Ukukuki 7 315 Opublikowano 12 stycznia Autor Opublikowano 12 stycznia Rozdziałki 400x300 to nawet na swoim dziadku P200 MMX nie widziałem xd Co do myszek z kulką, nienawidzę Wieczne czyszczenie tych rolek, masakra. Mam w swojej kolekcji jakieś myszki z kulką ale to bardziej na zasadzie dostałem od kogoś albo była w zestawie. Mam za to nakupione pełno myszek pod PS2 pod retro PCety na podczerwień i sprawdzają się świetnie i działają bez problemów na Windows 98, 95. Nowe sztuki można było kupić za grosze, teraz widzę jest tylko jeden model dostępny ale dalej super tanio. No i myszki optyczne się nie degradują z czasem a te z kulką będą działać już tylko gorzej a to też jest ważne i istotne przy retro sprzętach. Ogólnie myszki na podczerwień na zachodzie w latach 90 był szeroko już dostępne w epoce Windowsa 98, tylko u nas z biedy królowały te kulkowe. Cytuj
Mejm 15 427 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Przejscie na podczerwien na przelomie 90/00 bylo faktycznie krokiem na przod. Ale nie mam z kulkami az takich zlych wspomnien. Kiedy moja pierwsza zaczela sie zacinac, nie wiedzialem nawet ze trzeba ja czyscic. Myslalem, ze to czarne na rolkach to nie brud tylko guma dajaca poslizg xD W swoim retro w95 tez mam kulke i w swieta na luzie oje.balem kilka misji w Red Alert. Cytuj
Ukukuki 7 315 Opublikowano 12 stycznia Autor Opublikowano 12 stycznia Nam na zajęciach informatyki w podstawówce zrobili lekcję o czyszczeniu myszek xd Moja to zbierała jak nie wiem, a dwa pewnie jako dziecko też zbytnio nie dbałem o czystość na tym biurku to pewnie i miała co zbierać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi