Jeez_PS 835 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października (edytowane) 20 Marzec 2025 Ograłem na premierę na Wii U, czekam bo chętnie wrócę. EDIT: This visually enhanced version of the epic sci-fi RPG features additional content – including brand new story elements! Ciekawe co nowego dodadzą, oby cos po fabule, była zajawka na sequel/epilog. Edytowane 29 października przez Jeez_PS 3 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Znowu 360p w handheld mode czy coś ogarną tym razem? Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Eeee sam nie wiem, switch 1? Tak czy inaczej w marcu tydzien wolnego i granie od rana do polnocy. Nintendo Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października No i o to chodzi, to jest to kurwa. Mimo ze liczylem na wersje na S2 ktora mogloby jeszcze lepiej dzialac to ciesze sie ze kupie chociazby te edycje. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Day fucking one, po 1,5 roku odkopie wreszcie switcha Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Wreszcie ogram XCX, czekałem. Liczę na fajną kolekcjonerkę. @XM. będzie ? Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Z innej beczki to ja też trochę traktuje tą zapowiedź obok prime 4 jako potwierdzenie, ze nastepca switcha bedzie kompatybilny wstecznie. No ale to nintendo, wiec rownie dobrze moga wypuscic na switcha remaster a rok pozniej remaster remastera na switcha 2 za pelna cene xd Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Jeżeli Switch 2 nie będzie miał wstecznej to biorę to na siebie i jadę do JP puścić z dymem główną bazę Nintendo. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Mnie troche kusi poczekac na ogloszenie tego S2 i informacje czy takie gry wlasnie jak MP4 czy Xeno XDe beda mialy swoje odpowiedniki na nowej konsoli z bajerami typu rozdzielczosc wyzsza niz 480p w hh mode. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Kurwa tak. Czekalem i modliłem się o to od w penis lat. Najlepszy news od kilku tygodni. Teraz tylko dożyć do premiery i jazda. Switch najlepsza konsolsever z najlepszymi grami. Ostatnia gra na liście gier w które chce zagrać i może się uda. Cieszę się jak dziecko. Jak zobaczyłem chwilę temu na fb jakieś porownanie grafiki to myślałem że sobie ktoś jaja robi. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października A co to za głupota? Miejmy nadzieję, że w marcu już będzie jakiś sprzęt, żeby można było to normalnie ograć, a nie toster... Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 49 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A co to za głupota? Miejmy nadzieję, że w marcu już będzie jakiś sprzęt, żeby można było to normalnie ograć, a nie toster... O przylazł pan maruda.... 1 Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 58 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A co to za głupota? Miejmy nadzieję, że w marcu już będzie jakiś sprzęt, żeby można było to normalnie ograć, a nie toster... Lepsze to niż PSSR z artefaktami 2 1 Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 1 hour ago, devilbot said: Jeszcze nie. Wind Waker, Twilight Princess, Super Mario Galaxy 2 i Metroid Prime Trilogy Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Galaxy 2 i Prime Trilogy to Wii bardziej. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 1 godzinę temu, devilbot napisał(a): Który śmietnk odwiedzić? Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 31 minutes ago, Dr.Czekolada said: Galaxy 2 i Prime Trilogy to Wii bardziej. Mam na WiiU w cyfrze Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Spoko ale to wersje Wii. Tamta konsola nie dorobiła się tych tytułów tylko miała wsteczną. Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Huh, czyli jednak trzeba będzie zrobić miejsce na półce dla jeszcze jednej gry NS. Można w to grać bez znajomości fabuły XB 1-3 ? Bardziej do mnie przemawiają te mechy i klimaty sci-fi, a jedynka XB tak mnie znudziła, że na resztę średnio mam póki co ochotę. Kiedyś na pewno, ale jeszcze nie teraz. No i tak jak piszą inni, ciekawe, czy trzeba będzie poczekać na NS2, żeby grafika nie była rozmazaną breją ledwo wydalającą 20fps. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Części 1-3 są powiązane fabułą, dodatek do 3 w jednym miejscu nawiązuje do X, ale X to był jak dotąd trochę taki spin-off. Być może w wersji Definitive będzie więcej powiązań, ale śmiało możesz w to wchodzisz bez znajomości pozostałych gier z serii 1 Cytuj
Damk 98 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października (edytowane) Mimo wielu niewiadomych (nadal uważam, że X na WiiU wygląda momentami lepiej niż Dwójka czy Trójka na Switchu, a w trailerku jednak można zauważyć pewne zgrzyty), cholernie się cieszę, że w Zenobureido Kurosu będzie mogło ograć więcej graczy, niż tylko ta garstka wybrańców Wii U. Do tego wygląda na to, że 10-letni cliffhanger wreszcie doczeka się odpowiedzi (...lub nie - następna trylogia?) No i ponownie ta piękna muza od Sawano Hiroyuki Edytowane 29 października przez Damk 1 Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 9 hours ago, Dr.Czekolada said: Spoko ale to wersje Wii. Tamta konsola nie dorobiła się tych tytułów tylko miała wsteczną. Tak wiem, ale lepiej grać w nie na WiiU, więc jest to powód dla trzymania go Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Widzę, że na ukończenie gry na 100% trzeba jakieś 253h! Ciekawe, czy dodatkowy content jeszcze podbije te rzeczy, taka gra na wile miesięcy, idealna do kieszeni, jak każde Xeno. Nie wiem nic o Xeno X, prócz tego, że inny świat, mechy i próbują to połączyć z trylogią i Future Reedemed, ale uwielbiam tę serię, która jest dla mnie dosłownie całym Switchem. Niemniej jednak chyba poczekam z większym graniem na ultymatywną wersję na Switcha 2, może do czasu premiery przynajmniej poznamy informacje o tym, czy będzie na nim wsteczna i na jakich zasadach. Jest to też ta gra, która chyba ze wszystkich najbardziej potrzebowała remastera, w związku z licznymi problemami podstawki od działania po potraktowane po macoszemu elementy? W każdym razie nigdy nie czekałem bardziej na żaden remaster :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi