LeifErikson 1 118 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Również dopiero teraz znalazłem czas żeby na spokojnie przejrzeć mój limitowany egzemplarz i dołączam do chwalących skład graficzny. Logo powinno być nadal elementem obowiązkowym przy każdej gierce, wygląda to znacznie lepiej i zgodnie z duchem lepszych czasów. 1 Cytuj
KOMODO 98 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W dniu 24.12.2024 o 19:48, Michu_M napisał(a): Mój egzemplarz przyszedł zapakowany w zwykłą koszulkę na dokumenty (oprócz tekturowej koperty ofc). To standardowe pakowanie? Druga rzecz to zapach. A raczej powinienem napisać ZAPACH. Specjale nie przychodzą z drukarni w żaden sposób zabezpieczone, foliowa koszulka to więc Prezowa nadgorliwość, zapewne aby stworzyć minimalne chociaż zabezpieczenie przed wilgocią, proszę docenić! A co do zapachu - specjale drukujemy w innej drukarni niż regularne wydania. Strzelam, że Perez współpracuje z dwoma drukarniami żeby na święta odebrać dwa gratisy a nie jeden Cytuj
PiotrekP 1 895 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To już 11 dni a zapach dalej się utrzymuje Cytuj
Pix 989 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ja wciąż walczę, jestem gdzieś w połowie, ale co się rzuca w oczy to Pan Dżujo. Ależ on kawał solidnej roboty tu odwalił. Mam wrażenie, że z jedna trzecia tekstów w PS3 Extreme jest jego autorstwa. W dodatku oczywiście wszystkie prezentują wysoki poziom. Ogólnie zawsze to był jeden z moich ulubionych tekściarzy Szmatławca. Pamiętam jak z Mazzim prowadzili z 20 lat temu retro kącik ("To było grane"?), od którego zawsze zaczynałem lekturę każdego numeru. Dla gówniarza, którego historia gier zaczynała się od pegasusa i psone, to było otworzenie się na zupełnie nowe horyzonty. Poznałem dzięki nim masę kultowych gier, o których istnieniu nie miałem zielonego pojęcia. Minęło 20 lat, PSX Extreme dalej istnieje, a Dżujo i Mazzi dalej się udzielają i piszą o retro. Retro, którym jest obecnie PlayStation 3! I nie, nie podsumuje tego tym, że jesteśmy starzy. Wolę patrzeć na to w bardziej optymistyczny sposób. Że dalej tu jesteśmy i wciąż czerpiemy radość z gier wideo. Wesołych świąt, ludziska. Prezenty wręczone, karp zjedzony, kolędy odśpiewane, więc idę grać w DuckTales i Resident Evil Code: Veronica. A rano kakao, kocyk i PS3 Extreme. Jak na prawdziwego Gracza przystało. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi