messer88 6 989 Opublikowano niedziela o 13:13 Opublikowano niedziela o 13:13 U mnie 50+h 41 lvl i dziś MOŻE zrobię chapter 8 uzależniające trochę zwiedzanie i odhaczanie fragmentów mapki, do tego jestem w szoku jak momentami ta gra dobrze wygląda na tablecie w HH. Cytuj
kudlaty88 516 Opublikowano niedziela o 14:45 Opublikowano niedziela o 14:45 Godzinę temu, messer88 napisał(a): U mnie 50+h 41 lvl i dziś MOŻE zrobię chapter 8 uzależniające trochę zwiedzanie i odhaczanie fragmentów mapki, do tego jestem w szoku jak momentami ta gra dobrze wygląda na tablecie w HH. No jak na switcha to wygląda wręcz świetnie do tego ostry obraz bez papki. Jedna z najładniejszych gier na switcha. Widzę że chyba wszyscy lecimy równo po +/-50h. Cytuj
Donatello1991 1 523 Opublikowano wczoraj o 10:29 Opublikowano wczoraj o 10:29 Gra lepsza od Xenoblade chro 3? Cytuj
KrYcHu_89 2 641 Opublikowano wczoraj o 10:31 Opublikowano wczoraj o 10:31 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): Gra lepsza od Xenoblade chro 3? Nie 1 Cytuj
Donatello1991 1 523 Opublikowano wczoraj o 10:32 Opublikowano wczoraj o 10:32 Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Nie Aha bo właśnie postanowiłem wrócić do x3. Widzę że mam 30h ale polecę od nowa. Cytuj
KrYcHu_89 2 641 Opublikowano wczoraj o 10:34 Opublikowano wczoraj o 10:34 Teraz, Donatello1991 napisał(a): Aha bo właśnie postanowiłem wrócić do x3. Widzę że mam 30h ale polecę od nowa. Imo inna gra, zależy co się szuka, Xeno X to jednak starsza struktura, bardziej nastawiana też na fetch questowanie, eksplorację świata, a nie fabułkę jak Xeno 1-3. Na razie mam mało jeszcze pograne (ledwie chapter 5) więc guzik pewnie wiem, ale Xeno 3 (+ Future Reedemed) warto zaznać w całości. Moja ulubiona wciąż część, nie ma lepszej :). 1 Cytuj
XM. 11 487 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jestem pod koniec gry - pomijam wszytsko, skupie się na działaniu gry i filmiku DF, że niby jest tak kolorowo. dF poraz kolejny dał dupy, porównał z pierwszych 2h i wydał osad, że działa cudownie. Otóż nie - nie działa. Im dalej z fabułą, im więcej jest obcych w mieście gra chodzi coraz gorzej, obraz nawet w barakach rwie, a w Calduros momentami jest mega chujnia. 1 1 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 641 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Godzinę temu, XM. napisał(a): Jestem pod koniec gry - pomijam wszytsko, skupie się na działaniu gry i filmiku DF, że niby jest tak kolorowo. dF poraz kolejny dał dupy, porównał z pierwszych 2h i wydał osad, że działa cudownie. Otóż nie - nie działa. Im dalej z fabułą, im więcej jest obcych w mieście gra chodzi coraz gorzej, obraz nawet w barakach rwie, a w Calduros momentami jest mega chujnia. Dlatego warto skończyć we wstecznej na S2 :D. Co do DF to niestety już nie to samo co kiedyś, teraz idą w ilość, a nie jakość, większość widzów i tak nie zwraca uwagi na "szczegóły", a samo DF nie kończy gier, by zrobić większą analizę dalszych etapów co do jakości. 1 Cytuj
łom 2 188 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Co do DF to niestety już nie to samo co kiedyś A kiedy oni sprawdzali dalsze etapy? Bo np. Gravity Rush 2 z 2017 też słabo ogarnęli bo momentami framerate leci na pysk a jak szybko śmigasz to całe dzielnice doczytują się z opóźnieniem (trochę w tym pomogło wyposażenie Pro w SSD). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi