Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition

Jeez_PS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale pani dupką ładnie kręci

Nie wiem, ale vibe Astral Chain w tym ost wyczuwam

Ciekawe czy te soundtracki to w jednym studiu Nintendo nagrywają, czy Platinum Games i Monolith mają osobne studia.

Opublikowano
W dniu 18.03.2025 o 18:27, Shen napisał(a):

Gierka nie trzyma betonowych 30fps, może poczekam na switcha 2

Nie ma innej możliwości. Oni od razu powinni to ogłosić na switcha 2. Sęk w tym czy to dostanie boosta z automatu czy będzie trzeba dopłacać jak na sonce :reggie:

• Minusik 1
Opublikowano
34 minuty temu, oFi napisał(a):

Nie ma innej możliwości. Oni od razu powinni to ogłosić na switcha 2. Sęk w tym czy to dostanie boosta z automatu czy będzie trzeba dopłacać jak na sonce :reggie:

Coś mi się wydaje, że Nintendo nie będzie aż tak szczodre, żeby w ogóle paczować stare gry... :). Ale każde Xeno powinno dostać jakieś poprawki, bo to kapitalne gry i szkoda byłoby, żeby na zawsze utknęły na Switchu w 500p i 25 fps. 

53 minuty temu, hudiny napisał(a):

Będziecie grali panią czy panem?

Wchodzę prawie bez pojęcia, co to będzie. To jest kreator postaci w tej części xD?

• Plusik 1
Opublikowano
6 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Wchodzę prawie bez pojęcia, co to będzie. To jest kreator postaci w tej części xD

tak, tworzysz swojego xenoblejda

7 godzin temu, hudiny napisał(a):

panią, jak mam wybór to jednak względy estetyczne wygrywają 

Urlopik zaczęty, Monster Hunter skonczony, można spokojnie rano zrobić wyprawę do lokalnego dostawcy gierek odebrać preorder ^^ co tym razem dodają? mam nadzieję że naklejki!

Opublikowano
16 godzin temu, hudiny napisał(a):

Wybrałem babkę. 

Po 2 godzinach jestem oczarowany, co Xenoblade to Xenoblade, fajnie będzie dopełnić doświadczenie z serią tym podobno najlepszym single player MMO:drakeyeah:.

484992327_10161447410547979_551645824643

• Lubię! 1
Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał(a):

Ależ to ostre przenośnie, całkowicie nie jak trylogia chronicles

No to jest niesamowite, bo przecież obiektywnie to ładniejsza gra. Tylko te klateczki, ale po kilku walkach zapomniałem ile to jest 25 fps :). Magia. 

Opublikowano

Fajnie się zbiegło z krótkim urlopem. Może przejdę w tym dziesięcioleciu, w przeciwieństwie do głównej serii.

4.thumb.jpg.b7d2da56abe00de341169a168ae2cc9f.jpg

Ale na dzień dobry takie coś. :/ Trochę bez sensu, że muszę oglądać intro i wybierać głos postaci w kreatorze po angielsku. (EDIT: A dobra, głos postaci można zmienić swobodnie w grze przy zmianie języka. Dużo więcej opcji japońskich do wyboru, choć większość też mocno infantylna. Wybrałem Military.)

2025032011584100_s.thumb.jpg.9b4332732908b7ffb3b52006c870f3b7.jpg

• Plusik 1
Opublikowano
53 minuty temu, Beelzeboss napisał(a):

No i jeszcze open world. Monolith to magicy. Powinni w trylogii też powycinać efekty, ktore obnizaja rozdzielczosc. Chociaż i tak najgorsza jest dwójka, bo pozostałe wyglądają ładnie.

No ciekawe co tam kroją magicznego na Switcha 2.