kudlaty88 515 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Ja jeszcze jakoś nie hypuje mocno ale poczta że 20 razy sprawdzona czy może ktoś już wysłał,kto pierwszy ten lepszy. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Ciężko będzie mi się oderwać od Avowed i Asasyna, ale no jakoś będzie trzeba podzielić ten czas ;D. Może w międzyczasie wrzucą info o wstecznej, to będzie łatwiej porzucić na rzecz nowej platformy. Wszak to gra na 150h-200h lekko. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Cytat Finally, and with regards to performance on Switch, in both handheld and docked, this is a seriously impressive revamp. The characters look much better, the world is more sumptuous and vibrant, the lighting is massively improved — all that good stuff — and it still manages to run at a pretty much solid 30fps. We did experience a drop here and there, the very odd stutter as we blasted around bigger battles in our Skells, but overall it's solid and much improved visually. 1 Cytuj
DarkStar 204 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Pięknie https://opencritic.com/game/17762/xenoblade-chronicles-x-definitive-edition 100% recenzentów poleca grę 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 2 minuty temu, DarkStar napisał(a): Pięknie https://opencritic.com/game/17762/xenoblade-chronicles-x-definitive-edition 100% recenzentów poleca grę No chyba jednak zacznę na Switchu, ale mam nadzieję, że się fajnie przeskaluje na 2, do pełni szczęścia brakuje 60 fps i lepszej rozdzielczości, ale cieszy masa usprawnień względem pierwowzoru. Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca SHOCK GAMES wysłali. Najlepszy sklep. 1 Cytuj
kudlaty88 515 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca U mnie nikt nie wysłał. Nie lubią mnie Cytuj
Bzduras 13 334 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Taki niebieski sklepik jeszcze nie wysłał i do jutra pewnie nie wyśle, ale ważniejsze jest to, czy dostarczy na premierę. Z niebieskim sklepem nie mam takich wątpliwości 1 Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 2 minuty temu, messer88 napisał(a): SHOCK GAMES wysłali. Najlepszy sklep. Ja mam maila i status na stronie gamefinity, ze wysłane, ale w apce inpost "w trakcie przygotowania". To znaczy, ze po prostu czekaja na odbior od kuriera, prawda? 1 Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Tak. A u mnie w apce nawet nie ma ale spoko bo i tak nie włączę póki nie skończę grać w KIRBY. Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca ten shockgames to takie same cygany jak pewien natarczywie promowany sklep na tym forum. 1 Cytuj
kudlaty88 515 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 3 minuty temu, Bzduras napisał(a): Taki niebieski sklepik jeszcze nie wysłał i do jutra pewnie nie wyśle, ale ważniejsze jest to, czy dostarczy na premierę. Z niebieskim sklepem nie mam takich wątpliwości Niebieski sklep daje radę,co innego kurierzy ale ostatnio dpd chodzi jak w zegarku więc jest nadzieją. Wolne od czwartku zaklepane oby na spokojnie bez niespodzianek można było pograć. Cytuj
Bzduras 13 334 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Jaczes to ma jakieś układy z inpostem, bo chyba jeszcze nigdy paczka od niego nie przyszła później niż na drugi dzień od nadania. Także ez, luźna guma i czekanko na powiadomienie o odbiorze. Cytuj
kudlaty88 515 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Jaczes to ma jakieś układy z inpostem, bo chyba jeszcze nigdy paczka od niego nie przyszła później niż na drugi dzień od nadania. Także ez, luźna guma i czekanko na powiadomienie o odbiorze. InPost u mnie to loteria w uj jak trafi na spoko ziomka to ok a jak nie bujaj się przez kilka dni(ofc opcja dostawy do domu, po nocce to by mi się nie chciało lecieć do paczkomatu) Cytuj
Chad Davski 195 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 2 godziny temu, Beelzeboss napisał(a): ten shockgames to takie same cygany jak pewien natarczywie promowany sklep na tym forum. Tak? Bo my to sprzedawalismy za 214,99 - 229 zl. Po co wymyslasz takie glupoty? Zastanawiam sie co kieruje takimi ludzmi. Zaraz pociagne za sznurki i twoja paczka wroci do nadawcy. Na dodatek u nas klienci, ktorzy zamowia zwykla wersje oprzed ogloszeniem bonusow przez dystrybutora, ZAWSZE bonusy dostaja. Co do wysylki, to nie mozemy dzisiaj wyslac, jest embargo. Jutro wysyleczka. 1 1 Cytuj
Shen 10 469 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Gierka nie trzyma betonowych 30fps, może poczekam na switcha 2 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Kupiłem cyfrę, kiedy to się odblokowuje? Coś wyczytałem, że jutro tzn. 20.01 00:01. Cytuj
ogqozo 6 713 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Jeśli masz konto w Europie, to tak. Reguła na moje oko jest chyba taka, że gry Nintendo z reguł się otwierają o północy, a reszta o 12:00 w południe, ale nie wiem, na ile to jest ogólne. Ale ta gra powinna być o północy regionu, w którym się kupiło. 1 Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca nowe itemki na https://store.nintendo.ie/en/xenoblade-chronicles-x-definitive-edition-art-card-set-000000000010015923 1 Cytuj
hudiny 16 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Pan paczkomat to mnie napisał „Paczka w drodze” … Długi weekend się szykuje. Cytuj
zdrowywariat 556 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 23 godziny temu, Chad Davski napisał(a): Tak? Bo my to sprzedawalismy za 214,99 - 229 zl. Po co wymyslasz takie glupoty? Zastanawiam sie co kieruje takimi ludzmi. Zaraz pociagne za sznurki i twoja paczka wroci do nadawcy. Na dodatek u nas klienci, ktorzy zamowia zwykla wersje oprzed ogloszeniem bonusow przez dystrybutora, ZAWSZE bonusy dostaja. Co do wysylki, to nie mozemy dzisiaj wyslac, jest embargo. Jutro wysyleczka. Szczerze współczuję, ja jak muszę coś opchnąć używanego to wymiękam, na szczęście zwykle udaje się taniej jakiemuś koledze, bo klienci potrafią być Januszami lub roszczeniowi. Nie dzięki, jeszcze jak widzę, że niektórzy tu mają pretensje, wyślesz 100 razy na czas, a tylko raz zawiedź i to nie z Twojej winy, tylko kuriera - to się przekonasz. Cytuj
ogqozo 6 713 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Kurde wiosna się zrobiła, na chuj jak od jutra nie będę przez miesiąc wychodził z domu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi