Perez 1 814 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu 33 minuty temu, grzybiarz napisał(a): Chcę w takim stylu dzisiejszego extrima. Bez białych pasków-recek na 1/3 strony. Ale wiesz, że to wtedy masz coś za coś, bo jak masz 40 recek i zrobisz je na 50 stron, no to z miejsca zmniejsza się miejsce na publicystykę lub stałe działy. Lub opcja druga - dodajemy na stałe więcej stron, ale to znowu podnosi koszt, bo więcej stron to droższy druk + koszt ich przygotowania (grafik, redakcja). Wydaje mi się, że Roger stara się to dobrze wypośrodkować, żeby tych recenzji było dużo, bo sami czasami wspominacie, że wpadają fajne perełki, więc szkoda byłoby z tych mniejszych gier rezygnować, a jednocześnie jest miejsce na stałe działy i publicystykę. Kiedyś odpalimy jakiś szpigiel online i niech każdy zrobi swoją wersję numeru Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Odebrałem, poczułem, przeglądam. Cytuj
Benson 23 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Nie porównam z poprzednimi speszjalami, bo wszystkie czekają na emeryturę albo na koniec PSXa (żeby było co czytać przez kolejne miesiące, zanim powrócę do starych numerów ), ale po pierwszym przekartkowaniu mam wrażenie, ze w PS3 jest dużo mniej publicystyki, a dużo więcej recenzji. Dla mnie szkoda, bo o ogromnej większości tych gier już wiele czytałem (nie mówiąc, że tyle samo przeszedłem), a z chęcią poczytałbym więcej ciekawych artykułów czy nawet obszerniejszych wspomnień zgredów na temat konsoli. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Fajnie, że numer się całkiem w porządku sprzedaje. Oby tylko Snes Extreme nie zaliczył kolejnego opóźnienia, bo w marcu jednak PS4 Extreme. Popularne w Polsce sprzęty skończą się szybciej niż później, więc w końcu i tak trzeba będzie się zmierzyć z mniej oczywistymi specjalami. Cytuj
KOMODO 95 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 2 godziny temu, Pix napisał(a): Oby tylko Snes Extreme nie zaliczył kolejnego opóźnienia, bo w marcu jednak PS4 Extreme. PS4 Extreme? 🤯 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu W sensie, że specjale z plejstejszyn się sprzedają, więc zrobicie teraz ps4. Ale oby nie! Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu po ps3 extreme jeszcze bardziej nabrałem ochoty na x360psExtreme 2 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu X360 Extreme to będzie sztos nie mniejszy niż PS3. Za rok jest 20 rocznica premiery (lol, wtf??!!) więc idealna okazja na specjał. Czyli ja to widzę tak: Wiosna - Snes vs Megadrive Extreme Lato - PC Extreme Jesień - brak pomysłu Zima - Xbox360 Extreme Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu PC Extreme przy takiej ilości stron to chyba kilka numerów trzeba by było zrobić. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, aux napisał(a): X360 Extreme to będzie sztos nie mniejszy niż PS3. Za rok jest 20 rocznica premiery (lol, wtf??!!) więc idealna okazja na specjał. Czyli ja to widzę tak: Wiosna - Snes vs Megadrive Extreme Lato - PC Extreme Jesień - brak pomysłu Zima - Xbox360 Extreme Ja chętnie bym poczytał, x360 nie posiadalem i wiele tych gier ogralem na pc. Ale ps3extreme part2 też mi się marzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi