Perez 1 814 Opublikowano 11 grudnia Autor Opublikowano 11 grudnia 9 minut temu, Pix napisał(a): Prezesie, zawsze Cię chwalę, więc mam cichą nadzieję na paczkę przed weekendem To juz wiem od kogo te gluche telefony 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia U mnie też. Pan Paweł "Perez" Myśliwiec, proszę państwa. Rekin biznesu i profesjonalista w każdym celu. Każdemu życzę takiego wydawcy Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 12 grudnia Autor Opublikowano 12 grudnia Trzeba odpalić jakąś taśmę do pakowania Na razie wszystko zgodnie z planem, a nawet z lekkim przyspieszeniem: - dzisiaj wyjechał DHL (jakieś 25 paczek), DPD (ze 45) i ok. 400 sztuk InPost (w tym prawie wszystkie wysyłki ze sklepu, zostało dosłownie kilka) - na jutro zaplanowane kolejne 400 InPost i niecałe 400 Allegro Delivery (komplet) - i na sobotę już jestem umówiony z InPostem po odbiór reszty Tak że jak nic się nie wysypie, tfu, tfu, to w sobotę rano będzie wszystko odebrane. 3 Cytuj
Lipa 520 Opublikowano czwartek o 16:00 Opublikowano czwartek o 16:00 Jednak Pan Perez nie zaczął od limitekTo pewnie za to, że napisałem o Łapuszu, że za jego panowania forum lepiej chodziło.. 2 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano czwartek o 17:36 Opublikowano czwartek o 17:36 U mnie napisane u Pana paczkomata, że dojdzie przed weekendem Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano czwartek o 18:48 Opublikowano czwartek o 18:48 Jezusie Perezie - nie nadążam z czytaniem! Niedawno wyszedł #327, ledwo go skończyłem czytać "do poduszki", a teraz już to... Zamówiłem właśnie dwa egzemplarze. Jeden do czytania, drugi w koszulkę - ku pokrzepieniu serc! Czekam! Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano czwartek o 19:43 Autor Opublikowano czwartek o 19:43 3 godziny temu, Lipa napisał(a): Jednak Pan Perez nie zaczął od limitek To pewnie za to, że napisałem o Łapuszu, że za jego panowania forum lepiej chodziło.. Ależ ta opcja "ignoruj" super działa, nie widać postów! Większość limitek gotowa, ale jeszcze trochę czeka. Przy Allegro najczęściej najpierw "czyszczę" zamówienia z pojedynczymi sztukami - Allegro umożliwia nadanie 20 jednocześnie, a z drukarni paczki też są po 20 egz., więc np. sortuję sobie same TLoU i cyk - 20 jednakowych, naklejeczki i jazda. A potem już ta większa operacja gdy są po 2-3 numery (lub więcej) i to często mix Arcade, Amigi i teraz PS3. Przy 5-6 specjalach to już chyba jakiś magazyn trzeba na to Wracam do pakowania! 1 Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano czwartek o 20:08 Opublikowano czwartek o 20:08 Moja limitka już w trasie Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano czwartek o 20:32 Opublikowano czwartek o 20:32 a u mnie chyba dwie, bo widzę dwa numery Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano czwartek o 21:30 Autor Opublikowano czwartek o 21:30 57 minut temu, grzybiarz napisał(a): a u mnie chyba dwie, bo widzę dwa numery Graj w Lotto, mówię Ci! Było z 15 przesyłek z już jakichś 1300, gdzie Allegro zlagowało i wygenerowały się 2 numery przesyłek, ale oczywiście tylko jeden jest poprawny. 1 Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano piątek o 12:15 Opublikowano piątek o 12:15 Dotarł (te paski to aparatu, okładka jest git) 2 1 Cytuj
Badus 281 Opublikowano piątek o 12:16 Opublikowano piątek o 12:16 Przesyłka nadana, dziękować Pan Perez Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano piątek o 12:35 Opublikowano piątek o 12:35 Czeka w paczkomacie juz Dzieki Panie Prezesie za takie szybkie prezenty gwiazdkowe Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano piątek o 12:42 Autor Opublikowano piątek o 12:42 Czekamy na wrażenia z lektury, zwłaszcza @KOMODO się niecierpliwi, czy dostanie czekoladę pod choinkę za dobrą robotę, czy jednak status praktykanta dożywotnio już bez szans na awans. 1 Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano piątek o 13:16 Opublikowano piątek o 13:16 odebrane, dziękuję Pereza. fajnie, odebrać gazetkę dzień po nadaniu a nie tydzień xd Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano piątek o 13:28 Autor Opublikowano piątek o 13:28 Polecamy prenumerate InPost! Natomiast niestety moj ambitny plan, ze na jutro rano wszystko bylo raczej ciezary. Te miksy specjali i numerow jednak czasochlonne, wiec ostatni rzut na poniedzialek sie szykuje. Cytuj
Pix 965 Opublikowano piątek o 13:34 Opublikowano piątek o 13:34 Komodo musi się uzbroić w cierpliwość z wrażeniami. Pan Kmiot pewnie jeszcze rozkłada PE327 na czynniki pierwsze. Tyle roboty robić chłopakowi w okresie świątecznym, wstydu nie macie Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano piątek o 13:41 Opublikowano piątek o 13:41 Te głuche telefony przed świętami, to pewnie on. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano piątek o 13:43 Opublikowano piątek o 13:43 Właśnie strategicznie to rozplanowali - Kmiot poczyta najedzony śledzikiem siedząc obok choinki w ciepłych bamboszach i może będzie łaskawszy? 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano piątek o 14:03 Opublikowano piątek o 14:03 Myślę, że splunie sobie na ganku przed domem i odpisze jak typowy developer gier early access: Spoiler "bedzie gotowe jak skończę" Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano piątek o 14:03 Opublikowano piątek o 14:03 Dla niego nie ma trudnych terminów. Rok temu chyba w sylwestra wrzucał recke numeru Cytuj
Pix 965 Opublikowano piątek o 14:32 Opublikowano piątek o 14:32 To może w tym roku pod choinką znajdziemy recenzję Kmiota? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi