SzymonMS 0 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Pamiętacie? W jednym z numerów PSX Extreme, był taki dodatek papierowy - tralier 16 stron magazynu LOL. Przeszukałem internet, ale temat jakby zapomniany. Czy ktoś posiada numery? Cytuj
Bzduras 12 449 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października A tak, tak, mam w szafce wszystkie numery. Gdzieś mi się tylko zapodział ten starter dorzucany za darmo do któregoś numeru PE. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ciekawe czy dzisiaj by przeszła okładka z taką rozpiską Cytuj
Bzduras 12 449 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ta to jeszcze małe miki. Drugi albo trzeci numer (ten z Shivą w dresie na okładce) i wielkim napisem SEX - GORĄCE STRONY musiał wyjść akurat wtedy, gdy leżałem za gnoja w szpitalu i poprosiłem rodziców, żeby mi go kupili i przywieźli do poczytania Wielkie dzięki HIVa, miałem wtedy ochotę wrzucić się pod respirator ze wstydu 3 Cytuj
ProstyHeker 1 870 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października A wrzucisz zdjęcie artykułu? Dla kolegi proszę Cytuj
Bzduras 12 449 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Jak wrócę do domu to wytargam z szafy i specjalnie dla Ciebie cyknę jakąś fotkę Pamiętam, że jeszcze w środku była przedstawiona sylwetka pracującej pani co nazywała się Asia Carrera, oczywiście z cycochami i bobrem na wierzchu. Nie zajmowało to całej strony ani nawet pół strony, ale zgadnij co najbardziej przykuło wzrok moich rodziców (ojca pewnie bardziej, hehe) jak kontrolnie przeglądali ten magazyn szatana co chwali się na okładce, że ma SEX - GORĄCE STRONY. No nie zgadniesz, założę się 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Bobra nie było bo bym kojarzył jakby było czochrane Ale pamiętam artykuły o trawie i amfie i ludziki z Lego - pewnie real photo (…) 2 Cytuj
Bzduras 12 449 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 15 minut temu, grzybiarz napisał(a): Bobra nie było bo bym kojarzył jakby było czochrane Był bober. Zdjęcie było małe, ale jak dobrze się przyjrzeć to bober był Cytuj
Majkun 0 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Pamiętam ten kilkunastostronicowy dodatek do któregoś Szmatławca, który był zapowiedzią tej nowej gazetki. Przekartkowałem, w ogóle nie chciało mi się tego czytać, wyrzuciłem do śmietnika. Kto stał za tym LOLem, też Grupa 69 czy ktoś inny? Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ja tam ufam Grzybiemu. Jakby był, to pewnie już by był w jakimś spisie bobrów na stronie gracz.2ap.pl xd 2 Cytuj
Bzduras 12 449 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października @ProstyHeker proszę, oto okładeczka: A w spoilerku bonus dla @grzybiarz i @Szwed - niedowiarki jedne, ten opierdol od starych pamiętam do dzisiaj! I w sumie tę stronę też pamiętam do dzisiaj, hehe Spoiler 1 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi