Patricko 1 439 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Powraca legendarna samochodówka z czasów PS2 i Dreamcasta. Co ważniejsze, za grę wciąż odpowiada studio Genki. Póki co krótkie teasery. Data oczywiście nieznana, pewnie późny 2025, o ile w ogóle. Mimo wszystko mega się cieszę, bo zagrywałem się sporo w TXR. To co? Następny w kolejce Ridge Racer? 3 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada O mother of god, niedawno widziałem któryś jutuber motoryzacyjny ogrywał właśnie TXR i nostalgia mocno Jeszcze pamiętam Kaido Racer 1 i 2 vel Tokyo Extreme Racer Drift 1 i 2, też zagrywałem się na ps2. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 7 listopada Autor Opublikowano 7 listopada Wjechał dzisiaj świeży trailer: 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 8 grudnia Autor Opublikowano 8 grudnia Było wystawione demko na jakimś zlocie/targach. Muszę przyznać, że dobrze się to prezentuje. Na chwilę obecną będzie release tylko na PC, ale liczą że uda się puścić na konsole. Tutaj kawałek gameplayu: https://www.reddit.com/r/tokyoxtremeracer/s/YLZeALsIF6 Screeny: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi