Ken Adams 276 Opublikowano wczoraj o 11:23 Opublikowano wczoraj o 11:23 Wiadomo, juz mam to w playliscie spotify Jakby ktos chcial sie sam przekonac o co to cale zamieszanie, to dzieki uprzejmosci kanalu It's Anime na YT, mozna obejrzec trzy epizody oficjalnie. Dandadan tez sprobuje jakos obejrzec. Dzieki Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano wczoraj o 12:38 Opublikowano wczoraj o 12:38 Godzinę temu, Ken Adams napisał(a): Wiadomo, juz mam to w playliscie spotify Jakby ktos chcial sie sam przekonac o co to cale zamieszanie, to dzieki uprzejmosci kanalu It's Anime na YT, mozna obejrzec trzy epizody oficjalnie. Dandadan tez sprobuje jakos obejrzec. Dzieki Jak poszukasz, to znajdziesz wszystkie odcinki DanDaDan jest ok, choć kolejny sezon pod znakiem zapytania, a manga nadal trwa... Cytuj
Pix 914 Opublikowano wczoraj o 16:36 Opublikowano wczoraj o 16:36 Tak czytam sobie to moje ulubione Extreme Plus, tym razem o Jade Raymond. I czego się dowiaduję? Że przy pierwszej części asasyna "Praca wymagała od niej nadzorowania każdego aspektu projektu - od tworzenia historii, przez implementację mechanik, po zarządzanie zespołem." No i fajnie. A co tam Jade robiła przy drugiej części? Zabłocki wyjaśnia: "Nadzorowała każdy aspekt projektu - od tworzenia historii, przez implementację nowych mechanik, aż po zarządzanie zespołem" Kiedy musisz nabić określoną liczbę znaków do tekstu, a nie chce ci się pisać, więc kopiujesz sam siebie, przestawiasz 2 słowa i gotowe. Powtarzam to od jakiegoś czasu - Plus szoruje po dnie. Jeśli ten dodatek miałby mnie zachęcić do wspierania pisma na patronajcie wyższą kwotą, to... cóż, nie zachęciłby mnie. Wręcz przeciwnie. Macie szczęście, że wspieram Was dla samego wspierania, a nie dla bonusów Nie chcę tu się znęcać nad Zabłockim, nie mam nic do chłopaka, ale czy nie ma żadnych szans na przekazanie Extreme Plusa komuś innemu? Wiem, że napisanie tekstu za grosze dla małej garstki osób jest mało motywujące, ale może jest jakaś szansa? @Konsolite wróć! 1 1 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano wczoraj o 17:23 Opublikowano wczoraj o 17:23 W drugiego asasyna nie grałem, ale w pierwszym i historia i mechaniki i cała reszta była kompletnie do niczego. Nie wiem jak zarządzanie zespołem, ale grę wydali, więc może było trochę lepsze. Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 5 godzin temu, Pix napisał(a): Nie chcę tu się znęcać nad Zabłockim, nie mam nic do chłopaka, ale czy nie ma żadnych szans na przekazanie Extreme Plusa komuś innemu? Wiem, że napisanie tekstu za grosze dla małej garstki osób jest mało motywujące, ale może jest jakaś szansa? @Konsolite wróć! Mam pogadać z @Rogerem? Tak z ciekawości, podobał ci się E+ o "The Guyver"? Cytuj
Pix 914 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Guyver chyba był w ósmym plusie, którego akurat nie mam, ale ogólnie wolałem, kiedy plus nie koncentrował się tylko na twórcach gier. Albo Zabłocki nie potrafi w interesujący sposób o nich pisać albo życie większości z nich nie jest aż tak ciekawe Fajnie gdyby wrócić do większej różnorodności - serie gier, filmy, anime, komiksy. Wolę to niż czytać, że Pani Raymond nadzorowała każdy aspekt produkcji. A potem jeszcze raz nadzorowała każdy aspekt produkcji. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Dla mnie ten extreme plus nie jest „aż tak ważny”, by robić z niego osobną „gazetkę” dla patronów. Po prostu olałbym to drukowanie na innym papierze, a zrobił taki dzial w extrimie. Oszczędziłoby to koszty, a nie sądzę że ktoś jest patronem bo ma te teksty w druku. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 11 minut temu, grzybiarz napisał(a): Dla mnie ten extreme plus nie jest „aż tak ważny”, by robić z niego osobną „gazetkę” dla patronów. Po prostu olałbym to drukowanie na innym papierze, a zrobił taki dzial w extrimie. Oszczędziłoby to koszty, a nie sądzę że ktoś jest patronem bo ma te teksty w druku. Jeśli chciałbyś dorzucić 8 stron na stałe do PE no to kosztów nie oszczędzi, bo co innego druk 8 stron przy nakładzie kilkunastu tysięcy, a co innego wkładka do 100 egz. Chociaż fakt, że ta wkładka też kilka złociszy kosztuje, bo muszą ją specjalnie wklejać w grzbiet, stąd też druk na innym papierze, nieco grubszym, bo inaczej ciężko by to było poskładać. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 8 stron wychodzi teraz, bo ma okładkę i duże artworki. Tekstu może na 4-5 stron. A te 4 strony może gdzieś by się wcisly w 116. Wtedy nie ma podziałów koszta niższe, 116 stron co miecha, mniej roboty przy składaniu, extreme plus w kolorze itp w ogóle lapusz widzę chce zarobić małym kosztem, chciał te extreme plusy wydać osobno, a teraz ps2 extreme sprzedaje z innymi okładkami. 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 7 minut temu, grzybiarz napisał(a): a teraz ps2 extreme sprzedaje z innymi okładkami. Gdzie ty to widzisz? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu https://allegro.pl/oferta/playstation-2-extreme-okladka-silent-hill-2-retro-konsola-16889619601 https://allegro.pl/oferta/playstation-2-extreme-psx-extreme-okladka-gta-16889657607 Info by tajmeniczy czyletnik 1 Cytuj
tajmeniczy czyletnik 31 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Pytałem go o te nowe okładki i mi napisał: "okładki nowe, zawartość ta sama." A dziś patrzę, że oferta już poprawiona. Czyli u Łapusza bez zmian, sam nie wie co wystawia, później zmienia ofertę... Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Ja też pytałem, bo jesteśmy umówieni, że dodruków już nie ma, tylko sprzedaż tego, co było. No i podobno jakaś pomyłka, że wznowiła/wystawiła się aukcja z tymi okładkami, które finalnie nie poszły. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 37 minut temu, Perez napisał(a): Ja też pytałem, bo jesteśmy umówieni, że dodruków już nie ma, tylko sprzedaż tego, co było. No i podobno jakaś pomyłka, że wznowiła/wystawiła się aukcja z tymi okładkami, które finalnie nie poszły. Dokładnie. Lapusz w życiu by cie nie oszukał. Słowny czlowiek. 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Czekam az Lapusz sie pomyli na okladce z okemi. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi