Skocz do zawartości

PS3 Extreme

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Pix napisał(a):

Prezesie, zawsze Cię chwalę, więc mam cichą nadzieję na paczkę przed weekendem :nosacz2:

To juz wiem od kogo te gluche telefony ;)

• Odpowiedzi 489
  • Wyświetleń 41 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• PS3 Extreme "pokryło się złotem" . Jeszcze tylko przejrzenie gotowca od drukarni ale to już formalność. Najnowszy specjal finiszuje więc zgodnie z harmonogramem.

• Kurde fajny pomysł na limitkę, ale samo wykonanie średnio mi siadło. Chyba dałbym inny kolor przejścia gradientowego i ujednolicił napis Extreme z logiem PS3 i wywalił te ikony przycisków.  

• To może parę słów i zdań ode mnie, bo chłopaki się napracowali (kobiety - mimo że obecne w stopce redakcyjnej - to zdecydowanie mniej, leniwe bestie), więc zasługują, by dowiedzieć się o odczuciach cz

Opublikowano

U mnie też. Pan Paweł "Perez" Myśliwiec, proszę państwa. Rekin biznesu i profesjonalista w każdym celu. Każdemu życzę takiego wydawcy  :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Trzeba odpalić jakąś taśmę do pakowania ;) 

Na razie wszystko zgodnie z planem, a nawet z lekkim przyspieszeniem:

- dzisiaj wyjechał DHL (jakieś 25 paczek), DPD (ze 45) i ok. 400 sztuk InPost (w tym prawie wszystkie wysyłki ze sklepu, zostało dosłownie kilka)

- na jutro zaplanowane kolejne 400 InPost i niecałe 400 Allegro Delivery (komplet)

- i na sobotę już jestem umówiony z InPostem po odbiór reszty 

Tak że jak nic się nie wysypie, tfu, tfu, to w sobotę rano będzie wszystko odebrane. 

Opublikowano

Jednak Pan Perez nie zaczął od limitek

To pewnie za to, że napisałem o Łapuszu, że za jego panowania forum lepiej chodziło..

Opublikowano

U mnie napisane u Pana paczkomata, że dojdzie przed weekendem :ohboy:

Opublikowano

Jezusie Perezie - nie nadążam z czytaniem! 

Niedawno wyszedł #327, ledwo go skończyłem czytać "do poduszki", a teraz już to... Zamówiłem właśnie dwa egzemplarze. Jeden do czytania, drugi w koszulkę - ku pokrzepieniu serc! 

Czekam! 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Lipa napisał(a):

Jednak Pan Perez nie zaczął od limitek

To pewnie za to, że napisałem o Łapuszu, że za jego panowania forum lepiej chodziło..

Ależ ta opcja "ignoruj" super działa, nie widać postów! ;)

Większość limitek gotowa, ale jeszcze trochę czeka. Przy Allegro najczęściej najpierw "czyszczę" zamówienia z pojedynczymi sztukami - Allegro umożliwia nadanie 20 jednocześnie, a z drukarni paczki też są po 20 egz., więc np. sortuję sobie same TLoU i cyk - 20 jednakowych, naklejeczki i jazda. A potem już ta większa operacja gdy są po 2-3 numery (lub więcej) i to często mix Arcade, Amigi i teraz PS3. Przy 5-6 specjalach to już chyba jakiś magazyn trzeba na to :D Wracam do pakowania! 

Opublikowano
  • Autor
57 minut temu, grzybiarz napisał(a):

a u mnie chyba dwie, bo widzę dwa numery :)

Graj w Lotto, mówię Ci! Było z 15 przesyłek z już jakichś 1300, gdzie Allegro zlagowało i wygenerowały się 2 numery przesyłek, ale oczywiście tylko jeden jest poprawny.

Opublikowano

Przesyłka nadana, dziękować Pan Perez :)

Opublikowano

Czeka w paczkomacie juz :tokar:

Dzieki Panie Prezesie za takie szybkie prezenty gwiazdkowe :santa:

Opublikowano
  • Autor

Czekamy na wrażenia z lektury, zwłaszcza @KOMODO się niecierpliwi, czy dostanie czekoladę pod choinkę za dobrą robotę, czy jednak status praktykanta dożywotnio już bez szans na awans. 

Opublikowano

odebrane, dziękuję Pereza. fajnie, odebrać gazetkę dzień po nadaniu a nie tydzień xd

Opublikowano
  • Autor

Polecamy prenumerate InPost! ;)

Natomiast niestety moj ambitny plan, ze na jutro rano wszystko bylo raczej ciezary. Te miksy specjali i numerow jednak czasochlonne, wiec ostatni rzut na poniedzialek sie szykuje. 

Opublikowano

Komodo musi się uzbroić w cierpliwość z wrażeniami. Pan Kmiot pewnie jeszcze rozkłada PE327 na czynniki pierwsze. Tyle roboty robić chłopakowi w okresie świątecznym, wstydu nie macie

Opublikowano

Właśnie strategicznie to rozplanowali - Kmiot poczyta najedzony śledzikiem siedząc obok choinki w ciepłych bamboszach i może będzie łaskawszy?

Opublikowano

Myślę, że splunie sobie na ganku przed domem i odpisze jak typowy developer gier early access:

Spoiler

"bedzie gotowe jak skończę"

Opublikowano

Dla niego nie ma trudnych terminów. Rok temu chyba w sylwestra wrzucał recke numeru :D