ogqozo 6 701 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Ubisoft podjął jedną bardzo kosztowną decyzję, tworząc Assassin's Creed: Shadows. Postanowił wydać grę w tym samym dniu, w których wychodzi najsoczystszy open world świata. Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Czekam na to bardziej niż na GTA6 i Crimson Desert razem wzięte,nawe switch poszedł w odstaweke zeby sobie odpoczywał przed tryaniem które go czeka. @Chad Davski proszę nie spierdol tego, jak nie zagram 20 to sie zesram tęczą. 1 1 Cytuj
DarkStar 201 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Na szczęście czwartek, więc są jeszcze dwa dni, żeby awaryjnie dostać kopię przed weekendem gdzie indziej jak ktoś ma ciśnienie. Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 43 minuty temu, DarkStar napisał(a): Na szczęście czwartek, więc są jeszcze dwa dni, żeby awaryjnie dostać kopię przed weekendem gdzie indziej jak ktoś ma ciśnienie. Mam zaklepane w PB ,MM,ME gdzieś dorwę kto pierwszy ten lepszy. Nie odpuszczę chyba że zdechnę albo switch zdechnie. Cytuj
ogqozo 6 701 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Nie chcę nawet wrzucać muzyki z Xeno X, żeby nie "spoilerować". Jak słyszałem kolejne części głównego motywu walki, "Black Tar" bodaj, to kurde myślałem, że się zesram. Nie wiem do dziś, czy zesram w pozytywnym sensie, czy w negatywnym. Ale na pewno w jakimś. Rzadko gra open world ma jaja. Xeno X ma. Sporo OST jest nawet dość typowe, ale TEN wybór kluczowych kawałków, jak tu nie kochać że mieli odwagę. Co do grafiki. Oglądam te widea i sam nie wiem, czy na plus, czy nie. Jest na pewno wyraźniej. Ale to podjaśnienie, soczystość, wyraziste kontury, sam nie wiem czy to jest lepsze, czy gorsze od oryginału. Co do interfejsu, to rozumiem, jak ludzie mówili, że siedząc daleko od TV, nie było kompletnie nic widać co jest napisane, ale czysto estetycznie, miało to swój styl. Oryginał Xeno X miał ten urok, który dziś coraz rzadziej widzimy w grach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi