Assassins_78 1 156 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Intel ARC 140V vs. AMD Radeon 890M robi się naprawdę ciekawie na rynku procesorów mobilnych w tym też dla HH Cytuj
Meanthord 335 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 23 godziny temu, Assassins_78 napisał(a): Intel ARC 140V vs. AMD Radeon 890M robi się naprawdę ciekawie na rynku procesorów mobilnych w tym też dla HH Ej, powiedz, że nie jesteś Maciejem Miąsikiem, bo za każdym razem jak widzę Twojego avatara to wydaje mi się, że to on i męczy mnie to xDD. 1 Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia W Media Expert jest za 9 stówek ? Myślicie że poe2 będzie luźno na tym latać? Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia @Banan91PL raczej nie, ale jak chcesz to sprawdzę dziś po 20tej 1 Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia To już niedostępne jest, wrzucają chyba jakieś ostatnie sztuki albo z ekspozycji Lepiej jakby wleciały w końcu przeceny na LeGo albo Ally. Bo wszystkie nowe modele to będą pewnie z 4 tys kosztować Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Tak, jeśli chodzi o Clałna już nie będzie w tej cenie w ME. Wychodzi nowa mocniejsza wersja więc Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Mogę mieć z wystawy jest za 9 stów więc za tą klasę sprzętu to tam jest ok Cytuj
Meanthord 335 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia No to jak będziesz miał okazję to bierz - to prawie cena lepszych chińczyków, a sprzęt oferuje 1000x więcej możliwości od nich. Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Dokładnie jak prawi @Meanthord anberniki niektóre są w tych cenach. A tu masz naprawdę dobrą maszynkę. mi głównie służy pod TV jako emu PS2 i Xboxa classica Co prawda mam oryginał konsole i już sporo gier, ale podbicie rozdziałki x3 robi robotę Cytuj
bisoner 102 Opublikowano 6 grudnia Autor Opublikowano 6 grudnia Ja kupiłem właśnie w Mex na promce za 999zl. Mega kombajn jak za tą cenę. Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia W dniu 6.12.2024 o 01:05, Banan91PL napisał(a): W Media Expert jest za 9 stówek ? Myślicie że poe2 będzie luźno na tym latać? Działa w 1280 na ustawieniach średnich w ~60fps Czasem trafi się jakiś graficzny glitch, ale nic co by przeszkadzało Cytuj
Meanthord 335 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia 12 godzin temu, bisoner napisał(a): Ja kupiłem właśnie w Mex na promce za 999zl. Mega kombajn jak za tą cenę. Cena sztos. Ogarnij teraz na spokojnie wszystkie sterowniki (Windows + MSI Center + najnowsze intelowskie ze strony, bo MSI Center nie zawsze je wyłapuje) i masz mega sprzęt. Cytuj
bisoner 102 Opublikowano 7 grudnia Autor Opublikowano 7 grudnia Już od jakiegoś czasu mam. Ogarnięte wszystko. W biosie powylaczane zbędne bajery łącznie z rdzeniami dodatkowymi. Cytuj
creatinfreak 3 854 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Kurde za tysiąc to jest mega dobra cena. Szkoda, że już niedostępne bo bym wziął. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Będę trzymał rękę na pulsie, jakby pojawiła się jeszcze - to dam znać. Za 999zl to zbrodnia nie wziąć. 1 1 Cytuj
bisoner 102 Opublikowano 8 grudnia Autor Opublikowano 8 grudnia Ja sobie dodałem powiadomienie na Pepper. Jak tylko pojawi się okazja to przychodzi powiadomienie. 1 Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia https://www.purepc.pl/msi-claw-8-ai-ma-byc-wydajniejsza-od-asus-rog-ally-x-srednio-o-kilkanascie-procent-przy-tym-samym-limicie-mocy 900 dolarów, to jakieś 3700 dzisiaj. No to u nas 4,5. Ciekawe jak zapowiedzą Z2 Extreme, dobijemy do 4999 4k Za Roga X to już dużo. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Dlatego trochę liczyłem na taki sprzęt od MS. Produkowany na większą skalę przez MS mógłby chodzić w bardziej przystępnych cenach. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Godzinę temu, SnoD napisał(a): Dlatego trochę liczyłem na taki sprzęt od MS. Produkowany na większą skalę przez MS mógłby chodzić w bardziej przystępnych cenach. I ile ten MS urwie z tej ceny, 10%? Nikt już nie chce sprzedawać sprzętu poniżej kosztów produkcji. MS jak wyda coś swojego to będzie to połowę słabsze niż te sprzęty żeby ktoś to masowo chciał kupować. Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia IMO 4/4,5 za te topowe modele to będzie norma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi