ThePatrickyo 45 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Dobra, nigdy w żadną część Xenoblade nie grałem, ale daje mi to nadzieję, że jeszcze na Switchu pod koniec jego życia zobaczymy Wind Wakera Wii U traci kolejny argument, dla którego byłoby warto wrócić do tej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 11 minut temu, ThePatrickyo napisał(a): Dobra, nigdy w żadną część Xenoblade nie grałem, ale daje mi to nadzieję, że jeszcze na Switchu pod koniec jego życia zobaczymy Wind Wakera Wii U traci kolejny argument, dla którego byłoby warto wrócić do tej konsoli X jest o tyle dobry, że A) można grać, jak się poznało trylogię i szukać nawiązań i połączeń B) można bez tego i traktować to jako osobna rzecz C) Pewnie tylko jakiś malutki odsetek graczy w ogóle to zna, bo WiiU to wiadomo jak popularne było, szczególnie u Nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hudiny 14 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Jak pod względem fabularnym ta część wypada? Występuje syndrom „jeszcze nic nie widziałeś”? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 4 minuty temu, hudiny napisał(a): Jak pod względem fabularnym ta część wypada? Występuje syndrom „jeszcze nic nie widziałeś”? Tutaj jest temat o OG w dziale RPG trochę napisane Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 684 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Ej ale oni naprawdę mogą dać XCX w przyszłym roku i do tego Twilight Princess czy Wind Waker i jakoś pociągnąć jeszcze rok bez nowej konsoli xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 307 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): próbują to połączyć z trylogią i Future Reedemed future redeemed hintowało połączenie z xenosagą, a nie X. Chyba, ze wlecą retcony i dodatkowa zawartosc fabularna coś rozszerzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 817 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Od czasów dwójki wiadomo, że wszytsko jest ze sobą połączone - chronicles/X, saga i gears. Baaaardzo liczę na ten dodatkowy elementem fabularny - kto gral wie, że Spoiler Gra skończyła się przepotezny cliffhangerem, mega dużo pytań pozostawiło nie tylko zakończenie, ale i elementy świata (jak to, że każdy na planecie mówi jednym językiem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 830 Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Zazdro tym którzy po 70h gry wsiądą do mecha i pierwszy raz usłyszą tę nutę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 307 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Może tym razem ten banger nie zostanie schowany w menu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 830 Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Nie zapominajmy o motywach lgbtabcd w grze bo to ważne. Screen jeszcze z moich zbiorów na Wii U 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DarkStar 73 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu To ja już muszę lecieć, bo zaparkowałem Skella na miejscu dla inwalidów, sorry, zdzwonimy się. Nara! Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 621 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Widzę, że na ukończenie gry na 100% trzeba jakieś 253h! Kurcze, w końcu jakaś gra, która zajmie Ci więcej, niż dwa tygodnie do przejścia, może nawet miesiąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 3 minuty temu, Suavek napisał(a): Kurcze, w końcu jakaś gra, która zajmie Ci więcej, niż dwa tygodnie do przejścia, może nawet miesiąc. Nie no, akurat 100% to robię rzadko w jRPG, albo nawet nigdy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 307 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 3 godziny temu, XM. napisał(a): Od czasów dwójki wiadomo, że wszytsko jest ze sobą połączone - chronicles/X, saga i gears. Nie bardzo, bo powód zniknięcia Ziemi jest inny. Będzie tak - retcon, że kosmici wcale jej nie zniszczyli i ludziom na statku tylko się tak wydawało. 3 części X i na końcu ludzie wracają na "Lost Jerusalem" W miedzyczasie bandai namco robi remastery xenosagi po taniości Monolith na switchu 3 wydaje "Xenoblade Saga". Następuje dzień ostateczny, w ktorym Jezus Chry... tzn. Malos wraca po raz kolejny, żeby dokonać sądu nad człowiekiem i kosmosem. Archeologowie odkrywają ciało Kos-Mos, a ona pomaga nam w walce z nim... Rozgryzłem Ciebie Takahashi Płaczę, kos-mos, wroc Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 817 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Widzę, że na ukończenie gry na 100% trzeba jakieś 253h! Ciekawe, czy dodatkowy content jeszcze podbije te rzeczy, taka gra na wile miesięcy, idealna do kieszeni, jak każde Xeno. Nie wiem nic o Xeno X, prócz tego, że inny świat, mechy i próbują to połączyć z trylogią i Future Reedemed, ale uwielbiam tę serię, która jest dla mnie dosłownie całym Switchem. Niemniej jednak chyba poczekam z większym graniem na ultymatywną wersję na Switcha 2, może do czasu premiery przynajmniej poznamy informacje o tym, czy będzie na nim wsteczna i na jakich zasadach. Jest to też ta gra, która chyba ze wszystkich najbardziej potrzebowała remastera, w związku z licznymi problemami podstawki od działania po potraktowane po macoszemu elementy? W każdym razie nigdy nie czekałem bardziej na żaden remaster :). Nie wiem zbytnio co oznacza w tej grze 100%, ale ja po 165h miałem najlepsze skelle dla każdego, wszytskie złoża, każdego zabitego bossa i ether blossom build Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 4 godziny temu, Beelzeboss napisał(a): future redeemed hintowało połączenie z xenosagą, a nie X. Chyba, ze wlecą retcony i dodatkowa zawartosc fabularna coś rozszerzy. Oczywiście było tam więcej połączeń z Xenosagą, ale nawiązanie do X też było Spoiler W scenie końcowej w radiu wspominali o Earthlife Colonization Project i już wtedy w temacie XC3 pisałem, że albo dostaniemy remaster albo retcon XCX Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Rzekomo Definitive ma bazować na zachodnim ocenzurowanym wydaniu. Nic mega poważnego ale może kogoś zainteresuje. Porównanie trailerów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi