Skocz do zawartości

PSX EXTREME 326

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, Kmiot napisał(a):

Ech, a pamiętacie, jak kiedyś dostaliśmy cztery piękne okładki z Silent Hill 2 i nie szło zdecydować, która najładniejsza? 

Sony, przestań nam okładki prześladować!

I tak co miesiąc byś chciał się męczyć i decydować, która okładka ładniejsza? Te nerwy, stres... 

Okładka elegancka :) Schludna, czyściutka.

Ale...
1. Serio?

2. Cień jest ucięty

3. Mała sugestia żeby wyrównać 326 do "GRY". 

Z tym logo to w ogóle zauważyłem, że na stronie macie delikatnie właśnie inne, więc pewnie po prostu macie kilka plików, gdzie każde się trochę różni (chociaż na okładkę to raczej dajecie wektory, które i tak co numer edytujecie). Niestety nie macie nigdzie logo w spoko jakości, bo właśnie też chciałem tak z ciekawości sobie odpalić w PSie tą okładkę i coś tam pokombinować.

image.thumb.png.79cd42255694a23ed9126d7655f6be32.png

• Plusik 3
Godzinę temu, A_Bogush napisał(a):

Okładka elegancka :) Schludna, czyściutka.

Ale...
1. Serio?

2. Cień jest ucięty

3. Mała sugestia żeby wyrównać 326 do "GRY". 

Z tym logo to w ogóle zauważyłem, że na stronie macie delikatnie właśnie inne, więc pewnie po prostu macie kilka plików, gdzie każde się trochę różni (chociaż na okładkę to raczej dajecie wektory, które i tak co numer edytujecie). Niestety nie macie nigdzie logo w spoko jakości, bo właśnie też chciałem tak z ciekawości sobie odpalić w PSie tą okładkę i coś tam pokombinować.

image.thumb.png.79cd42255694a23ed9126d7655f6be32.png

1. Ech, kurczę, przekazywałem, ale teraz gorąca końcówka była i nie sprawdziłem. Już teraz będę miał na uwadze i grafika w kostkę kopnę, aby to poprawił raz a dobrze.
2. Przekazane też. 

3. Do przemyślenia, dzięki. 

Logo - tak, jest tych wersji aż za dużo, przez pewien czas to w niektórych miejscach (w tym na okładce) funkcjonowała ta z "przetartym" dużym "X", ale to już gdzie widziałem pozmienialiśmy, aby był "X" pełny. A jak chcesz logo to odezwij się na perez@psxextreme.pl - coś powinienem znaleźć chyba :) 

U mnie to takie zboczenie zawodowe, ogólnie nie mam złych intencji. Nie wiem kiedy puszczają do do drukarni, ale może jeszcze się uda wrzucić poprawki przed drukiem, ja bym wolał wiedzieć i to poprawić zanim pójdzie do ludzi. Spoko jak będę następnym razem pisał coś podobnego to wrzucę w spoiler albo wyślę bezpośrednio Perezowi.

• Plusik 1
50 minut temu, A_Bogush napisał(a):

U mnie to takie zboczenie zawodowe, ogólnie nie mam złych intencji. Nie wiem kiedy puszczają do do drukarni, ale może jeszcze się uda wrzucić poprawki przed drukiem, ja bym wolał wiedzieć i to poprawić zanim pójdzie do ludzi. Spoko jak będę następnym razem pisał coś podobnego to wrzucę w spoiler albo wyślę bezpośrednio Perezowi.

Oj, poprawek to nie da rady. Zapowiedź numeru jak idzie to już numer jest w druku albo i wydrukowany. A już zwłaszcza w tym miesiącu, gdzie musieliśmy część stron oddać wcześniej, bo jutro wolne, a już nie chciałem znowu opóźniać prenumerat. 

Pisz śmiało, dla mnie to jak najbardziej OK :) Zresztą już w tym numerze część zgłaszanych sugestii została uwzględniona.