Beelzeboss 301 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca chłopem, ale harem rozbiore do bikini Cytuj
beardo0 128 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Ale pani dupką ładnie kręci Nie wiem, ale vibe Astral Chain w tym ost wyczuwam Ciekawe czy te soundtracki to w jednym studiu Nintendo nagrywają, czy Platinum Games i Monolith mają osobne studia. Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Nie sądze, że Sawano jeździł do nintendo :p Cytuj
oFi 2 649 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca W dniu 18.03.2025 o 18:27, Shen napisał(a): Gierka nie trzyma betonowych 30fps, może poczekam na switcha 2 Nie ma innej możliwości. Oni od razu powinni to ogłosić na switcha 2. Sęk w tym czy to dostanie boosta z automatu czy będzie trzeba dopłacać jak na sonce 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 34 minuty temu, oFi napisał(a): Nie ma innej możliwości. Oni od razu powinni to ogłosić na switcha 2. Sęk w tym czy to dostanie boosta z automatu czy będzie trzeba dopłacać jak na sonce Coś mi się wydaje, że Nintendo nie będzie aż tak szczodre, żeby w ogóle paczować stare gry... :). Ale każde Xeno powinno dostać jakieś poprawki, bo to kapitalne gry i szkoda byłoby, żeby na zawsze utknęły na Switchu w 500p i 25 fps. 53 minuty temu, hudiny napisał(a): Będziecie grali panią czy panem? Wchodzę prawie bez pojęcia, co to będzie. To jest kreator postaci w tej części xD? 1 Cytuj
voi tekku 133 Opublikowano czwartek o 00:43 Opublikowano czwartek o 00:43 6 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wchodzę prawie bez pojęcia, co to będzie. To jest kreator postaci w tej części xD tak, tworzysz swojego xenoblejda 7 godzin temu, hudiny napisał(a): Będziecie grali panią czy panem? panią, jak mam wybór to jednak względy estetyczne wygrywają Urlopik zaczęty, Monster Hunter skonczony, można spokojnie rano zrobić wyprawę do lokalnego dostawcy gierek odebrać preorder co tym razem dodają? mam nadzieję że naklejki! Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano czwartek o 07:24 Opublikowano czwartek o 07:24 dziękuje firmie SHOCK GAMES Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano czwartek o 07:28 Opublikowano czwartek o 07:28 Solidna firma. GAMEFINITY też się spisało jak zwykle i już jedzie do paczkomatu. Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 08:14 Opublikowano czwartek o 08:14 O kurde ale to ostre w trybie handheld. Cytuj
Tralalala 6 Opublikowano czwartek o 08:31 Opublikowano czwartek o 08:31 Czekanko na paczkę Gra ktoś może na Switchu Lite? Jak wrażenia? Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano czwartek o 08:37 Opublikowano czwartek o 08:37 Już jest Today, we use our power to fell a god, and then seize our destiny! Cytuj
kudlaty88 515 Opublikowano czwartek o 09:30 Opublikowano czwartek o 09:30 Właśnie przyszła, lecimy z koksem. Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 09:42 Opublikowano czwartek o 09:42 16 godzin temu, hudiny napisał(a): Będziecie grali panią czy panem? Wybrałem babkę. Po 2 godzinach jestem oczarowany, co Xenoblade to Xenoblade, fajnie będzie dopełnić doświadczenie z serią tym podobno najlepszym single player MMO. 1 Cytuj
Daffy 10 861 Opublikowano czwartek o 10:26 Opublikowano czwartek o 10:26 Ależ to ostre przenośnie, całkowicie nie jak trylogia chronicles 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 10:29 Opublikowano czwartek o 10:29 1 minutę temu, Daffy napisał(a): Ależ to ostre przenośnie, całkowicie nie jak trylogia chronicles No to jest niesamowite, bo przecież obiektywnie to ładniejsza gra. Tylko te klateczki, ale po kilku walkach zapomniałem ile to jest 25 fps :). Magia. Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano czwartek o 10:31 Opublikowano czwartek o 10:31 No i jeszcze open world. Monolith to magicy. Powinni w trylogii też powycinać efekty, ktore obnizaja rozdzielczosc. Chociaż i tak najgorsza jest dwójka, bo pozostałe wyglądają ładnie. 1 Cytuj
Suavek 5 027 Opublikowano czwartek o 11:17 Opublikowano czwartek o 11:17 Fajnie się zbiegło z krótkim urlopem. Może przejdę w tym dziesięcioleciu, w przeciwieństwie do głównej serii. Ale na dzień dobry takie coś. Trochę bez sensu, że muszę oglądać intro i wybierać głos postaci w kreatorze po angielsku. (EDIT: A dobra, głos postaci można zmienić swobodnie w grze przy zmianie języka. Dużo więcej opcji japońskich do wyboru, choć większość też mocno infantylna. Wybrałem Military.) 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 11:25 Opublikowano czwartek o 11:25 53 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): No i jeszcze open world. Monolith to magicy. Powinni w trylogii też powycinać efekty, ktore obnizaja rozdzielczosc. Chociaż i tak najgorsza jest dwójka, bo pozostałe wyglądają ładnie. No ciekawe co tam kroją magicznego na Switcha 2. Cytuj
Enepsignos 22 Opublikowano czwartek o 13:45 Opublikowano czwartek o 13:45 Kupiłem, właśnie się ściąga. Hmm dali jakiś kod trialowy na korzystanie z Nintendo Online... Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano czwartek o 13:57 Opublikowano czwartek o 13:57 13 minut temu, Basior napisał(a): Może Xeno X2? Może Zobaczy sie za jakies 150h co tam Takahashi na końcu wymyślił w expansion. Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 14:49 Opublikowano czwartek o 14:49 Chyba o wsteczne 60 fps na Switch 2 nie trzeba się zatem martwić. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi