Skocz do zawartości

PS3 Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Square napisał(a):

Okładki z pierwszego posta są finalne?

Chodzi Ci o te poprawki, które się przewijały? Podrzucałem Romkowi, do przemyślenia, ale jakoś specjalnie nie planujemy tam zmieniać, zresztą tam był bodaj pomysł cienia na jednej pod logo i na limitce nieco inny jeden napis. A wzory to oczywiście już bez zmian. 

Opublikowano
52 minuty temu, Perez napisał(a):

To jeden grosz tylko z racji tego promo Allegro, że teraz Smart obowiązuje od 30 zł, a nie od 45 zł :D O 10 zł to na pewno bym nie podnosił. 

Zrozumiałem, że chcesz uciąć smarta, a nie go dać ludziom :D Za wysyłke wtedy chyba płaci allegro jakąś część?

Opublikowano
7 minut temu, oFi napisał(a):

Zrozumiałem, że chcesz uciąć smarta, a nie go dać ludziom :D Za wysyłke wtedy chyba płaci allegro jakąś część?

Tak, doplacaja. Sprzedajacy tez swoje dorzuca w zaleznosci od kwoty zakupu. Chociaz akurat przy tym promo bodaj od 30 do 40 zl tez Sprzedajacy maja miec free, wiec wydaje sie, ze spoko opcja. Pewnie jutro to odpalimy. 

Opublikowano

Ja się nie obrażę za ten dodatkowy grosz, a na pewno nie zrobię zwrotu, bo i tak musiałem dokupić też Arcade ;) Ale generalnie myślę, że to dobry pomysł, bo unikniecie dobierania czegoś i zwracania. U Yaczesa widziałem, że w PB już nawet zdarzają się rodzynki, które dobierają jakieś pierdoły i nie chcą, żeby je przysyłać -_-

Opublikowano
W dniu 6.11.2024 o 15:38, oFi napisał(a):

Oryginalna okładka designerów psxextreme:

p_0dFDRn (1).jpeg

Okładka po poprawkach marvelowskich:

393774558_728373959124512_4831723234897508670_n.jpg

Roger podzielił się ping pongiem mailowym z marvelem:

Dla mnie ta marvelowska jest ok, ale to ta pierwsza jest wyjątkowo dobra. Szkoda. Gupie korpo. :)

21 godzin temu, Perez napisał(a):

Rozkminiam, czy na Allegro nie zmienić ceny z 29,99 na... 30 zł w związku z tym promo od nich, że do bodaj 2 grudnia Smart za 30 zł. Chyba Ci, co zamówili, przeżyją? :) Zresztą jak ktoś uzna, że mu się kalkuluje to może zrobić zwrot (za wyjątkiem limitki, bo jej już ponownie nie wystawimy). 

A ja zapłaciłem 40 zł przez Waszą stronę :/ Trudno. Tak, uważam, że to jest dobry prokonsumencki ruch. Ba, u Was ta cena 1gr poniżej pułapu Smarta to przypadek, ale wielu Januszy biznesu ustala takie ceny specjalnie.

Opublikowano
14 minut temu, DarkStar napisał(a):

Dla mnie ta marvelowska jest ok, ale to ta pierwsza jest wyjątkowo dobra. Szkoda. Gupie korpo. :)

A ja zapłaciłem 40 zł przez Waszą stronę :/ Trudno. Tak, uważam, że to jest dobry prokonsumencki ruch. Ba, u Was ta cena 1gr poniżej pułapu Smarta to przypadek, ale wielu Januszy biznesu ustala takie ceny specjalnie.

My niestety nie damy rady dorzucić wysylki gratis, bo InPost kasuje nas za kazdą przesylke. I tak do tych 9,99 zl ciut dokladamy. Natomiast max doceniam zakup u nas, bo zostaje wiecej. 

• Plusik 1
Opublikowano

Cena na Allegro zmieniona z 29,99 na 30,00 zł, aby móc skorzystać z tego promo na Smarta. 

Przedsprzedaż niezmiennie trwa do 1 grudnia, potem cena 34,99 zł (co też w sumie pozwoli skorzystać ze Smarta, chociaż to chyba tylko do 2 grudnia). 

Opublikowano

I jak Perez? Dużo zwrotów? 
Mi by kiedyś do łba nie przyszło że można zamówić kilka rzeczy i odsyłać potem inne, aby załapać się na smarta. Ale chyba gracze aż nie są takimi januszami? 

Opublikowano
13 minut temu, grzybiarz napisał(a):

I jak Perez? Dużo zwrotów? 
Mi by kiedyś do łba nie przyszło że można zamówić kilka rzeczy i odsyłać potem inne, aby załapać się na smarta. Ale chyba gracze aż nie są takimi januszami? 

Nieee, dosłownie kilka, ale żaden problem - jak najbardziej to zrozumiałe, skoro można choćby taką dyszkę zaoszczędzić. Za to faktycznie wpadło już ze 20 zamówień. Szkoda trochę, że jakoś nie wcelowaliśmy w to promo, bo nie lubię takich kombinacji, że tu ktoś zapłacił, teraz by miał taniej. Z drugiej strony ciężko mieć wpływ na promki Allegro, zresztą no taki urok promocji - dzisiaj kupi się za 100 zł, a jutro to samo może być za 80 zł.