie jest limitka (a nawet i dwie), tam bodaj jest jakiś czas, że jak płatność nie wleci to zamówienie z automatu się anuluje. Tak że zakładam wzorem Amigi, że jeszcze pewnie będzie dogrywka na jakieś 7-8 sztuk jak już te wszystkie zamówienia się wyjaśnią i podliczę, ile faktycznie fizycznie jest do wysłania. @Perez Da się ustawić jakieś powiadomienie? Jestem na wakacjach, wszedłem na maila, widzę informację o wydaniu specjalnym, od razu uderzam do sklepu, a tam wyprzedane i widzę, że się spóźniłem o godzinę, noż kurde… Aż się musiałem zalogować pierwszy raz od lat i wyrazić ubolewanie, bo okładka piękna . Szkoda, że nie było jakiejś informacji o dacie rozpoczęcia przedsprzedaży dla Patronów np. (chyba, że coś przeoczyłem). Edytowane 25 października przez Artix Dodany tag Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października I znów, @Perez - czy kupowanie w sklepie PE jest dla Ciebie jako wydawcy korzystniejsze od kupowania na Allegro? Chciałbym, żebyś wyciągnął z tego jak najwięcej i logika podpowiada, że sklep w tym wypadku wygrywa, ale jak to wygląda za kulisami? Może jest inaczej, a może to bez znaczenia? 1 Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 6 godzin temu, MichAelis napisał(a): Ciekawe co tam u łapusza Chyba zbiera pieniądze na coś. Co chwilę dostaję maile że promocja np. na zestaw Amiga + Atari (książki) albo wszystkie komiksy tego gościa z Pixela. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 25 października Autor Opublikowano 25 października 4 minuty temu, Bzduras napisał(a): I znów, @Perez - czy kupowanie w sklepie PE jest dla Ciebie jako wydawcy korzystniejsze od kupowania na Allegro? Chciałbym, żebyś wyciągnął z tego jak najwięcej i logika podpowiada, że sklep w tym wypadku wygrywa, ale jak to wygląda za kulisami? Może jest inaczej, a może to bez znaczenia? Sklep lepszy, bo na sklepie mamy tylko prowizję dla PayU (nie chce sklamac, nie mam umowy pod reka, ale cos ze 2%), no a Allegro to wiadomo, zgarnia swoja prowizje od sprzedazy i to na numerze jest 4-5 zl. Finalnie na Allegro jakies 15% idzie do nich. Natomiast z drugiej strony zasiegi, wygoda dla kupujacych, Smart, więc i tak warto być. 46 minut temu, Artix napisał(a): @Perez Da się ustawić jakieś powiadomienie? Jestem na wakacjach, wszedłem na maila, widzę informację o wydaniu specjalnym, od razu uderzam do sklepu, a tam wyprzedane i widzę, że się spóźniłem o godzinę, noż kurde… Aż się musiałem zalogować pierwszy raz od lat i wyrazić ubolewanie, bo okładka piękna . Szkoda, że nie było jakiejś informacji o dacie rozpoczęcia przedsprzedaży dla Patronów np. (chyba, że coś przeoczyłem). Hmm, nie bardzo wiem jak takie powiadomienie. To juz chyba faktycznie szybciej na zasadzie, ze np. 2 dni wczesniej puscimy info, ze bedzie start przedsprzedazy i wtedy juz bedzie jasne. 4 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Juz klikałem kup teraz na allegro ale w pore przeczytałem, że allegro zabiera więc poszedłem do sklepiku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi