Opublikowano 11 grudnia 202411 gru Autor 9 minut temu, Pix napisał(a): Prezesie, zawsze Cię chwalę, więc mam cichą nadzieję na paczkę przed weekendem To juz wiem od kogo te gluche telefony
Opublikowano 12 grudnia 202412 gru U mnie też. Pan Paweł "Perez" Myśliwiec, proszę państwa. Rekin biznesu i profesjonalista w każdym celu. Każdemu życzę takiego wydawcy
Opublikowano 12 grudnia 202412 gru Autor Trzeba odpalić jakąś taśmę do pakowania Na razie wszystko zgodnie z planem, a nawet z lekkim przyspieszeniem: - dzisiaj wyjechał DHL (jakieś 25 paczek), DPD (ze 45) i ok. 400 sztuk InPost (w tym prawie wszystkie wysyłki ze sklepu, zostało dosłownie kilka) - na jutro zaplanowane kolejne 400 InPost i niecałe 400 Allegro Delivery (komplet) - i na sobotę już jestem umówiony z InPostem po odbiór reszty Tak że jak nic się nie wysypie, tfu, tfu, to w sobotę rano będzie wszystko odebrane.
Opublikowano 12 grudnia 202412 gru Jednak Pan Perez nie zaczął od limitekTo pewnie za to, że napisałem o Łapuszu, że za jego panowania forum lepiej chodziło..
Opublikowano 12 grudnia 202412 gru Jezusie Perezie - nie nadążam z czytaniem! Niedawno wyszedł #327, ledwo go skończyłem czytać "do poduszki", a teraz już to... Zamówiłem właśnie dwa egzemplarze. Jeden do czytania, drugi w koszulkę - ku pokrzepieniu serc! Czekam!
Opublikowano 12 grudnia 202412 gru Autor 3 godziny temu, Lipa napisał(a): Jednak Pan Perez nie zaczął od limitek To pewnie za to, że napisałem o Łapuszu, że za jego panowania forum lepiej chodziło.. Ależ ta opcja "ignoruj" super działa, nie widać postów! Większość limitek gotowa, ale jeszcze trochę czeka. Przy Allegro najczęściej najpierw "czyszczę" zamówienia z pojedynczymi sztukami - Allegro umożliwia nadanie 20 jednocześnie, a z drukarni paczki też są po 20 egz., więc np. sortuję sobie same TLoU i cyk - 20 jednakowych, naklejeczki i jazda. A potem już ta większa operacja gdy są po 2-3 numery (lub więcej) i to często mix Arcade, Amigi i teraz PS3. Przy 5-6 specjalach to już chyba jakiś magazyn trzeba na to Wracam do pakowania!
Opublikowano 12 grudnia 202412 gru Autor 57 minut temu, grzybiarz napisał(a): a u mnie chyba dwie, bo widzę dwa numery Graj w Lotto, mówię Ci! Było z 15 przesyłek z już jakichś 1300, gdzie Allegro zlagowało i wygenerowały się 2 numery przesyłek, ale oczywiście tylko jeden jest poprawny.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Czeka w paczkomacie juz Dzieki Panie Prezesie za takie szybkie prezenty gwiazdkowe
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Autor Czekamy na wrażenia z lektury, zwłaszcza @KOMODO się niecierpliwi, czy dostanie czekoladę pod choinkę za dobrą robotę, czy jednak status praktykanta dożywotnio już bez szans na awans.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru odebrane, dziękuję Pereza. fajnie, odebrać gazetkę dzień po nadaniu a nie tydzień xd
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Autor Polecamy prenumerate InPost! Natomiast niestety moj ambitny plan, ze na jutro rano wszystko bylo raczej ciezary. Te miksy specjali i numerow jednak czasochlonne, wiec ostatni rzut na poniedzialek sie szykuje.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Komodo musi się uzbroić w cierpliwość z wrażeniami. Pan Kmiot pewnie jeszcze rozkłada PE327 na czynniki pierwsze. Tyle roboty robić chłopakowi w okresie świątecznym, wstydu nie macie
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Właśnie strategicznie to rozplanowali - Kmiot poczyta najedzony śledzikiem siedząc obok choinki w ciepłych bamboszach i może będzie łaskawszy?
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Myślę, że splunie sobie na ganku przed domem i odpisze jak typowy developer gier early access: Spoiler "bedzie gotowe jak skończę"
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Dla niego nie ma trudnych terminów. Rok temu chyba w sylwestra wrzucał recke numeru