Mantis 1 111 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Okładka jak okładka, najważniejsza jest treść i sam fakt, że nadal ekipa szmatławca dostarcza nam nasz ukochany miesięcznik. Ale jak już mowa o tej okładce. Ja nawet nie wyobrażam sobie innej. Zawsze gdy był test nowej konsoli, to ta zdobiła okładkę. Czekam na listonosza z numerem, ale też na kuriera z moją sztuką prosiaka. Liczę, że zapoznam się z lekturą jeszcze przed dostaniem w moje ręce nowej konsoli. Edit. Dziś niestety listonosza nie było. Ale jutro też jest dzień. Będę czekał. Edytowane 15 godzin temu przez Mantis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 691 Opublikowano 15 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Dobry! Wieści z placu boju: prenumeraty pocztowe wyszły w poniedziałek (wczoraj) dzisiaj pakowanie InPostu (prenumeraty i Patronite) - wysyłka jutro, na czwartkową premierę numeru będą e-wydanie _ opcja zamawiania wydania papierowego w sklepie od środy (jutro) od ok. 12:00 (i wtedy też wpadnie PDF dla prenumeratorów i dla Patronów) numer w sprzedaży ogólnopolskiej od czwartku (saloniki prasowe + e-wydanie na platformach e-Kiosk, Nexto itp.) a numer na Allegro do zamawiania wydania papierowego już jest - https://allegro.pl/oferta/psx-extreme-326-11-2024-16805488636 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Jak coś to u mnie cud. Wczoraj nadane, dzisiaj wracam do domu a tam w skrzynce nowy numer! Ten rekord nie ma szans aby został kiedykolwiek pobity xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 691 Opublikowano 15 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 3 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Jak coś to u mnie cud. Wczoraj nadane, dzisiaj wracam do domu a tam w skrzynce nowy numer! Ten rekord nie ma szans aby został kiedykolwiek pobity xd No chyba że by Ci w placówce pocztowej wydali w dniu nadania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 1 minutę temu, Perez napisał(a): No chyba że by Ci w placówce pocztowej wydali w dniu nadania Albo się pobawisz kiedyś w Gabena Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Miłe zaskoczenie, nowy nr w skrzynce Szybciej niż pdf Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu @Perez Już chwilę sterujesz jako kapitan. Zwiększa się sprzedaż? Stały poziom czy sinusoida? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 691 Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 10 minut temu, iluck85 napisał(a): @Perez Już chwilę sterujesz jako kapitan. Zwiększa się sprzedaż? Stały poziom czy sinusoida? Jest OK, w tym sensie, że nie spada, a trafiają się takie numery jak Valorant, które są ponad średnią. A max ciekaw jestem SH2, bo tu się wydaje, że naprawdę wyszło fajnie, ale dane będą gdzieś za 2-3 tygodnie. Natomiast tradycyjnie sporo będzie zależało od nowego roku - jakoś z historii kojarzę, że właśnie te numery styczniowo-lutowe łapały trochę spadki i potem już było ciężko z odbiciem w ciągu roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 376 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 minuty temu, Perez napisał(a): Jest OK, w tym sensie, że nie spada Jest OK na takim poziomie, aby opłacało się dalej wydawać magazyn nawet gdy zdarzą się małe spadki czy musimy się bardziej postarać? Rozumiem, że najlepszym miejscem na zakup jest psxextreme.pl, aby wpadło Wam jak najwięcej zysku? Widzę, że okładka z Silentem się sprzedała i na razie brak w magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 057 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 16 minut temu, Perez napisał(a): Jest OK, w tym sensie, że nie spada, a trafiają się takie numery jak Valorant, które są ponad średnią. A max ciekaw jestem SH2, bo tu się wydaje, że naprawdę wyszło fajnie, ale dane będą gdzieś za 2-3 tygodnie. Natomiast tradycyjnie sporo będzie zależało od nowego roku - jakoś z historii kojarzę, że właśnie te numery styczniowo-lutowe łapały trochę spadki i potem już było ciężko z odbiciem w ciągu roku. A tak na mnie psioczył, że cztery okładki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 691 Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 1 minutę temu, Roger napisał(a): A tak na mnie psioczył, że cztery okładki! Jeszcze nie ma wyników to się nie woź koleżko! Bo zaraz wyjdzie, że wcale lepiej wiele nie ma, a ile ja mam więcej roboty przy wysyłkach 12 minut temu, Grześ napisał(a): Jest OK na takim poziomie, aby opłacało się dalej wydawać magazyn nawet gdy zdarzą się małe spadki czy musimy się bardziej postarać? Rozumiem, że najlepszym miejscem na zakup jest psxextreme.pl, aby wpadło Wam jak najwięcej zysku? Widzę, że okładka z Silentem się sprzedała i na razie brak w magazynie Tak, zakupy online to sklep najlepiej, bo tam tylko PayU nam prowizję zgarnia, ale to grosze. Co do sprzedaży - wiesz, ja nie liczyłem i nie liczę, że to jakoś bardzo wzrośnie Bardziej cieszy fakt, że po tych różnych zamieszaniach nie spada i że zdarzają się numery, które są ponad średnią. W połączeniu z większą liczbą reklam, z optymalizacją (ładne słowo!) kosztów druku czy nadziałami to jest OK. Chociaż kto wie, niektórzy wieszczą powrót mody na prasę to jeszcze niedługo będą z tego kokosy Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu @Perez a jak sprawa z kalendarzem 2025? Już coś ustalone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 691 Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 13 minut temu, PiotrekP napisał(a): @Perez a jak sprawa z kalendarzem 2025? Już coś ustalone? W sensie? Zrobimy go w takiej formie jak wcześniej, tylko na papierze takim jak był te kilka lat temu jeszcze z ADVETIGO. Bez bicia przyznaję, że nie chcę teraz kombinować z jakimiś stojącymi kalendarzami czy innymi cudami. Tu jest sprawdzona formuła, tylko podać ją w dobrej jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Perez czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy i napisać który miesiąc w kalendarzu będzie miał art z gta6? ewentualnie zrobić edycje limitowaną kalendarza w którym KAŻDY miesiąc będzie miał grafikę z gta6? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 691 Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 17 minut temu, Słupek napisał(a): Perez czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy i napisać który miesiąc w kalendarzu będzie miał art z gta6? ewentualnie zrobić edycje limitowaną kalendarza w którym KAŻDY miesiąc będzie miał grafikę z gta6? Nie ma jeszcze tego poukładanego, kalendarz drukujemy dopiero przed świętami, tak że czekamy max do oporu, bo może coś po drodze jeszcze zapowiedzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi