Skocz do zawartości

MSI Claw / najgorsza z najgorszych /

bisoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, Assassins_78 napisał(a):

Intel ARC 140V vs. AMD Radeon 890M robi się naprawdę ciekawie na rynku procesorów mobilnych w tym też dla HH ;) 

Ej, powiedz, że nie jesteś Maciejem Miąsikiem, bo za każdym razem jak widzę Twojego avatara to wydaje mi się, że to on i męczy mnie to xDD.

• Plusik 1
Opublikowano

To już niedostępne jest, wrzucają chyba jakieś ostatnie sztuki albo z ekspozycji ;)

Lepiej jakby wleciały w końcu przeceny na LeGo albo Ally. Bo wszystkie nowe modele to będą pewnie z 4 tys kosztować 

Opublikowano

Dokładnie jak prawi @Meanthord anberniki niektóre są w tych cenach. A tu masz naprawdę dobrą maszynkę. mi głównie służy pod TV jako emu PS2 i Xboxa classica :) Co prawda mam oryginał konsole i już sporo gier, ale podbicie rozdziałki x3 robi robotę :) 

Opublikowano
W dniu 6.12.2024 o 01:05, Banan91PL napisał(a):

W Media Expert jest za 9 stówek ? Myślicie że poe2 będzie luźno na tym latać?

Działa w 1280 na ustawieniach średnich w ~60fps

Czasem trafi się jakiś graficzny glitch, ale nic co by przeszkadzało :) 

Opublikowano
12 godzin temu, bisoner napisał(a):

Ja kupiłem właśnie w Mex na promce za 999zl. Mega kombajn jak za tą cenę.

Cena sztos. Ogarnij teraz na spokojnie wszystkie sterowniki (Windows + MSI Center + najnowsze intelowskie ze strony, bo MSI Center nie zawsze je wyłapuje) i masz mega sprzęt.

Opublikowano
Godzinę temu, SnoD napisał(a):

Dlatego trochę liczyłem na taki sprzęt od MS. Produkowany na większą skalę przez MS mógłby chodzić w bardziej przystępnych cenach.

I ile ten MS urwie z tej ceny, 10%? Nikt już nie chce sprzedawać sprzętu poniżej kosztów produkcji. MS jak wyda coś swojego to będzie to połowę słabsze niż te sprzęty żeby ktoś to masowo chciał kupować.