Megameex11 3 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Godzinę temu, Perez napisał(a): Tylko internet. No to nie mam na co czekać, niedługo zamawiam Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KOMODO 98 Opublikowano 1 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 grudnia PS3 Extreme "pokryło się złotem" . Jeszcze tylko przejrzenie gotowca od drukarni ale to już formalność. Najnowszy specjal finiszuje więc zgodnie z harmonogramem. 11 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perez 1 817 Opublikowano 2 grudnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 grudnia Pany, ja tylko uzupełniając post Komoda, jak zawsze chciałem serdecznie podziękować za zamówienia. Finalnie w przedsprzedaży do wczoraj włącznie w promo cenie wpadło 2349 egz. Podział na okładki: Uncharted 2: Among Thieves - 504 The Last of Us - 493 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - 417 wersja limitowana - 400 egz. MotorStorm - 218 Demon’s Souls - 160 Heavy Rain - 157 Wysyłki planuję rozłożyć w czasie, bo jest tego tyle, że w jeden weekend nie opanuję. Po to też szybciej oddaliśmy się do druku, żeby ogarnęli to gdzieś na przyszły wtorek-środę i od razu lecą wysyłki. 8 3 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia To chyba rekord jak jesteś przy sterze, ale widzicie tego Heavy Raina jak zjebaliście sprawę. Origami Killer, to figurka a nie morda w kałuży. 3 Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 2 grudnia Autor Opublikowano 2 grudnia Tak, przedsprzedażowo najlepiej, Amiga miała 2120, Arcade coś ponad 1900 egz. Heavy Rain - chcieliśmy spróbować z mniej standardowym artem, ale pewnie masz rację, że ten z figurką by lepiej siadł. Trochę jednak wychodzi przy tych okładkach, że to co znane i sprawdzone schodzi najlepiej. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Okładka z Nariko by pięknie schodziła. 4 1 1 Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia A ja w grupie exclusive. Zakupiłem Heavy Rain Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia 1 godzinę temu, Square napisał(a): Okładka z Nariko by pięknie schodziła. Albo wiguege Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Ja kupiłem Motorstorma, moja ulubiona gierka na ten system. Nie brałem więcej okładek, PS3 to nie jest konsola którą jakoś specjalnie wspominam. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Były jakieś korekty w okładkach, zwłaszcza przy tytule, jak ktoś wspominał np o ciemnym obramowaniu? Czy zostało jak na zapowiedzi? Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 2 grudnia Autor Opublikowano 2 grudnia 52 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Były jakieś korekty w okładkach, zwłaszcza przy tytule, jak ktoś wspominał np o ciemnym obramowaniu? Czy zostało jak na zapowiedzi? Zostało, nie zmienialiśmy. Chyba że coś tam Romek jakieś minimalne zmiany wrzucał, ale nic zauważalnie różniącego się od tych z zapowiedzi. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia To słabo tak trochę nie wprowadzić tych korekt. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a): Ja kupiłem Motorstorma, moja ulubiona gierka na ten system. Nie brałem więcej okładek, PS3 to nie jest konsola którą jakoś specjalnie wspominam. A ja wspominam nawet lepiej od PS4 Wspaniały system - nie zapomnę go nigdy. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 2 grudnia Autor Opublikowano 2 grudnia 57 minut temu, Square napisał(a): To słabo tak trochę nie wprowadzić tych korekt. Dlaczego słabo? To co zrobił Romek to nie są błędy. Fajnie, że pojawiły się autorskie propozycje Czytelników, ale to nie oznacza, że od razu będziemy każdą taką sugestię wdrażać. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Błędy nie, ale po tych drobnych poprawkach na pewno wyglądałyby lepiej. 3 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia W dniu 2.12.2024 o 19:50, oFi napisał(a): A ja wspominam nawet lepiej od PS4 Wspaniały system - nie zapomnę go nigdy. Ja nie, uwierzyłem w internetową polską propagandę, sprzedałem xboxa 360 i masę gierek. Kupiłem PS3, eksy spoko ale te niektóre multiplatformy to matko jedyna. Po pół roku wróciłem do Xboxa tym razem kupując Elite PS3 kupiłem tutaj na forumku z masą cyfrowych gierek. Później sprzedałem dobremu kumplowi i po 3 miesiącach padł mu napęd xd trochę kwas się zrobił no ale. Jednak równowaga w przyrodzie została zachowana bo mój Xbox 360 Arcade kupującemu po roku też wyzionął ducha ale całe szczęście MS wtedy dawał 3 lata gwarancji na ring of the dead. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia @Perez to kiedy wysyłkę zaczynacie? Uda się wcześniej czy dopiero w przyszłym tygodniu według zapowiedzi? Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 9 grudnia Autor Opublikowano 9 grudnia 42 minuty temu, PiotrekP napisał(a): @Perez to kiedy wysyłkę zaczynacie? Uda się wcześniej czy dopiero w przyszłym tygodniu według zapowiedzi? Jak dobrze pójdzie od jutra wieczorem (po południu ma dojechać numer), ale to realnie środa pierwszy odbiór i czwartek u pierwszych osób. Natomiast na pewno będzie to rozłożone w czasie, bo na dzisiaj to ok. 1950 przesyłek (Allegro + sklep), więc jest co pakować Natomiast te 17 grudnia to taki max ostateczny termin na ostatnie wysyłki. Cytuj
Mantis 1 164 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia (edytowane) Jestem za wysyłką limitemk jako pierwszych, bo jeden z dwóch zamówionych numerów to limitka. A drugi to obowiązkowo MGS. Obiecałem sobie, że zawsze jak będą specjalne numery i będzie w nich MGS, to tego biorę jako pierwszy. PS3 to moja jedna z ulubionych konsol. Była to też generacja w której najwięcej grałem i żyłem tą generacją. Bo wcześniej to długi czas 6 generacji ja grałem na PSXie. Dopiero w 2005 kupiłem GameCube'a. I na nim grałem do listopada 2007 roku. A wtedy wpadło PS3 fat 40 GB. Które było dla mnie czymś najcudowniejszym w świecie. I całą generację grałem tylko na konsoli Sony. Więc jest sentyment, ale w następnej generacji stałem się multiplatformowy, a i wpadło bardzo dużo retro. I teraz granie na nowej generacji to u mnie jest z doskoku. Może też dlatego nie mam tyle jadu i złości na nowe konsole, bo mam na nie wywalone. Nawet troszkę zdziwiony byłem dlaczego tak wiele osób pukało się w głowę, że kupuję PS5 Pro. Dopiero po tym zagłębiłem się w temat, że niemal cała rzesza graczy nienawidzi ten system. Dla mnie to jedynie kolejna konsola do kolekcji. Dla mnie bardzo fajny system. Ale i tutaj czuję, że Sony znowu nie wykorzysta potęcjału. Ale w sumie nie zależy mi na tym jakoś bardzo, bo ja od dawna głównie żyję retro i grami Nintendo. Edit. Świadom jestem, że ostatnio z branżą źle się dzieje i nie podoba mi się kierunek w jakim to wszystko idzie. Ale już dawno temu więcej frajdy zaczęło sprawiać mi granie w klasyki. Dlatego gdy raz na jakiś czas wpadnie coś fajnego na nowe konsole, to już sprawia, że jakoś przychylniej na nie patrzę. Bo gdybym miał żyć tylko z gier w tej generacji, to pewnie nerwy bym miał jak reszta. Edytowane 10 grudnia przez Mantis 1 Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Faktycznie to logo na okładce Motorstorma się zlewa z tłem. Cytuj
Pix 971 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Prezesie, zawsze Cię chwalę, więc mam cichą nadzieję na paczkę przed weekendem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi