Patricko 1 458 Opublikowano 6 listopada 2024 Opublikowano 6 listopada 2024 Powraca legendarna samochodówka z czasów PS2 i Dreamcasta. Co ważniejsze, za grę wciąż odpowiada studio Genki. Póki co krótkie teasery. Data oczywiście nieznana, pewnie późny 2025, o ile w ogóle. Mimo wszystko mega się cieszę, bo zagrywałem się sporo w TXR. To co? Następny w kolejce Ridge Racer? 3 1 Cytuj
Bartg 5 582 Opublikowano 7 listopada 2024 Opublikowano 7 listopada 2024 O mother of god, niedawno widziałem któryś jutuber motoryzacyjny ogrywał właśnie TXR i nostalgia mocno Jeszcze pamiętam Kaido Racer 1 i 2 vel Tokyo Extreme Racer Drift 1 i 2, też zagrywałem się na ps2. Cytuj
Patricko 1 458 Opublikowano 7 listopada 2024 Autor Opublikowano 7 listopada 2024 Wjechał dzisiaj świeży trailer: 1 Cytuj
Patricko 1 458 Opublikowano 8 grudnia 2024 Autor Opublikowano 8 grudnia 2024 Było wystawione demko na jakimś zlocie/targach. Muszę przyznać, że dobrze się to prezentuje. Na chwilę obecną będzie release tylko na PC, ale liczą że uda się puścić na konsole. Tutaj kawałek gameplayu: https://www.reddit.com/r/tokyoxtremeracer/s/YLZeALsIF6 Screeny: Cytuj
Patricko 1 458 Opublikowano 24 grudnia 2024 Autor Opublikowano 24 grudnia 2024 Jest gameplay: 2 Cytuj
Bartg 5 582 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Premiera early access już jutro, korci wziąć, zagrywałem się jak głupi za czasów ps2 w TXR, tak samo jak w spin off Kaido Battle. Opinie jutuberów wiadomo trzeba przefiltrować, ale akurat z opiniami tego co do racerów w 90% przypadków się zgadzam. Cytuj
Bartg 5 582 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Ale to jest dobre Siadło idealnie, klimat zachowany, bardzo fajna grafika nie siląca się na realizm, do tego gra jak w dawnych czasach jest zwyczajnie trudna i nie wybacza błędów, nie ma też żadnego cofania czasu. W plikach gry ludzie już się dogrzebali kilkudziesięciu kolejnych aut i tras. Oczywiście early access, więc całość do przejścia tego co jest w 8-10h, ale za 100 pare złotych warto dać wsparcie, bo zapowiada się sztos i coś, czego w arcadeowych racerach brakowało. Do tego gra wylądowałą w top5 bestsellerów na steamie i na premierę 3krotnie przebiła wynika chociaży Solar Crown. 1 1 Cytuj
Patricko 1 458 Opublikowano 26 stycznia Autor Opublikowano 26 stycznia Jak ze sterowaniem? Bo na filmikach trochę dziwnie to wyglądało, szczególnie przy wyższych prędkościach. Mam nadzieję, że jak najszybciej wrzucą to na konsole. Cytuj
Bartg 5 582 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Sterowanie jest hmm specyficzne, mocno przypomina stare racery Genki, ale to nic złego jak dla mnie. Konsole pewnie 2026, nie widzę tego na razie, skoro w early access jest werja 0.1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi