Szajka 414 Opublikowano 10 listopada 2024 Opublikowano 10 listopada 2024 (edytowane) Gra ktoś? Ja chyba zakupię cyfrę na switcha bo jest za ciut ponad 100 cebulionow. Zawsze lubialem takie taktyczne szpile,a i w metal sługa na automatach zostawiłem nie małą fortunę. Jeśli ktoś gra to jestem ciekawy wrażeń. Edytowane 10 listopada 2024 przez Szajka 1 Cytuj
Bzduras 13 187 Opublikowano 10 listopada 2024 Opublikowano 10 listopada 2024 37 minut temu, Szajka napisał(a): Ja chyba zakupię cyfrę na switcha bo jest za ciut ponad 100 cebulionow. Wersja na Switcha podobnie nie jest tak dopracowana technicznie jak reszta i na r/metalslug sporo ludzi narzeka na dropy czy zwolnienia. Tutaj wrzucę reckę wersji Switchowej od konkretnego typka, poglądowo może być: Natomiast sama gra jak najbardziej warta zakupu moim zdaniem. Znany Metal Slugowy styl podlany taktyczno-rogalikowym gameplayem smakuje naprawdę spoko. 2 Cytuj
SebaSan1981 3 724 Opublikowano 10 listopada 2024 Opublikowano 10 listopada 2024 Za-je-bi-ste! Na Psxie zagrywałem się w MetalSlugX, masterowałem challenge, czasówki, runy bez zgonu itd. Na automatach także spieniężyłem sporo czasu przy dwójce i X. Do FF Tactics mam szczególny sentyment a połączenie z uniwersum Sluga jest genialne w moim mniemaniu. Obczajałem fizyczne wersje i ceny (zwłaszcza kolekcjonerek na PS5) są zawrotne. Ale jak się trafi jakaś standardowa wersja to wezmę bo co jak co ale mixa moich ulubionych gier z plejaka pierwszego będę chciał ograć jak najszybciej po nowym roku 2 Cytuj
banzai 201 Opublikowano 11 listopada 2024 Opublikowano 11 listopada 2024 (edytowane) czy ja wiem czy takie zawrotne te ceny? https://www.pixnlove.com/recherche?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=metal+slug+tactics&submit_search= kusi mie ta w tym katridżu neogeo i pewnie znając życie jak zamówię to wleci wersja standardowa na amazon i reszte sklepów Edytowane 11 listopada 2024 przez banzai Cytuj
SlimShady 3 513 Opublikowano 11 listopada 2024 Opublikowano 11 listopada 2024 Szkoda, że rogalik, bo w takim razie od razu do wora. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi