Szajka 408 Opublikowano niedziela o 09:19 Opublikowano niedziela o 09:19 (edytowane) Gra ktoś? Ja chyba zakupię cyfrę na switcha bo jest za ciut ponad 100 cebulionow. Zawsze lubialem takie taktyczne szpile,a i w metal sługa na automatach zostawiłem nie małą fortunę. Jeśli ktoś gra to jestem ciekawy wrażeń. Edytowane niedziela o 09:20 przez Szajka 1 Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano niedziela o 10:04 Opublikowano niedziela o 10:04 37 minut temu, Szajka napisał(a): Ja chyba zakupię cyfrę na switcha bo jest za ciut ponad 100 cebulionow. Wersja na Switcha podobnie nie jest tak dopracowana technicznie jak reszta i na r/metalslug sporo ludzi narzeka na dropy czy zwolnienia. Tutaj wrzucę reckę wersji Switchowej od konkretnego typka, poglądowo może być: Natomiast sama gra jak najbardziej warta zakupu moim zdaniem. Znany Metal Slugowy styl podlany taktyczno-rogalikowym gameplayem smakuje naprawdę spoko. 2 Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano niedziela o 21:31 Opublikowano niedziela o 21:31 Za-je-bi-ste! Na Psxie zagrywałem się w MetalSlugX, masterowałem challenge, czasówki, runy bez zgonu itd. Na automatach także spieniężyłem sporo czasu przy dwójce i X. Do FF Tactics mam szczególny sentyment a połączenie z uniwersum Sluga jest genialne w moim mniemaniu. Obczajałem fizyczne wersje i ceny (zwłaszcza kolekcjonerek na PS5) są zawrotne. Ale jak się trafi jakaś standardowa wersja to wezmę bo co jak co ale mixa moich ulubionych gier z plejaka pierwszego będę chciał ograć jak najszybciej po nowym roku 2 Cytuj
banzai 197 Opublikowano poniedziałek o 13:28 Opublikowano poniedziałek o 13:28 (edytowane) czy ja wiem czy takie zawrotne te ceny? https://www.pixnlove.com/recherche?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=metal+slug+tactics&submit_search= kusi mie ta w tym katridżu neogeo i pewnie znając życie jak zamówię to wleci wersja standardowa na amazon i reszte sklepów Edytowane poniedziałek o 13:29 przez banzai Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano poniedziałek o 13:43 Opublikowano poniedziałek o 13:43 Szkoda, że rogalik, bo w takim razie od razu do wora. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi