Skocz do zawartości

PS3 Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Pix napisał(a):

Prezesie, zawsze Cię chwalę, więc mam cichą nadzieję na paczkę przed weekendem :nosacz2:

To juz wiem od kogo te gluche telefony ;)

• Haha 1
Opublikowano

Trzeba odpalić jakąś taśmę do pakowania ;) 

Na razie wszystko zgodnie z planem, a nawet z lekkim przyspieszeniem:

- dzisiaj wyjechał DHL (jakieś 25 paczek), DPD (ze 45) i ok. 400 sztuk InPost (w tym prawie wszystkie wysyłki ze sklepu, zostało dosłownie kilka)

- na jutro zaplanowane kolejne 400 InPost i niecałe 400 Allegro Delivery (komplet)

- i na sobotę już jestem umówiony z InPostem po odbiór reszty 

Tak że jak nic się nie wysypie, tfu, tfu, to w sobotę rano będzie wszystko odebrane. 

• Lubię! 3
Opublikowano

Jezusie Perezie - nie nadążam z czytaniem! 

Niedawno wyszedł #327, ledwo go skończyłem czytać "do poduszki", a teraz już to... Zamówiłem właśnie dwa egzemplarze. Jeden do czytania, drugi w koszulkę - ku pokrzepieniu serc! 

Czekam! 

Opublikowano
3 godziny temu, Lipa napisał(a):

Jednak Pan Perez nie zaczął od limitek

To pewnie za to, że napisałem o Łapuszu, że za jego panowania forum lepiej chodziło..

Ależ ta opcja "ignoruj" super działa, nie widać postów! ;)

Większość limitek gotowa, ale jeszcze trochę czeka. Przy Allegro najczęściej najpierw "czyszczę" zamówienia z pojedynczymi sztukami - Allegro umożliwia nadanie 20 jednocześnie, a z drukarni paczki też są po 20 egz., więc np. sortuję sobie same TLoU i cyk - 20 jednakowych, naklejeczki i jazda. A potem już ta większa operacja gdy są po 2-3 numery (lub więcej) i to często mix Arcade, Amigi i teraz PS3. Przy 5-6 specjalach to już chyba jakiś magazyn trzeba na to :D Wracam do pakowania! 

• Dzięki 1
Opublikowano
57 minut temu, grzybiarz napisał(a):

a u mnie chyba dwie, bo widzę dwa numery :)

Graj w Lotto, mówię Ci! Było z 15 przesyłek z już jakichś 1300, gdzie Allegro zlagowało i wygenerowały się 2 numery przesyłek, ale oczywiście tylko jeden jest poprawny.

• Plusik 1
Opublikowano

Czekamy na wrażenia z lektury, zwłaszcza @KOMODO się niecierpliwi, czy dostanie czekoladę pod choinkę za dobrą robotę, czy jednak status praktykanta dożywotnio już bez szans na awans. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Polecamy prenumerate InPost! ;)

Natomiast niestety moj ambitny plan, ze na jutro rano wszystko bylo raczej ciezary. Te miksy specjali i numerow jednak czasochlonne, wiec ostatni rzut na poniedzialek sie szykuje. 

Opublikowano

Komodo musi się uzbroić w cierpliwość z wrażeniami. Pan Kmiot pewnie jeszcze rozkłada PE327 na czynniki pierwsze. Tyle roboty robić chłopakowi w okresie świątecznym, wstydu nie macie