Perez 1 722 Opublikowano 13 listopada Autor Opublikowano 13 listopada 12 minut temu, Square napisał(a): Okładki z pierwszego posta są finalne? Chodzi Ci o te poprawki, które się przewijały? Podrzucałem Romkowi, do przemyślenia, ale jakoś specjalnie nie planujemy tam zmieniać, zresztą tam był bodaj pomysł cienia na jednej pod logo i na limitce nieco inny jeden napis. A wzory to oczywiście już bez zmian. Cytuj
Square 8 611 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Tak, o te drobne poprawki mi chodzi. Zmiana na 30,00 fajny pomysł. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 52 minuty temu, Perez napisał(a): To jeden grosz tylko z racji tego promo Allegro, że teraz Smart obowiązuje od 30 zł, a nie od 45 zł O 10 zł to na pewno bym nie podnosił. Zrozumiałem, że chcesz uciąć smarta, a nie go dać ludziom Za wysyłke wtedy chyba płaci allegro jakąś część? Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 13 listopada Autor Opublikowano 13 listopada 7 minut temu, oFi napisał(a): Zrozumiałem, że chcesz uciąć smarta, a nie go dać ludziom Za wysyłke wtedy chyba płaci allegro jakąś część? Tak, doplacaja. Sprzedajacy tez swoje dorzuca w zaleznosci od kwoty zakupu. Chociaz akurat przy tym promo bodaj od 30 do 40 zl tez Sprzedajacy maja miec free, wiec wydaje sie, ze spoko opcja. Pewnie jutro to odpalimy. Cytuj
Szwed 643 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Ja się nie obrażę za ten dodatkowy grosz, a na pewno nie zrobię zwrotu, bo i tak musiałem dokupić też Arcade Ale generalnie myślę, że to dobry pomysł, bo unikniecie dobierania czegoś i zwracania. U Yaczesa widziałem, że w PB już nawet zdarzają się rodzynki, które dobierają jakieś pierdoły i nie chcą, żeby je przysyłać -_- Cytuj
DarkStar 92 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada W dniu 6.11.2024 o 15:38, oFi napisał(a): Oryginalna okładka designerów psxextreme: Okładka po poprawkach marvelowskich: Roger podzielił się ping pongiem mailowym z marvelem: Dla mnie ta marvelowska jest ok, ale to ta pierwsza jest wyjątkowo dobra. Szkoda. Gupie korpo. 21 godzin temu, Perez napisał(a): Rozkminiam, czy na Allegro nie zmienić ceny z 29,99 na... 30 zł w związku z tym promo od nich, że do bodaj 2 grudnia Smart za 30 zł. Chyba Ci, co zamówili, przeżyją? Zresztą jak ktoś uzna, że mu się kalkuluje to może zrobić zwrot (za wyjątkiem limitki, bo jej już ponownie nie wystawimy). A ja zapłaciłem 40 zł przez Waszą stronę Trudno. Tak, uważam, że to jest dobry prokonsumencki ruch. Ba, u Was ta cena 1gr poniżej pułapu Smarta to przypadek, ale wielu Januszy biznesu ustala takie ceny specjalnie. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 14 listopada Autor Opublikowano 14 listopada 14 minut temu, DarkStar napisał(a): Dla mnie ta marvelowska jest ok, ale to ta pierwsza jest wyjątkowo dobra. Szkoda. Gupie korpo. A ja zapłaciłem 40 zł przez Waszą stronę Trudno. Tak, uważam, że to jest dobry prokonsumencki ruch. Ba, u Was ta cena 1gr poniżej pułapu Smarta to przypadek, ale wielu Januszy biznesu ustala takie ceny specjalnie. My niestety nie damy rady dorzucić wysylki gratis, bo InPost kasuje nas za kazdą przesylke. I tak do tych 9,99 zl ciut dokladamy. Natomiast max doceniam zakup u nas, bo zostaje wiecej. 1 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 14 listopada Autor Opublikowano 14 listopada Cena na Allegro zmieniona z 29,99 na 30,00 zł, aby móc skorzystać z tego promo na Smarta. Przedsprzedaż niezmiennie trwa do 1 grudnia, potem cena 34,99 zł (co też w sumie pozwoli skorzystać ze Smarta, chociaż to chyba tylko do 2 grudnia). 1 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada I jak Perez? Dużo zwrotów? Mi by kiedyś do łba nie przyszło że można zamówić kilka rzeczy i odsyłać potem inne, aby załapać się na smarta. Ale chyba gracze aż nie są takimi januszami? Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 14 listopada Autor Opublikowano 14 listopada 13 minut temu, grzybiarz napisał(a): I jak Perez? Dużo zwrotów? Mi by kiedyś do łba nie przyszło że można zamówić kilka rzeczy i odsyłać potem inne, aby załapać się na smarta. Ale chyba gracze aż nie są takimi januszami? Nieee, dosłownie kilka, ale żaden problem - jak najbardziej to zrozumiałe, skoro można choćby taką dyszkę zaoszczędzić. Za to faktycznie wpadło już ze 20 zamówień. Szkoda trochę, że jakoś nie wcelowaliśmy w to promo, bo nie lubię takich kombinacji, że tu ktoś zapłacił, teraz by miał taniej. Z drugiej strony ciężko mieć wpływ na promki Allegro, zresztą no taki urok promocji - dzisiaj kupi się za 100 zł, a jutro to samo może być za 80 zł. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada No nie wiem, 20 parę złotych, a 30... No nie wiem... Cytuj
Grześ 382 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Jak ktoś kupił później niż 2 tyg temu to zwrotu nie da się zrobić, więc pewnie nie będzie ich dużo. Komentarze na ppe pod artykułami o nowych numerach PSXa to zawsze była porażka, ale czytając te pod zapowiedzią speciala odnoszę wrażenie, że większość userów dostosowała się do poziomu artykułów na tej stronie. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 17 listopada Autor Opublikowano 17 listopada 44 minuty temu, Grześ napisał(a): Jak ktoś kupił później niż 2 tyg temu to zwrotu nie da się zrobić, więc pewnie nie będzie ich dużo. Komentarze na ppe pod artykułami o nowych numerach PSXa to zawsze była porażka, ale czytając te pod zapowiedzią speciala odnoszę wrażenie, że większość userów dostosowała się do poziomu artykułów na tej stronie. Niektórzy piszą w wiadomościach na Allegro odnośnie zwrotu - my z naszej strony możemy zwrócić kasę niezależnie, bez konieczności zwrotu, tak że jak kto woli :). Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Oj lepiej tak nie pisać że bez zwrotu bo zaraz sie zacznie lawina zwrotów. Co do komentarzy to ostatnio na profilu fejsa, odnośnie wpisu o dragon age wybuchła jakaś gownoburza. Znowu lewaki przestaną kupować pismo Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 2 godziny temu, grzybiarz napisał(a): Oj lepiej tak nie pisać że bez zwrotu bo zaraz sie zacznie lawina zwrotów. Co do komentarzy to ostatnio na profilu fejsa, odnośnie wpisu o dragon age wybuchła jakaś gownoburza. Znowu lewaki przestaną kupować pismo Wprost przeciwnie - tym razem to druga strona tego wyimaginowanego konfliktu okazała się obrażalska, zarzucając magazynowi "lewactwo" . Ja już się w tym gubię i sam nie wiem kogo częściej urażamy, chyba zależy jak wiatr zawieje. A co do posta - wystarczyło samo logo Dragon Age'a i/lub słowo "zaimki" żeby uruchomiła się jedna połowa, druga połowa z kolei dopowiedziała sobie, że recenzent "dostał za darmo limitkę to chwali" . Tymczasem nie tylko nie pisałem recenzji ale też nie dostałem za darmo żadnej limitki. Ba, nawet nie lubię Dragon Age'a. Limitka należy do mojej lubej, zamówiła ją sobie na sklepie BioWare jak tylko ruszyły pre ordery, a post dotyczył właśnie tego, że mamy w domach grające połówki i niektórzy pomimo hejtu świetnie się bawią przy grze bo czekali na nią od 10 lat. Ale tutaj już trzeba było doczytać post do końca, a wiadomo, że w spolaryzowanych nastrojowo czasach lepiej posługiwać się argumentami z "nagłówków". 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Takich "mądrości" pisanych na podstawie nagłówków to większość w komentarzach w takich przypadkach. I pokazuje że durnie są po obu stronach. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 18 listopada Autor Opublikowano 18 listopada Dawno nie było update'u. Jak zawsze serdeczne dzięki za zamówienia! Jak na 3,5 tygodnia mamy już ponad 1800 egz. limitka - 400 egz. U2 - 354 TLoU - 349 MGS - 327 MotorStorm - 159 Heavy Rain - 117 Soulsy - 114 9 Cytuj
Square 8 611 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Wziąłem MGS, ale wszystkie te okładki jakieś takie bez duszy się wydają. Żadna nie daje efektu Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Zawsze myslalem ze moja giereczkowa nostalgia konczy sie na tej generacji co byl NGC i PS2 dlatego, w ramach sprawdzianu, czy PS3 to juz to cos, czy tez jeszcze nie to cos, na mysl o czym mozna plakac w poduszke, zamowilem se Okladki zgrabne ale z wyborem tej jedynej nie mialem klopotu Cytuj
Ukukuki 7 017 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Pewnie z X360 wolą poczekać do grudnia 2025 kiedy to będzie 20 lat od premiery X360 Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 2 godziny temu, Square napisał(a): Wziąłem MGS, ale wszystkie te okładki jakieś takie bez duszy się wydają. Żadna nie daje efektu Ja zawsze biorę grę która najbardziej kojarzy mi się z danym sprzętem. Amiga- Super Frog. Ps3 to Demons, tam się wszystko zaczęło Zero hajpu na te limitowane np. 1 Cytuj
K.Adamus 684 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Teraz, iluck85 napisał(a): Amiga- Super Frog. Oj tak, na Super Frogu rozwaliłem joystick. Nigdy tak długo nie czekałem, aż tate z tyry wróci ... Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Te sprężynki? to potem ojciec już miał całe opakowanie i mi wymieniał 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi