grzybiarz 10 310 Opublikowano sobota o 22:09 Opublikowano sobota o 22:09 ten pomysł z tymi fotkami jak to wszyscy byli młodzi w czasach ps3 - no nawet się uśmiechnąłem pod wąsem :) 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano sobota o 22:41 Opublikowano sobota o 22:41 Dla Piechoty z włosami warto było kupić trzy egzemplarze. 2 Cytuj
OldMuffin 9 Opublikowano niedziela o 07:37 Opublikowano niedziela o 07:37 U mnie w apce inpost wczoraj pojawiła się informacja, że gazeta już do odbioru, a dziś już jej w apce nie ma xd Przy paczkomacie będę dopiero wieczorem jakby co. Miał ktoś tak? Cytuj
snejk04 420 Opublikowano niedziela o 09:29 Opublikowano niedziela o 09:29 Chochlik drukarski nie byłby sobą, gdyby nie pojawił się w numerze specjalnym, tym razem zamienił miejscami zalety z wadami w oceniaczkach resistance 2 i SF4;) Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano niedziela o 09:37 Opublikowano niedziela o 09:37 Killzone 2. Z oceną zwyczajnie się nie zgadzam, ale wadzi mi coś innego. Mutti to chyba za bardzo nie zrobił researchu przed recenzją KZ2, co? Multiplayer działa, został wskrzeszony przez scenę. Rozgrywki są co weekend. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano niedziela o 09:53 Opublikowano niedziela o 09:53 @Kmiot Komodo z 8 strony nie przypomina ci kogoś? Pobieżnie przejrzane, i tak, gowa 3 nie wybaczę, no i grucha dostał o jakieś pięć recenzji za dużo(wiem, że zrobiłeś to celowo), ale poza tym zapowiada się dobrze. No i tak, włosy Piechoty robią za najlepszego exclusive'a, musisz mieć, bo już drugiej takiej okazji nie będzie, no chyba, że się wybierze na wycieczkę do Turcji, ale tak po prawdzie, nie ma takiej potrzeby, Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano niedziela o 11:11 Opublikowano niedziela o 11:11 3 godziny temu, OldMuffin napisał(a): U mnie w apce inpost wczoraj pojawiła się informacja, że gazeta już do odbioru, a dziś już jej w apce nie ma xd Przy paczkomacie będę dopiero wieczorem jakby co. Miał ktoś tak? Zamawiałeś przez allegro? Masz kod qr? Sprawdź tam czy paczka widnieje do odbioru, może skasowałeś przypadkowo w apce tracking 1 godzinę temu, ProstyHeker napisał(a): Multiplayer działa, został wskrzeszony przez scenę. Trzeba mieć cfw? Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano niedziela o 11:38 Opublikowano niedziela o 11:38 Działa bez CFW @grzybiarz, ustawiasz ręcznie inne DNS w ustawieniach konsoli: https://psone.online/getting-started tyle że dla KZ2 DNS jak się nie mylę to 67.222.156.250 Tutaj Discord scenowy, jest kalendarz rozgrywek: https://discord.gg/ps-rewired-795884449391837186 Ogólnie jest kilka grup, które zajmują się wskrzeszaniem multi - od Guitar Hero 3, przez Motorstorm, po PS Home. Do tego ostatniego trzeba już mieć CFW, reszta wymaga tylko zmiany DNS. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano niedziela o 11:39 Opublikowano niedziela o 11:39 W dniu 13.12.2024 o 17:35, K.Adamus napisał(a): A jeśli nie ma żadnego Kmiota, tylko comiesięczny forum-ntgen, którego końcowa formę wrzuca się co miesiac przy pomocy spreparowanego fejkowego konta o nazwie "kmiot" Taaaa? A kto daje nagrody w "Oddam za mema"? Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano niedziela o 11:44 Opublikowano niedziela o 11:44 Historia z euro złączem, kilogramowe apetito. Na razie jest złoto, a co będzie dalej, aż strach się bać. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano niedziela o 11:46 Opublikowano niedziela o 11:46 U mnie od trzech dni w paczkowmacie siedzi (musiałem przedłużyć odbiór). Miałem wczoraj wyjąć ale jak zawsze, zapomniałem. Widzę, że mamy nową wersję zdrowego na pokładzie Cytuj
KOMODO 95 Opublikowano niedziela o 13:36 Opublikowano niedziela o 13:36 3 godziny temu, SlimShady napisał(a): @Kmiot Komodo z 8 strony nie przypomina ci kogoś? Pobieżnie przejrzane, i tak, gowa 3 nie wybaczę, no i grucha dostał o jakieś pięć recenzji za dużo(wiem, że zrobiłeś to celowo), ale poza tym zapowiada się dobrze. No i tak, włosy Piechoty robią za najlepszego exclusive'a, musisz mieć, bo już drugiej takiej okazji nie będzie, no chyba, że się wybierze na wycieczkę do Turcji, ale tak po prawdzie, nie ma takiej potrzeby, Kogo przypominam? 🙂 Co do celowości działań - nic nie było robione na złość, po prostu węższy skład redakcyjny nie dałby rady zapisać całego wydania (przypominam, że to najbardziej obszerny special w historii) wybrałem tych którzy nie tylko dostarczą teksty na poziomie i nie będę musiał ich przepisywać w 90% ale także w ogóle je dostarczą. Są osoby, które potrafią najpierw spóźnić tekst o 40 dni a potem mimo wszystko nie oddać go wcale i to bynajmniej nie wśród "nowego narybku" 🙂 1 1 1 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano niedziela o 13:53 Opublikowano niedziela o 13:53 Spoiler Taki jeden z emotikonka, jego ulubieniec w pewnym sensie, ale lore jest troszkę bardziej skomplikowane(niczym w twoim koronnym silent hill), albo nie wiem, może po prostu zwariowałem od nadrabiania tematu o intergalactic i wiedźminie 4. Przyznam, że łeb już mnie trochę boli. 1 Cytuj
michu86- 397 Opublikowano niedziela o 14:12 Opublikowano niedziela o 14:12 O Jezus Maria ta ocena dla FFXIII... Nie no gra idealna nie była, ale proszę Was do kapiszona to jej daleko Cytuj
KOMODO 95 Opublikowano niedziela o 17:11 Opublikowano niedziela o 17:11 2 godziny temu, michu86- napisał(a): O Jezus Maria ta ocena dla FFXIII... Nie no gra idealna nie była, ale proszę Was do kapiszona to jej daleko Finala recenzowało dziecko (patrz na fotę ) więc daruj . A na serio - jak zawsze w PE, nie wpływamy nawzajem na swoje osądy, każdy wypłaca ile zechce i argumentuje swoją ocenę. Ja też na ocenę dla GoW3 mam swoje argumenty 7 godzin temu, snejk04 napisał(a): Chochlik drukarski nie byłby sobą, gdyby nie pojawił się w numerze specjalnym, tym razem zamienił miejscami zalety z wadami w oceniaczkach resistance 2 i SF4;) Oceniaczki to najbardziej błędo-pędna część magazynu, w tej kwestii mamy zawsze najwięcej rzeczy do poprawy a i tak pomimo wielu sesji sprawdzania, oprócz tej wyłapanej przez Ciebie, przeszedł przynajmniej jeszcze jeden byk . Przy okazji ciekawostka, czemu w dawnych czasach zdarzało się to rzadziej - oprócz Kujota zajmujące się w pewnym momencie w PE niemal wyłącznie wyłapywaniem tego rodzaju kwiatków, była jeszcze tradycja sprawdzania gotowych PDF-ów przez konkretnych autorów. W końcu sam autor lepiej wyłapie fałsz niż jedna-dwie osoby sprawdzające 130 stron. Aktualnie z przyczyn logistyczno-czasowych podobne rzeczy są pół-niemożliwe, ale obiecuję, że jak z praktykanta awansuje na redaktora, a potem na naczelnego, to przywrócę ten standard 1 Cytuj
PiotrekP 1 861 Opublikowano niedziela o 17:18 Opublikowano niedziela o 17:18 Przynajmniej numer nadal intensywnie pachnie. Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano niedziela o 17:38 Autor Opublikowano niedziela o 17:38 W dniu 14.12.2024 o 15:03, SlimShady napisał(a): Ile było zapasu przy limitowanej na poczet stłuczek? Przy 400 sprzedanych drukuję tego 440, zazwyczaj na luzie wystarczy. Natomiast ten numer faktycznie trochę ciężary, bo przy pakowaniu sam wyłapałem z 10-15 sztuk, które odrzuciłem, bo było widać np. jakieś rysy. Jednak taka czarna apla na okładce to nie wybacza żadnych usterek, widać wszystko. Natomiast to co wrzucał @Mari4n to na 99% niestety transport. Z drukarni to tak jak wyżej napisałem - zdarzą się pojedyncze sztuki z jakimiś niewielkimi usterkami, ale żeby tak grzbiet był uszkodzony no to nie ma takiej opcji, żeby z drukarni coś takiego dojechało. 1 Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano niedziela o 18:36 Opublikowano niedziela o 18:36 Chyba ktos pracuje w niedziele wieczor 🙃 Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano niedziela o 18:43 Opublikowano niedziela o 18:43 Ja wiem że to była usterka transportowa, i nie mam zamiaru obwiniać kogokolwiek z redakcji za to. Raz inni mieli ten problem, a teraz padło na mnie. Shit happens. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano niedziela o 18:48 Opublikowano niedziela o 18:48 23 godziny temu, iluck85 napisał(a): Miałem kilka razy ps3, ale nigdy fanem nie byłem. Też miałem kilka rowerów w życiu, ale fanem jazdy rowerowej nie jestem. Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano niedziela o 19:33 Autor Opublikowano niedziela o 19:33 56 minut temu, Ken Adams napisał(a): Chyba ktos pracuje w niedziele wieczor 🙃 Jeszcze 250 wysylek, ale dzisiaj max do 23.00, bo padam. Reszta, jak cos zostanie, to od rana cisne, zeby jeszcze jutro wyjechalo. Za duzo zamawiacie! Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano niedziela o 19:35 Opublikowano niedziela o 19:35 46 minut temu, Okie from Muskogee napisał(a): Też miałem kilka rowerów w życiu, ale fanem jazdy rowerowej nie jestem. Czyli przejechałeś parę fajnych tras jak powstały i tyle. Rozumiem doskonale. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano niedziela o 20:46 Opublikowano niedziela o 20:46 Ocena mirrors edge to błąd i miało byc 9, a nie 6+? Chyba tak, z tego co Dzujo pisuje na końcu. Cytuj
Kagain 3 Opublikowano niedziela o 20:55 Opublikowano niedziela o 20:55 Przesyłka nadana wczoraj, dzisiaj w paczkomacie. Jestem mile zaskoczony przedświąteczną mobilizacją inposta. Cytuj
KOMODO 95 Opublikowano niedziela o 21:25 Opublikowano niedziela o 21:25 (edytowane) 39 minut temu, grzybiarz napisał(a): Ocena mirrors edge to błąd i miało byc 9, a nie 6+? Chyba tak, z tego co Dzujo pisuje na końcu. Tak, to niestety drugi wspomniany kilka postów wcześniej przeze mnie chochlik z oceniaczki . Mam nadzieję, że ostatni. Edytowane niedziela o 21:26 przez KOMODO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi